reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
do wszystkich palących!!! rzucajcie palenie:-(znajomych mama zmarła wczoraj na zawał podczas palenia papierosa:-(miała tylko 52 lata, tyle co moja mama:-(przyjechała do dzieci tutaj i tutaj zmarła:-(znałam kobitke (mojego byłego rodzina). ahh jakie te zycie kruche:-(

Witam wszystkie kobietki:-)
U nas dzisiaj slonko na dworze,moje dziecie zasnelo to trzeba sie bedzie zabrac za jakies porzadki i wymyslec co by tu na obiad upichcic.
Lubiczanka,moniak82 dziekuje za odpowiedz.A i jeszcze pytanko do moniak82 czy mialas tez swiece do chrztu?Pozdrowionka i milego dzionka:tak:

My na szczęście oboje nie palimy:-). Teść pali już ponad 25 lat, więc się o niego martwimy:-(. Poza tym siostra i szwagier też palą. Nie pomogło, że Julcia jest na świecie, że nikt inny w najbliższej rodzinie nie pali. Mamie się to nie podoba, bo jej kuchnię zawsze smrodzą jak przychodzą. Poza tym Julcia jest alergikiem, ale nie do nich nie dociera, że chociaż dla dziecka mogliby to zrobić...

ja nie paliłam dużo, tylko w pracy, po cichu przed moim bo on nie pali i by mnie udusił:zawstydzona/y: a wiadomo jak to w pracy, wszyscy palą no i mnie wciągneli:zawstydzona/y:

asieńka ja jak widze kobiete w ciąży z papierosem to az nerwy mnie biorą, ja juz 3 razy rzucałam palenie, za kazdym razem jak zachodziłam w ciąze to z dnia na dzień,od razu rzucałam:tak:nie rozumiem jak można dusić swoje własne dziecko:-(

co do chrztu to tez będziemy tutaj robic ale nie wiem jak to jest jak ja po rozwodzie, bo np. u mnie w Polsce to mój ksiądz by nie ochrzcił:no: a tutaj chyba nawet o to nie pytają:confused:musze iść i sie zapytac:sorry2:

reklama
Ohh hejo kochaneczki :)) Pogoda deszczowa Hmm czy to jakas nowosc ?! Zadna !
Mam dosc ;/;/;/ A malenka mi spi wiec sie zajme sprzataniem domu odkurzanie mycie podlog ogolne mycie ... I tak nie ma co robic ;/;/;/

Milego dnia wam zycze kochane :))

Do góry