reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
hej laseczki!
dlugo mnie nie bylo ale wkoncu udalo mi sie znalesc chwilke :-) ale sie rozpisalyscie, nie ma kiedy tego nadrobic:szok:. Nareszcie dzieciatka poszly spac ufff :wściekła/y: Nataniel przechodzi samego siebie 2 drzemki po 20 min w ciagu dnia, padam z nog:rofl2:.
Co do walki wlasnie z moim J ogladamy, Pudzian walczy na samym koncu wiec jeszcze chwile poczekamy na niego. To jest styl gdzie wszystkie techniki sa dozwolone, jak chcecie sobie ogladnac wejdzcie na Strona główna - ipla i tam sobie mozecie ogladnac wszystko co leci w polsacie :tak:

No Pudzian z Adamkiem...mogloby byc ciekawie:-D Ja z dwojga zlego(obaj dla mnie maja nie tak pod sufitem) wolalabym zeby Pudzian wygral bo Nejmana to nie moge zniesc:-)
Za mna ciezki dzien wiec sie zegnam bo jeszcze musze znajomego odwiezc i spatki.
Dobranoc kobitki:-)

Hej dzinks Pauletta za poprawienie masz racjeze sie pomylilam ahhh katem ucha sluchalam o ostatniej walce i strzelilam gafe:sorry2::zawstydzona/y: ale to Najman nie Nejman wiec tez leciutko sprostuje:-p

No dokładnie.Aż się zdziwiłam.czy ten facet zna chociaż podstawy boksu? Szkoda,że nie mam Polsatu :szok::-D:-D

Pudzian podobno od lat trenuje karate wiec nie jest taki ciemny:tak::-)

hej laseczki!
Co do walki wlasnie z moim J ogladamy, Pudzian walczy na samym koncu wiec jeszcze chwile poczekamy na niego. To jest styl gdzie wszystkie techniki sa dozwolone, jak chcecie sobie ogladnac wejdzcie na Strona główna - ipla i tam sobie mozecie ogladnac wszystko co leci w polsacie :tak:

Albo Ipla dzis albo jutro powtorka na you tubie:tak:;-)

No ale z tego co wyczytałam to Ipla działa wraz z Polsatem :-D
Zaraz doczytam więcej.
Nie znam Nejmana....znam jednego ze Złotopolskich,aktora :-D:-D

Pauletta myślę,że ten ser pleśniowy na takim stadium ciąży nic by nie wskórał,ale już po ptokach :-D:-D;-)

Hejka kobitki :-)

Walki oglądacie..blee..to nie dla mnie.. Nie wiem dlaczego to się zalicza do sportu... :-p

Milusio, że o mnie pytałyście.. Ah..zrobiłam sobie urlopik..i to dosłownie.. Zwiedzamy sobie w trójeczkę Irlandię.. Dziś byliśmy w Cobh koło Cork. Dzięki MartaF za info o tym miejscu - śliczne miasteczko ale ulice wąskie :szok: a miałam do Ciebie dzwonić i pytać, którą drogą jedziesz do Clonmel z Cashel bo się zamotaliśmy i drogi do domku nie mogliśmy znaleźć :-D ale udało się...:tak:
O właśnie..może rzucicie jakimiś ciekawymi miejscami w Irl.? :rolleyes:

Poczytałam zaległości na forum ale zapomniałam co miałam napisać.. :crazy: hmm... tak to jest jak się czyta na raty.. :sorry:
ale pamiętam temat o prostownicy - słyszałam, że porcelanowe mniej niszczą włosy i taką też mam...:happy:

reklama
Do góry