Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurde,a mój M mi mówił.
Napisz lubicznce,że przyjedziemy pomożemy,a ja na to,że nie będziemy przeszkadzac i pewnie Marta pomoże jak będzie trzeba![]()

ja powiedziałam J ze jak zajmie sie Szymkiem to pomoge
ale uprzedzilam ze dzisiaj jest nie do zniesienia
ręce,plecy,wszystko mnie boli
ale mój K chciał pomóc!!!
:-)
;-)A u mnie dziecko sie pochorowalo. Malo, ze od stycznia zaflegmiona cala, bez powodu, wiec ma podejrzenie astmy albo jakiejs silnej alergii. Dostalam dla niej inhalatorek z lekiem,ktory ma wdychac...To w dodatku od 2 nocy ma jakiejs dziwne ataki w nocy, jeden wielkie kaszel, ta flegma jej normalnie buzia wylatuje :-( Od wczoraj wieczora goraczka 39 stopni, nawet 39.4 bylo w pewnym momencie, lezala biedna moja na kanapie, ruszyc sie nie chciala, praktycznie ciagle spala, oczu nie mogla utrzymac :-( Wiec zapakowalismy ja dzis do auta i do westdoc pojechalismy, tam dostala na miejscu jakies inhalacje, bo okazalo sie, ze ma ostre zapalenie gdzies w oskrzelach, masakra :-( Dostala silny antybiotyk i drugi lek do inhalacji. Nic nie je, tylko pije(cale szczescie). No, a jutro w nocy M wyjezdza, wiec zostane sama z moim chorym kotkiem. We wtorek mam do gp na kontrole pojechac. Wiec malo zagladam na forum teraz. Milego wieczorku
silna dziewczynnka z niej szybciutko stanie na nogi ;-)
Mężo poszedł na piwo z kumplem a ja wypróbowuję prezent od sąsiadki
Dostałam skarpety,które wkłada się na minutę do mikroweli i potem grzeją stópki jak szalone
Nie żebym strasznie zmarźnięta była ale jak kota nie ma to myszy harcują,nie?