Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Złapała ode mnie, ja umierałam jakieś 2 tyg. temu a teraz na moje dzieciątko przeszło
Cała zsypana bidulka moja
No a ząbki swoją drogą, marudna jest przez to strasznie, ślini się na potęgę i ciągle paluszkami po dziąsłach szoruje.
moj Justin mial takie objawy jak mial goracyke 3 dniowa:-)Dyta- no to dokladnie mamy tak samo! Al teraz tez- zjadl sniadanie i sie bawi a ja chodze i go ciagle macam czy ma goraczke! Ma delikatna ale jest zwawy i wogole. Zauwazylam na ciele kilka plamek- blade i jest ich tylko kilka ale sa!

Radek przy zębach aż tak nie gorączkował,ale raz mu się zdarzyło,jak mu kły szły(ale łamaniec językowy
),że się z gorączki przez ręce przelewał
A jak miał trzydniówkę to bite trzy dni ponad 39st.
A potem minęło jak ręką odjął i pojawiła się wysypka na klatce piersiowej,zniknęła po dwóch dniach
rwie sie do stawania pokazuje co jej podac i ma juz swoje male nerwy :-):-) taki postep w ciagu 3 tyg. No nic dosc tego pisania o szpitalu mam nadzieje ze juz nigdy do niego nie wroce ale bede musiala bo jeszcze operacja na przepukline mnie czeka 
co tam przeloze ja na listopada musze sily zregenerowac nacieszyc sie malutka, mezem i mama fajnie ze przyleciala bedziemy plotkowac przy kawusi. Pozdrawiam was cieplutko