Asiunia: Latem zamawiam sobie podklady "kompakty" przez znajomych z UK albo NY : Shiseido Sun Protection Compact Foundation SPF 34 albo Origins Brighter by Nature SPF 30 Skin Tone Correcting Makeup Foundation

. Ten pierwszy jest tez dostepny w Austrii, ale ja zamawiam w jeszcze jasniejszym kolorze. Nadaja sie nawet na plaze

. Co do slonecznika- tez pytalam w sklepie, wyslali mnie do zoologicznego

, bo to tutaj to przewaznie dla ptakow :-).
frania20: grzybki, miodzik mmm... :-) brzmi super. Co do brzuszka - czas szybko leci!
mb_1: zbieranie truskawek na polu to byla moja pierwsza praca w liceum- dorabialam sobie do kieszonkowego. :-) Wtedy wiecej zjadalam na polu niz zbieralam do kobialki

.
maxmama: a gdzie najczesciej jezdzisz na rolkach? A to, ze waga stoi w miejscu to normalne- miesnie tez waza i im jest ich wiecej tym szybsza przemiana materii.
vici: fajne zdjecia ;-)
beabea, Asiunia: ostatnio czytalam na gazeta.pl, ze w Polsce grypa jelitowa grasuje, moze w Austrii tez...

Zdrowka zycze!!!!!
Kathinka: Uwielbiam Wlochy!

Spaliscie w Bungalow?
Naila: juz niedlugo
Dziewczynom w Polsce- udanego pobytu zycze!!!
My dzis bylismy tez na wycieczce - w Carnuntum - parku archeologicznym
Aktuell in Carnuntum — Carnuntum 30 minut od Wiednia. Dla dzieci tez jest cos interesujacego- plac zabaw, poza tym mozna sobie odpoczac w kawiarni- polecam. Wstep kosztuje co prawda 9 euro (dorosli), ale z tym biletem do listopada mozna odwiedzic rowniez dwa inne muzea w ramach Nö Landesausstellung
Nieder