reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam dziewczyny:)
JA po pracy wróciłam i pojechalismy wymienic opony i pozniej na kawke:) Teraz po kapieli relaks:)
A kiedy gdzie i o której jest ta Arka Noego i ile sie płaci?:)
pozdro

reklama
A ja mam pytanko odnosnie chrztu.Myslimy aby zrobic chrzest tu u polskiego ksiedza.CZy ktoras moze to "przechodzila".Chodzi mi o np kwestie finansowa,czy mam dac"co łaska" czy zapytac wprost o konkretna kwote.No i jak mam to moje malenstwo ubrac do chrztu,gdzie moge dostac cos odpowiedniego na ta okazje?

Wilwia my chrzciliśmy w Galway u polskiego księdza, daliśmy co łaska, sądze że nie ma jakiegoś cennika i jakbyśmy zapytali to i tak nie podałby konkretnej kwoty. A co do ubranka to nie pomogę bo ja miałam z PL

emili no to być moze do miłego :tak:

kamcia koncert Arki Noego jest w Dublinie w Kosciele św.Audoena Dublin 8 w sobote i w niedziele (jutro i pojutrze) o godz.16 Bilety mozna kupic w kancelarii przy kosciele zaraz. Jest napisane ,ze bilet mały 7 euro a bilet duzy 10 euro. Dzieci uczęszczajace do polskiej szkoły pod patronatem tegoż duszpasterstwa mają zniżke całe 2 euro - czyli płacą za bilet 5.

kasia irlandka byłam a i owszem.A ze autko zostawiłam na jakiejsc tam bocznej uliczce to pozniej poszłam z dziewczynkami na plac zabaw ten wiekszy taki przy Mountjoy Square Park .Nikola i huśtawka i spokoj jak nie wiem:-D szkoda,ze mnie nie widzialaś :sorry2::-D:-D;-) a co do Arki to tez tylko ja z Martysią:tak: małżowinka zostanie z Niki.

anineczka normalnie dopiero dziś zauwazyłam i weszlam na Twojego bloga:sorry2: bo to chyba blog jest prawda - sie nie znam,ale... szacun.Za opisy a przede wszystkim za czas poświecany:tak: No i wez no wieczorami siadaj tu częsciej :-p

tymczasem spokojnej nocki moje sliczne;-)

dzień dobry dziewczynki:-)

ja w o wiele lepszym humorze:-) wstałam bez niepożądanych zapachów:-)
tylko do sąsiadów nie dociera ze to nie z butli gaz sie ulatnia tylko cos w kuchence i jak tylko podłączą gaz będzie znowu śmierdziało:crazy:ale wtedy to nie ręcze za siebie:growl:

ahhh co by tu robić dzisiaj:confused:nie będe sprzątać juz bo musze troche odpocząć a potem na jakieś zakupy może wyciągne swojego:confused::-)

miłego ciepłego dnia:-)bo u mnie od rana cieplutkie powietrze chociaż słonka jeszcze nie widac:-p

tak czytam twój suwaczek:-)torba przygotowana??ale ci fajnie ja tez juz bym chciała być tak blisko:-pale tylko dlatego ze czuje sie jak słonica:sorry2:

reklama
Do góry