MartaF
potrójna mamusia:)
dziewczynka....mam wpisane imię rzy suwaczku
Victoria
![]()
jejku jaka ja gapa
no ja mówie ze to efekt gazu:-(to ci powiem ze dziewczynke przenosiłam 2 tygodnie
ma nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziewczynka....mam wpisane imię rzy suwaczku
Victoria
![]()
jejku jaka ja gapa
no ja mówie ze to efekt gazu:-(
ma nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej
jejku jaka ja gapa
to ci powiem ze dziewczynke przenosiłam 2 tygodniema nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej
![]()
, po prostu kobiety pod koniec ciąży tak mają:-). Ja ostatnio przestawiam literki, cyferki, zapominam, co miałam powiedzieć:-). Ale fakt, u Ciebie to może być przez ten gaz. U nas na październikówkach już troje dzieciaczków się urodziło. Same chłopaki
;-), więc może to i prawda, że chłopcy szybciej wychodzą. Dwóch to bliźniaki, więc było do przywidzenia, że będą wcześniej:-), ale jeden już donoszony- w 38 tygodniu się urodził:-)
.A miały być fale i maleńka plaża-wysepka
.Ale nic to.I tak jest...jest;-).
,ale mój J.pali:-W Dubilnie w Rotunda Hospital:-). Oj, już liczę te dni i już bym chciała, żeby był ze mną ten nasz dzidziuś. Ja wiem, że zawsze błędy się zdarzą, ale mam nadzieję, ze będzie ich mało:-). Wklej te schody, może ktoś podpowie, jak to naprawić. Męzu pewnie jeszcze kilka zdjęć wklei.
Ktoś do Ciebie przyjedzie po porodzie? Będziesz miała kogoś do pomocy? Bo ja nie miałam kompletnie nikogo, tylko męża.
. Najważniejsze- nie chciałabym przenosić, ale to już nie ode mnie zależy... Tylko 10 dni niestety, bo mama pracuje i tyle urlopu dostałą a siostra do szkoły musi chodzić. No ale lepsze to niż nic:-)napewno chłopaczek wyskoczy niedługo:-)Martuś, wcale nie jesteś gapa, po prostu kobiety pod koniec ciąży tak mają:-). Ja ostatnio przestawiam literki, cyferki, zapominam, co miałam powiedzieć:-). Ale fakt, u Ciebie to może być przez ten gaz. U nas na październikówkach już troje dzieciaczków się urodziło. Same chłopaki
;-), więc może to i prawda, że chłopcy szybciej wychodzą. Dwóch to bliźniaki, więc było do przywidzenia, że będą wcześniej:-), ale jeden już donoszony- w 38 tygodniu się urodził:-)
super
.

Wiesz... Stasia latem chcialam przetrzymac jak najdluzej w pampku zeby go oduczyc. I chodzil w jednym pampku caaaaaly dzien. nasikane tak ze pampek przy kolanach, kupa tez byla.Absolutnie nic mu nie przeszkadzalo.A wieczorem jak chcialam mu sciagnac to wrzeszczal i uciekal i nie dawal sie dotknac. Moj synek to bezadziejny przypadek.

zapomnialas jeszcze o moim synku to jest dopiero beznadziejny przypadek 
) hehe nie szkodzijejku jaka ja gapa
to ci powiem ze dziewczynke przenosiłam 2 tygodniema nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej
![]()
w ciąży to się zdarza,.. ja też jestem taka gapa że bez mojego D to nic bym nie zrobiła...