reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!
Wszystkiego Najlepszego mamuski z okazji naszego świeta! :-)
Ja dzis dostałam śniadanie do łóżka, laurke i kwiatek tzn na razie cebulke z której ma coś wyrosnąć :-)

U nas juz dobrze, wirus przeszedł, jak to dobrze byc zdrowym

Agusiek, dzięki za wczorajsze zakupy, przynajmniej z głodu nie pomarliśmy :-D;-)

Larcia duuuużoo zdrówka dla Twojej Amandy, dobrze ze juz w Galway mieszkacie, gdybys potrzebowała pomocy, np zakupy zrobic, to wal śmiało

Misia szkoła szkołą, ale ty nas nie zaniedbuj :-p jak juz urządzisz ogrodek to konecznie spotkanko żeby zobaczyc ;-)

Kamcia, a jak wczesniej wyglądałas, skoro teraz taka odmieniona jesteś, ze tylko po aucie mozna cie rozpoznać ;-):-)

idę looknąc jak tam M kuraka przyprawił, dziś bedzie pieczony z rozna :-)

reklama
Monia- ja was nie zaniedbuje!! Podczytuje no i przeciez sie widzimy!!!!!!!!! No i wiesz! Sroda.......;)

Wszystkiego naj naj z okazji Dnia Mamy! Ja juz kwiastuski dostalam rano wraz z laurka! o Takie-

Załączniki

• dzien mamy..jpg
    dzien mamy..jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 89
Misia..super prezencik..kwiatki i mile slowa..az mi lezka zakrecila sie w oku..mnie takie rzeczy wzruszaja..

od Alberta dostalam w piatek laurke z przedszkola ktora zrobil i wierszyk az sie poryczalam..hehe..no i powiedzial nawet Happy Mother day..:) milo bardzo

laski wlasnie a co z sroda i jak umawiamy sie gdzies na paradzie ????

madbebe nie pali sie, wszystko lezy w pudelku (odkad zonka usmiercila PC-ta) i jesc nie wola, jak chcecie to Wam przytrzymam, a jak nie to ktos sie moze polasi bo napedy sa prawie nowe a LCD dziala bez zarzutow

madbebe nie pali sie, wszystko lezy w pudelku (odkad zonka usmiercila PC-ta) i jesc nie wola, jak chcecie to Wam przytrzymam, a jak nie to ktos sie moze polasi bo napedy sa prawie nowe a LCD dziala bez zarzutow
Ja się o to pytam w odpowiednim wątku tzn nei ja tylko moja lepsza połowa :tak: jak przeczytałam mu ogłoszenie to musiałam najpierw mu szczękę z podłogi pozbierać :-D

ja jestem:-)myslałam ze tu tez napisalam ale zapomnialam:baffled:to z przemeczenia:dry:kurcze jak mnie męczą zwykłe zakupy:sorry2:

antosiatato ja tam sie nie znam ale lubiczanka potrzebuje cd-dvd do laptopa,może macie:-)bo nie wiem jakie wy macie bo sie poprostu nie znam:no:informatyke zaczęlam ale nieskonczyłam bo Irlandia wzywała:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry