dziewczynka....mam wpisane imię rzy suwaczku
Victoria
![]()

to ci powiem ze dziewczynke przenosiłam 2 tygodnie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczynka....mam wpisane imię rzy suwaczku
Victoria
![]()
jejku jaka ja gapa
no ja mówie ze to efekt gazu:-(
to ci powiem ze dziewczynke przenosiłam 2 tygodniema nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej
![]()
W Dubilnie w Rotunda Hospital:-). Oj, już liczę te dni i już bym chciała, żeby był ze mną ten nasz dzidziuś. Ja wiem, że zawsze błędy się zdarzą, ale mam nadzieję, ze będzie ich mało:-). Wklej te schody, może ktoś podpowie, jak to naprawić. Męzu pewnie jeszcze kilka zdjęć wklei.
napewno chłopaczek wyskoczy niedługo:-)Martuś, wcale nie jesteś gapa, po prostu kobiety pod koniec ciąży tak mają:-). Ja ostatnio przestawiam literki, cyferki, zapominam, co miałam powiedzieć:-). Ale fakt, u Ciebie to może być przez ten gaz. U nas na październikówkach już troje dzieciaczków się urodziło. Same chłopaki
;-), więc może to i prawda, że chłopcy szybciej wychodzą. Dwóch to bliźniaki, więc było do przywidzenia, że będą wcześniej:-), ale jeden już donoszony- w 38 tygodniu się urodził:-)
Wiesz... Stasia latem chcialam przetrzymac jak najdluzej w pampku zeby go oduczyc. I chodzil w jednym pampku caaaaaly dzien. nasikane tak ze pampek przy kolanach, kupa tez byla.Absolutnie nic mu nie przeszkadzalo.A wieczorem jak chcialam mu sciagnac to wrzeszczal i uciekal i nie dawal sie dotknac. Moj synek to bezadziejny przypadek.
hehe nie szkodzijejku jaka ja gapa
no ja mówie ze to efekt gazu:-(
to ci powiem ze dziewczynke przenosiłam 2 tygodniema nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej
![]()