Naila
Fanka BB :)
to sie rozpisalyscie dziewuszki
Ja rodzilam naturalnie, w prawdzie porod mialam szybki, ale mimo wszystko bol ogromny... dlatego drugiego dziecka tak predko nie planuje. mimo, ze inni twierdza, ze zaraz o calym bolu, porodzie zapomne to jakos mi to nie wychodzi, hehe Wprawdzie zapominac nie chce, bo w koncu sam porod to cos pieknego ( nareszcie na swiat wychodzi nasze malenstwo) ale nie da sie chyba o tym bolu calkiem zapomniec...
Ja np baaaaardzo sobie chwale polozne z Wilhelminenspital zarowno austriaczki jak i polki (ktorych jest tam masa) byly bardzo mile!! Takze polecam ten szpital jak najbardziej
A tak poza tym leci, w styczniu bedziemy sie przeprowadzac na nowe mieszkanie i jestem taka szczesliwa. prawdopodobnie genossenschaft
poki co czekamy czy wszystko pojdzie po naszej mysli. Mam nadzieje, ze tak bo juz sie tej przprowadzki doczekac nie moge:-)
no to buzki :*
Ja np baaaaardzo sobie chwale polozne z Wilhelminenspital zarowno austriaczki jak i polki (ktorych jest tam masa) byly bardzo mile!! Takze polecam ten szpital jak najbardziej
A tak poza tym leci, w styczniu bedziemy sie przeprowadzac na nowe mieszkanie i jestem taka szczesliwa. prawdopodobnie genossenschaft
no to buzki :*
Bedziesz pamietala, ze bolalo, ale jak to nie. Przynajmniej ja mam takie wspomnienia po cesarce
Udanej przeprowadzki. Mnostwo sil na ten czas zycze!!!

A wczoraj wieczorem pobudka o 22:30 i placz przez pol godziny.
Zmykam dalej pracowac