reklama

Mamy z Irlandii!!

Madbebe jest takie magiczne slowo ktore rozwiaze konflikt... biore. Jak chcesz zebym przytrzymal to przytrzymam przez tydzien albo dwa.
A tak poza tym to zaraz nasz jakis czujny morderator przekieruje na inny temat... mowie Ci oni sa straszni :P

Ewelcia86 wypadzik super, a serniczek jeszcze lepszy. Poprosze o przepis... dla A :)

Ostatnia edycja:
reklama
Sofik..tort ekstra...masz talent chyba ze cukiernikiem jestes ..hihih

Larcia super ze Amanda juz lepiej...oby bylo juz tylko lepiej ..:)

jeny czas leci ..Ewka za miesiac tez roczek i hmm,..moje torty nie sa takie ladne..haha...

Nie ma to jak odstresowac się w miłym towarzystwie :-D
Dzięki ewelcia,teraz M mnie będzie molestował o serniczek :blink::sorry2::-D
Szymcio słodki i minka łobuziaka :-D:-D
Nawet do ciotki na kolanka wskoczył :tak::tak:

Dzieciaki już kimają,mały relaksik i do wyra :tak:

Sofik ty to masz talent :szok::szok::szok:
Tort pierwsza klasa :tak::tak::tak:

witam wieczorowa pora, moje dziecko dzis odsypialo po tym jak obudzila sie z bolem o 4, idzie jej nastepny zabek i dlatego. Pogoda w PL- SNIEG, SNIEG, SNIEG, W Warszawie sypie cale popoludnie i jak tak bedzie przez cala noc to jutro masakra. Poza tym jutro mam wizyte z mala u lekarza - podejrzewam alergie, ale zobaczymy. Duzo zdrowka dla chorowitkow,

Dobra dziewuchy :-) zaczęly mi sie jakieś bliżej niezindentyfikowane skurcze co któryś nawet całkiem mocny ale niezbyt regularne obstawiamy...podpucha czy się zaczyna :confused::-D:-D:-D

obstawiam,że to będzie między 15 a 16 marca :-D
Pauletta ale może przetrzymasz do 26 maja bo w ten dzień matki nic nie wyszło to może w polski dzień matki będzie niespodzianka :dry::-D

reklama
Dawaj Pauletta dawaj:-D masz jeszcze dwie godziny :-D
Sofik tort extra no ale juz Ci przeciez mowilam :tak:;-)
Anineczko jak tam wyczarowalas cos na glowie Ewelci? Moze sie sama pochwali :-)
Antosiatato ja chyba jako ostatnia dziekuje za zyczonka, milo z Twojej strony - moj syncio niestety jeszcze nie przydreptal z kwiatuszkami:baffled:ale byl kochany dzis:-)
Wiesienka udanego pobytu pomimo tej okropnej pogody:tak:
Andziulinka a Ty juz masz nowy fryz czy nie??? Jak tam Igorek rozrywany przez babcie???
Aniaaaa a co u Was zasypalo Was w pl???
Larcia tulaski dla Amandzi - oby juz bylo lepiej;-)
Frog a gdzie Ty sie kochana ukrywasz , jakas kawka moze???
Misia sory za zanudzanie:-D

Ja juz tez koncze martini i zaraz uciekam spac....
A moj kochany maluszek zrobil prezent mamusi i zasnal drugi dzien bez bujania :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry