reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
:zawstydzona/y:jejku jaka ja gapa:zawstydzona/y: no ja mówie ze to efekt gazu:-(
to ci powiem ze dziewczynke przenosiłam 2 tygodnie:baffled:ma nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej:happy:

Martuś, wcale nie jesteś gapa:-D, po prostu kobiety pod koniec ciąży tak mają:-). Ja ostatnio przestawiam literki, cyferki, zapominam, co miałam powiedzieć:-). Ale fakt, u Ciebie to może być przez ten gaz. U nas na październikówkach już troje dzieciaczków się urodziło. Same chłopaki:-D;-), więc może to i prawda, że chłopcy szybciej wychodzą. Dwóch to bliźniaki, więc było do przywidzenia, że będą wcześniej:-), ale jeden już donoszony- w 38 tygodniu się urodził:-)

To znowu ja i znowu przelotem;-)
No pokoik pomalowany-zdjęcia jak już wykończymy:-).Nie tak miało być,ale stwierdziliśmy,że nie chcemy podpaść landlordowi,który już na samym początku powiedział,że jeśli chcemy pomalować ściany to bez ekstrawagancji:-p.A miały być fale i maleńka plaża-wysepka:sorry2:.Ale nic to.I tak jest...jest;-).
Co do papierosów-nigdy nie piłam:-D,ale mój J.pali:-:)angry:i nie przetłumaczysz,że mógłby to zrobić dla Maluszka(tzn.zaprzestać).Oki lecę-obiadzio nie gotowy.Miłego popołudnia i...oczywiście,że wieczorku.Pa

W Dubilnie w Rotunda Hospital:-). Oj, już liczę te dni i już bym chciała, żeby był ze mną ten nasz dzidziuś. Ja wiem, że zawsze błędy się zdarzą, ale mam nadzieję, ze będzie ich mało:-). Wklej te schody, może ktoś podpowie, jak to naprawić. Męzu pewnie jeszcze kilka zdjęć wklei.

W Rotundzie powiadzasz? Ja w Portlaoise, ale koło Rotundy pracowałam, na Granby Row :tak: Ktoś do Ciebie przyjedzie po porodzie? Będziesz miała kogoś do pomocy? Bo ja nie miałam kompletnie nikogo, tylko męża.

Mama i siostra 7 października na 10 dni przylatują:-), tak więc liczymy na trochę wcześniejszy poród:-D. Najważniejsze- nie chciałabym przenosić, ale to już nie ode mnie zależy... Tylko 10 dni niestety, bo mama pracuje i tyle urlopu dostałą a siostra do szkoły musi chodzić. No ale lepsze to niż nic:-)

Martuś, wcale nie jesteś gapa:-D, po prostu kobiety pod koniec ciąży tak mają:-). Ja ostatnio przestawiam literki, cyferki, zapominam, co miałam powiedzieć:-). Ale fakt, u Ciebie to może być przez ten gaz. U nas na październikówkach już troje dzieciaczków się urodziło. Same chłopaki:-D;-), więc może to i prawda, że chłopcy szybciej wychodzą. Dwóch to bliźniaki, więc było do przywidzenia, że będą wcześniej:-), ale jeden już donoszony- w 38 tygodniu się urodził:-)
napewno chłopaczek wyskoczy niedługo:-)
dzięki za pocieszenie bo ja taka gapa ostatnio i o wszystkim zapominam:-)

własnie miałam telefon od własciciela z australii, powiedział ze jak coś znowu nie tak to mam od razu pisac i on zrobi porządek:-Dsuper

a teraz zegnam sie na troszek, uciekam na zakupy:-)

asienka_r, to fajnie, będziesz miała pomoc :-) Ja tez nie chciałam przenosić a tu stałło się dopiero 10 dni po terminie i poród wywoływany, ale w sumie to się cieszę, bo poszło w 5 godzin, a tak to może bym się meczyła dłużej?

Witam!!!
Ale zescie nadrukowaly od rana!!!
Poczytalam ale i tak juz nic nie pamietam.
Marta do listopada to juz nie tak daleko;-)nie dlugo bedziesz tulic Szymona:-D.
Moj wlasnie zasnal.

Dzis wogole jestem nie przytomna maly nie spal od 3 do 4:30 a ja polozylam sie przed 12 a on wstal o 12 na jedzenie i zasnal przed 1 wiec dzis nie pospalam:no:
Nawet nic mi sie nie chce:baffled:

Wiesz... Stasia latem chcialam przetrzymac jak najdluzej w pampku zeby go oduczyc. I chodzil w jednym pampku caaaaaly dzien. nasikane tak ze pampek przy kolanach, kupa tez byla.Absolutnie nic mu nie przeszkadzalo.A wieczorem jak chcialam mu sciagnac to wrzeszczal i uciekal i nie dawal sie dotknac. Moj synek to bezadziejny przypadek.
:-D:-D zapomnialas jeszcze o moim synku to jest dopiero beznadziejny przypadek :-D

Apropo sklepu polskiego to u nas w Ennis jest caliem dobrze zaopatrzony, mamy swierze wedliny, kielbaseczki, szyneczki mniam.Teraz maja byc ciasta z cukierni (oj zguba:baffled:)

Dziewczynki mam do was pytanie.Czy ktoras z was byla w Portugalii? Moze macie namiary na sprawdzony hotel?Apartament?

reklama
:zawstydzona/y:jejku jaka ja gapa:zawstydzona/y: no ja mówie ze to efekt gazu:-(
to ci powiem ze dziewczynke przenosiłam 2 tygodnie:baffled:ma nadzieje ze u ciebie bedzie inaczej:happy:
hehe nie szkodzi :-D w ciąży to się zdarza,.. ja też jestem taka gapa że bez mojego D to nic bym nie zrobiła...
czasem nawet on mi mówi "przyjedź po mnie na 3" a o 3.15 mam telefon z pytaniem "jedziesz już??" a ja w domu siedzę bo zapomniałam:rofl2::rofl2::rofl2:
na szczęście naudczył się już że do mnie to trzeba 5 min przed wyjazdm moim przypomnieć;-)

a z tym że dziewczynki później wychodzą to się załamałam:-( no ale mam nadzieję że moja będzie wyjątkiem:-D
u mnie na listopadówkach są bliźniaczki tóre właśnie się powoli szykują:tak:

Do góry