reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja mam kosmos od rana....maly sie drze non-stop:-(
Teraz mi zasnal , ale od 6 z przerwami dawal mi popalic....rece mi odpadaja od noszenia.
Wczoraj wyczailam lewa jedynke dolna...potem bylam w Carlow u kolezanki i mlody nie chcial pokazac,pozniej kolezanka dojrzala ze na wierzchu jest prawie zab.
Wieczorem juz nie bylo widac,dzis rano znow byl a pozniej juz nie:sorry2:
Nie wiem o co kaman?
Moze tak byc ze jak dziasla mu bardziej napuchnie to ten zab sie chowa?
Ja juz glupieje z tym jego zabkowanie-meczymy sie juz dlugo a zab jeszcze zaden nie wyszedl:baffled:........goraczki nie ma i jeszcze nie mial,jedynie co to kupy czesto robi

Misia,Dyta moze faktycznie trzydniowka....

Iza na plesniawki dobry jest mocz dziecka.
Zlap w jakis pojemnik i posmaruj tym buzie...wiem,wiem ze to troche nie higieniczne,ale skuteczne.
Marta napewno w sklepach ze sprzetem elektronicznym daja laptopy na raty,musisz spytac
Karolina ale super wiesci-trzymam kciuki za calkowity powrot do zdrowka....
FAjnie ze juz bedziesz blisko swoich najblizszych :)

Ostatnia edycja:
reklama
karolinanicola super ze jestes w domku:tak:takie małe dzieci szybko rosnął i 3 tygodnie to dużo:sorry2:mój Damian ślizgał sie na pupci,nigdy nie raczkował:no:

ewelcia zdziwiłabyś sie:tak:w Clonmel chciałam wziąść latopa to mi powiedzieli ze mi go dadzą jak go spałace:nerd:debile:baffled:

Karolina-no i brawo!!!Wreszcie dobre wiadomości...Teraz będzie już tylko lepiej:tak:A jeśli chodzi o córcię,to wydaje mi się,że dobrze,że zbliżyła się tak do tatusia-a do normy też raczej wszystko wróci lada dzień:-)
Ewelcia-współczuję tego noszenia:-(Mam nadzieję,że ząbek się wreszcie przebije i już nie schowa(zapewne podrażnia dziąsełko i może dlatego szkrab taki marudny:sorry2:).
Gastone-ja też się zbieram do sprzątnięcia domku od wczoraj...Ale jakoś mi ciężko idzie:zawstydzona/y:

karolina,wreszcie super wieści:tak:Cieszę się z Tobą:tak:A Agatka raz,dwa do Ciebie wróci,nie martw się.Kiedyś to do taty nie chciała iść,tylko mama,mama.To normalne:tak:Tylko się cieszyć,przynajmniej wiesz,że J się nią dobrze zajmował,skoro tak do niego lgnie:tak:Ale Ty to jesteś cwana,jak teściowa była to za żadne światy do domu nie chciałaś wracać:-D,a jak tylko mamunia przyleciała to Ty już fruuu ze szpitala do domu:-D

Marta ja laptopa brałam na raty przez internet ze sklepu Deel'a Wejdź sobie na deel.com i tam powinno być, no chyba że chcesz innej firmy, ale tam jest spory wybór.
Ewelcia86 też właśnie czytałam o tym moczu, ale nie wiem jak to zrobić jak już go złapię, to co?? patyczkiem do ucha tak paćkać?? czy jak:confused: ehhh...

Witam

Jestem chora nie do zycia:-( podczytuje ale nie mam sily, glowa mi peka... oczy pieka, wrrrrrrrrrrrrrrrr

Marta ale kapa z tym laptopem :baffled: a moze kredyt w banku ;-)

teraz lezalam bo mlody spi ale musze go budzic bo zaraz jechac tzreba po Sofijke jest w przedszkolu :dry:

miłego dnia

Marta ja laptopa brałam na raty przez internet ze sklepu Deel'a Wejdź sobie na deel.com i tam powinno być, no chyba że chcesz innej firmy, ale tam jest spory wybór.
Ewelcia86 też właśnie czytałam o tym moczu, ale nie wiem jak to zrobić jak już go złapię, to co?? patyczkiem do ucha tak paćkać?? czy jak:confused: ehhh...

Patyczkiem albo wacikiem jak sie da,ale mysleze lepiej patyczkiem.

Sofik zdrowka zycze:tak:

hejo..Karolina fajnie ze jestes w domku :D ... a lekarze odkryli co bylo przyczyna? nie pamietam czy pisalas, czy nie doczytalam...Zobaczysz - kilka dni i corcia sie nie bedzie mogla od Ciebie odkleic :D

reklama
sofik ty to biedactwo znowu chora:-(słabo cie ten twój K grzeje:sorry2:musze z nim pogadac:-Dżycze ci zdrówka:tak:a kredytu:tak: w banku mi nie dadzą:no:

iza przez neta to za bardzo nie chce kupowac:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry