Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak to prawda,że każde dziecko jest inne!Co z tego,że Radek ma super pamięć,jak np.leje w nocy do pampersa,zupę jak ma jeść to jestem chora,bo połowa po brodzie spływa,picie jest średnio jakieś trzy razy dziennie rozlane,a pić z kubka,bez słomki i innych takich pomocników nauczył się dopiero niedawno
Chyba faktycznie tak jest,że szybciej dzieciaki łapią jedne rzeczy,kosztem innych,np.właśnie sprawności manualnych
Też tak się z mężem śmiejemy,że może jakimś księgowym będzie.Chyba ma umysł ścisły,jak ja.Też kochałam matematykę,rachunkowość,a z naukami humanistycznymi miałam problem.No i z nauką języków u mnie masakra!!!

bo tatus postanowil dac dziecku ciastoline, a bez kontroli mamusi ciastolina jest wszedzie 

ja nie zmieniałłam pieluchy i jak było dziecku mokro cały czas to odechciało mu sie sikać w pampersa:-)chociaz corka była bardziej uparta ale w końcu wygrałam:-)
ja mam to samo
a od dawna masz te bóle? moje dziecię tez juz tylko pupcie wypycha i te ruchy takie powolne a o bólach nie wspomne ale myślałam ze to z przemęczenia
![]()
. Wiadomo, że jak długo coś porobię to boli gorzeju mnie jest odwrotnie, to ja daje dzieciom ciastoline a moj krzyczy ze jej pełno wszędzie
co do pampersów to chyba każdy ma taki sam problemja nie zmieniałłam pieluchy i jak było dziecku mokro cały czas to odechciało mu sie sikać w pampersa:-)chociaz corka była bardziej uparta ale w końcu wygrałam:-)
każde dziecko oduczy sie w swoim czasie![]()
Wiesz... Stasia latem chcialam przetrzymac jak najdluzej w pampku zeby go oduczyc. I chodzil w jednym pampku caaaaaly dzien. nasikane tak ze pampek przy kolanach, kupa tez byla.Absolutnie nic mu nie przeszkadzalo.A wieczorem jak chcialam mu sciagnac to wrzeszczal i uciekal i nie dawal sie dotknac. Moj synek to bezadziejny przypadek.

mały uparciuch
twardy jest
.
...Super sprawa
.Dobrze,ze lubi naukę-podejrzewam,że w przyszłym roku,kiedy pójdzie do szkoły
.
.Czekaj dzielnie na datę;-)i na mnie
.A ja nic tam nie czuję,żeby się Maluszek na świat pchał.Tak więc przestań szarżować z tymi porządkami i lataniem!Dobrze,że puki co jeden stres(sąsiadka)jest z głowy
.Jakąś karę powinna zapłacić,to się nauczy
.
.
więc lecę

,nie dał się zbyć,że już mamy,ze nie chcemy,to niech się produkuje na darmo
,potem uzupełnianie lodówki bo już prawie tylko w niej światło i zimne powietrze;-).

,nie pije dużo przed snem,wysadzam go w nocy,jak ja kładę się spać,czasem sam w nocy idzie drugi raz,czasem śpi do rana,ale tak czy siak-rano pampers wisi po kolana
.Ja też jestem tego zdania,ze w końcu sam przestanie lać...Pomyślcie,kto kiedyś z nami się tak certolił:w wysadzanie,pampersów nie było,mamy też tak wyedukowane jak w dzisiejszych czasach nie były
A jakoś nie szczymy po majtach i jako tako;-) samodzielne jesteśmy
.Ja tak nie potrafię