Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

(Marta będąc ze mną na sali co rusz mi go podawała do łóżka
)Moja mama też mówiła żebym dokarmiała,ale ja się uparłam-na wizycie okazało się,że pięknie przybiera i mam się nie martwić.I naprawdę nie żałuję.Nie tylko ze względu na to,że łączy mnie więz z Maluszkiem,ale nie muszę się też martwić o karmienie jak gdzieś pojedziemy-jedzonko zawsze pod ręką(dosłownie)i cieplutkie w dodatku

I tak chcielibyśmy z kimś wyjechać,żeby Radek miał jakieś dziecko do zabawy,a nie mamy pomysłu z kim
misia,może to jest trzydniówka?Pojawia się znikąd,nagle,jest bardzo wysoka,trwa 3-4 dni i mija tak nagle jak się pojawiła,zostawiając na kilka dni małą wysypkę,Większość dzieci ją ma w pierwszym,drugim roku życia...Mój też miałCiao dziewczynki!
Co za noc. Alus spal bardzo niespokojnie...zastanawialam sie co jest grane. Jak obudzil sie na jedzenie i go wzielam z lozeczka to sie przerazilam! On byl rozpalony jak zywy ogien! Zmiezrylam goraczke- 38.9. Bylam w szoku! Od razu nurofen, oklady, a on normalnie nieprzytomny byl i cly sie trzasl i dyszal! Cala noc sie meczylismy. Spal ze mna, co chwile sie budzac. Ostatecznie wstalismy o 7. Nadal ma goraczke ale juz mniejsza. Nie wiem co to moze byc?? Nie wyglada na chorego! Ma jeszzce troche katar ale kaszlu juz nie. Czy to zeby moga byc? Czy to sie tak dzieciom zdarza, ze tak goraczkuja bez wielkszej przyczyny? Nie wiem, czy mam isc do lekarza czy co? Jak myslicie?

no tak,nawet mnie to nie dziwiMartuś-możesz dzieci wysłać,bo ja i tak daniela zgarniam-przecież bez sklepu się nie obejdzie![]()

:-)Ciao dziewczynki!
Co za noc. Alus spal bardzo niespokojnie...zastanawialam sie co jest grane. Jak obudzil sie na jedzenie i go wzielam z lozeczka to sie przerazilam! On byl rozpalony jak zywy ogien! Zmiezrylam goraczke- 38.9. Bylam w szoku! Od razu nurofen, oklady, a on normalnie nieprzytomny byl i cly sie trzasl i dyszal! Cala noc sie meczylismy. Spal ze mna, co chwile sie budzac. Ostatecznie wstalismy o 7. Nadal ma goraczke ale juz mniejsza. Nie wiem co to moze byc?? Nie wyglada na chorego! Ma jeszzce troche katar ale kaszlu juz nie. Czy to zeby moga byc? Czy to sie tak dzieciom zdarza, ze tak goraczkuja bez wielkszej przyczyny? Nie wiem, czy mam isc do lekarza czy co? Jak myslicie?
Dominik obudził się około 2.30 pszystawiam go do cycusia a on rozpalony tak ze az rumieńce bordowe na buźce 
!Miał 39,1 stopni,dałam mu pqnadol i za jakiś czas zasnął.Z rana miał 37,8 ale również nie wygląda mi na chorego.Teraz bawi się ładnie,gada sobie
NIe wiem co robić?Tez właśnie chciałam zapytać czy przez ząbki dziecko może az tak wysoką mieć gorączkę?
Wogóle jak już wcześniej pisałam od kilku dni dziwnie się zachowuje,strasznie jest marudny.No,a teraz jeszcze to! NIe wiem co myśleć:-(