judith88 witaj na forum, ja tez swiezak tu jestem
cesarke bede miala jak Ty , w Semmelweiss klinik , we wtorek 29 mam jeszcze ginekologa - nie wiem czy mam czekac na wizyte u niego, czy z tym zaswiadczeniem od ortopedy do szpitala jechac ...czy musi przez ginekologa przejsc ? bo w sumie to on prosil o konsultacje ortop.
Ja mieszkam w 2 bez. ale to tak na slowo honoru z 20 i 9 , z polozenia mieszkania jestem bardzo zadowolona ... ale bym zmienila, bo to 3 pietro bez windy i wozkowni . Wiec bede miala przesr ....
Naila to wspolczuje, taka zadowolona z niego bylas , ale chyba pelno takich , przynajmniej co ja patrze to mi sie zaraz w oczy rzucaja , ale my planujemy tak jak maz

Kathinki domek , tyle ze moj to chce sie budowac i potrzebuje przy tym na swoje rupiecie przynajmniej dodatkowy hektar , a tu ziemie w okolicach wiednia to kosmos cenowy , bardziej oplaca sie dom kupic z kawalem ziemi , niz sama ziemie ... I moj to z NÖ , wiec najlepiej by tam nas wywiozl , ale ja miastowa jestem , i im blizej wielkiego miasta tym lepiej
Kurcze, ale mi dzis glowa peka .
Ostatnio widzialam takie ogloszenie , na tym wiedenczycy.net ale to z gemeinde , nie wiem czy aktualne
GEMEINDEWOHNUNG!!DIREKTVERGABE!!
z powodu wyjazdu mam do oddania gemendowskie 3 pokojowe mieszkanie od zaraz!! nowa kuchnia i sypialnia!!potrzebny Vormerkschein do 31.01.2010!!mieszkanie jest w 23 bezyrku, bardzo spokojnej i cichej dzielnicy !!duzy parking!!blisko 3 przedszkola ,szkola,sklepy , 5 przystankow autobusem do alterla!!czynsz 430 euro!! odstepne za nowa kuchnie i sypialnie 4000 euro!! tel 069919034724
Kathinka mam nadzieje ze szybko sie wykurujesz !!! Ale gratulacje , jak ty takiego duzego berbecia wycisnelas, to nie mam pojecia !!!!!!!!!!!! U nas lekarz mowi ze jest wyjatkowo maly, chudziutki , na tej krzywej to dlugosc ma 100 , a reszte po 5o.... zobaczymy czy przytyl teraz we wtorek ...
ale ja dlugo wymiot , przez 6 miesiecy zamiast przytyc to 3 kg schudlam, a potem , w 3 tyg , plus 15 , a od 3 dni spowroten od wszytskiego mnie do kibla goni , co zjem to zaraz mi niedobrze
Ja mialam jakis miesiac temu, ze brzucha dotknac nie moglam, nawet paluszkiem , pojechalam do gino , zrobil usg, z malym balo ok, i dal od razu skierowanie do szpitala , bo jak dotknal mojego brzucha to zaczelam sie drzec na niego , bol niedowytrzymania , w szpitalu porobili szersze badania i okazalo sie ze to kregoslup sie odezwal . Kto by pomyslal , bo ja napewno nie .
m_b ebay i allegro to chyba dobre rozwiazanie , my kupilismy jakis czas temu w ikei , ale wlosy gubi strasznie, odkzurzanie to katastrofa , nie wiem jak inne od nich , ale ten co nam sie trafil, swietnie nam pasowal, ale w takim tempie jak teraz, to niedlugo bedzie z niego wykladzina .