Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.
Jak to powiedział mój mąż, "żarty się skończyły";-)...
W domku od soboty i juz w trójke
Emilka urodziła sie14 dni po terminie 02.09. o 21.12 ale niestety nie sposobem naturalnym... Po 7 godzinach podawania kroplowki i regolarnych skurczy co minute nie bylo rozwarcia i zrobili mi CC bo jak mowili nie mogli dluzej kontynowac bo bylo by nie bezpiecznie. Moja Kruszynka nie nalezy do duzych bo wazy teraz jakies 3300 i ma 52 cm dlugosci ale i tak urosnie
Jak narazie grzeczna i potrafi obudzic sie tylko raz w nocy i na apetyt nie nazeka hehe. Pozdrawiam serdecznie w ten piękny dzionek:***Agus gratulacje!! Dobra robota! :-) Bardzo sie ciesze, ze Emilka juz na zewnatrz.
Teraz mozemy sobie "pomamusiować"
jsz to teraz kolej na Ciebie!![]()

???
. Ale nie ma stresu, bo okazuje sie, ze system działa świetnie, sprawdzilam na stronce, odczekalam 10 dni i zadzwonilam do tutejszego "urzedu stanu cywilnego" (zapomnialam juz jak sie to nazywa...) (dostalam w szpitalu ulotki, ogolne informacje na temat bobaskow i namiary na ten urzad). Pani w urzedzie potwierdzila, ze przyszly do nich papiery ze szpitala i zebysmy przyjechali wypelnic wniosek. Zajelo to pol godzinki szczerze mowiac :-). Wypelnilismy wniosek na miejscu wpisujac imie i nazwisko Małego, nasze dane, zaplacilismy (8 euro kosztuje kopia odpisu) i dostalismy jeszcze ciepły akt urodzenia Franusia