reklama

Mamy z Irlandii!!

Czesc dziewczynki
Wszytkiego najlpeszego na Dzien Mamy
e082.gif

Wkoncu jestem na imprezie na roczek uffff....

Pauletta jak po zakupach, moze coreczka czeka na 17 marca ...

przepraszam ze nie komentuje ale sily mi bark , od 2 dni spie po 5 h powod torcik wiec sie
pochwale sie Wam moim torcikiem
c033.gif

milej niedzieli

Załączniki

• 100_1750..jpg
    100_1750..jpg
    39 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_1737..jpg
    100_1737..jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Super torcik mniammmmm
Larcia duzo zdrowia!!!!
Monia to nie mnie pytam tylko naszego rodzynka hihi toon powiedzial że odmieniona byłam. Chyba chodzi mu o to ze kiedy wiesniara ze mnie byla a teraz nawet ładnie wygladam hihi
Didi ja chyba jade na parade do Limerick i na grila do Justysi bo dostalam sr i czw wolne hurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaa

Ja rzygam juz tym dniem matki heheh mam na mysli zapieprz w hotelu jaki dzis byl , jeszcze lekkiego kaca mialam bo wczoraj balowalismy ale przezylam i teraz mam rekonwalescencje:)

malz chce bez wzgledu na firme:tak:ale teraz konflikt powstal wiec nie wiem jak to rozwiazesz:szok:;-):-)
Ciężarnej sie nei odmawia :-D:-D :-D:-Da ja jeszcze w dwupaku :-p

Sofik torcik pierwsza klasa :tak: robisz na zamówienie:confused:;-) tylko szkoda że tak daleko mieszkasz:dry:

A Zuzka dalej siedzi i się nie anonsuje :dry::sorry2: a mój małżonek wysprzątał mi samochód normalnie święto lasu :-D:-D:-D

Sofik- szacun za torta!!! Piekny!!!!!! Ja juz zaczynam myslec co bede kombinowac na roczek Ala....to co prawda jeszcze troche ale czas tak szybko leci!!!:tak:

A ja spijam reszte Martini i mysle jak zwykle co tu zapodac moim dzieciakom w sobote:-)

hey laski

U nas ciut lepiej, goraczka jak narazie minela, Amanda zaczela jesc i pic normalnie, wiec oby tak dalej! A M dzis w nocy wyjezdza, troche mi smutno..

Sofik torcik wypasiony, napewno byl pycha.

reklama
A my wlasnie od znajomych wrocilismy. Sezon grillowy w tym roku rozpoczety :-D

Sofik, torcik super!!! Jak sobie przypomne, jaki ja Adzie na roczek wyczarowalam, to mi normalnie wstyd:zawstydzona/y: Tyle, ze przynajmniej smaczny byl... Podobno... No i moj debiut;-)

Dziewczynki, z ta nagrywarka, to ja proponuje przeniesc sie na odpowiedni watek i... LICYTOWAC:-D:-D:-D:-D

Ide poogladac tv, bo zapomne niedlugo, jak sie pilota obsluguje...

Larcia, super, ze z Amanda lepiej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry