reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam mamuski
preciousmoments..jpg
happy-mothers-da&#12.jpg

Doberek:tak:
1106241cyq8lup5ij.gif

Ja już w piątek dostałam prezent od syna:tak:Laurkę z serduszkami,gwiazdką i jego zdjęciem a do tego kwiatek z papieru.Zakrawa mi na żonkila ale pewna nie jestem:-D
Wszystkim życzę miłego Dnia Matki,Pauletto Tobie najlepszego prezentu,wiadomo w jakiej postaci:tak:
Lecę do mamy dzwonić(jak zwykle w niedzielę,a nie dlatego,że tu dzień Matki:tak:)

Hello
Pogoda fajna, mamusia wyspana, tatus przemily, dziecko od rana jak w zegarku i nawet Kot d... nie zawraca... O co chodzi:confused:
Aaaaaa... Juz wiem- Dzien Matki:-D:-D
Kartke taka ogromna dzisiaj dostalam a w srode sliczna laurke recznie robiona przez... panie z crecheu:-D Oczywiscie z pomoca Ady:-D
Dobra, uciekam na sniadanko.
Milego dnia

Dzień dobry mamusie dziś nasz dzień wdłg obliczeń irlandzkich

16irzavt.gif

Moja perełka cała noc wręczała mi prezent, wybudzała się płakała i tak od 2 do 7 rano.
Mąż chciał mnie poratować bym spała w innym pokoju, ale serce mi nie dawalo i wraz wstawałam. Dziś jade na kawie
Pogoda sie poprawiała wyszło słonko aż chce się żyć. No nic lecę się szykować na spotkanko z dytką i tichonkiem robimy grillllllaaaaaaaa

Dziendoberek :)

Wszystkim Mamuskom co to swietuja i ten irlandzki i polski dzien, wszystkiego naj, naj... i Tobie Balbynka
Zaraz mi posty polaczy

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
D.dobry!-bo ja sie jeszcze nie witalam:sorry2:
Czytalam od rana do tej pory z wieeeeloma przerwami. Dziecie moje chyba zaczyna zabkowanie-normalnie powinna juz 2 dzemki zaliczyc, a usnela dopiero teraz bo dlugich meczarniach.Bez paracetamolu sie nie obylo niestety..
antosiatato - witam i ja:tak::-)
Moj malz sie juz interesowal Twoim ogloszeniem,ale brak gotowki podcial mu skrzydelka:tak:;-)
Ja tam dzien mamy po polsku obchodzic bede,poki moje dziecie do szkoly nie pojdzie;-)Mimo to Wam mamki zycze slonka i milej niedzieli..
PS. no i polaczyla :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry