Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aż mi skurcz zelżał
![]()
Pamietam jak z Antosiem to bylo... mieszkalismy w Galway a ja jak zwykle jezdzilem od Athlone po Donegal. Bylem akurat w Clifden jak Balbyna zadzwonila i stwierdzila, ze to "JUZ". Wybieglem od klienta, wskoczylem do auta i jak wariat popedzilem do domu. Z Clifden na Heaford Road dojechalem w 40 minut (jak ktos byl w Clifden to wie jaka to droga). Wpadam do domu, stan przedzawalowy... Gdzie torba! ("torba" - zwykle pakowana na miesiac przed, awaryny zestaw szpitalny na "JUZ"... patrze a Tu Balbyna z Tesciowa kawke popijaja
... twarze nie zmacone niepokojem 
... i sie pytaja " a Tobie co? "

:-):-)

A ja jestem w totalnym szokuPamietam jak z Antosiem to bylo... mieszkalismy w Galway a ja jak zwykle jezdzilem od Athlone po Donegal. Bylem akurat w Clifden jak Balbyna zadzwonila i stwierdzila, ze to "JUZ". Wybieglem od klienta, wskoczylem do auta i jak wariat popedzilem do domu. Z Clifden na Heaford Road dojechalem w 40 minut (jak ktos byl w Clifden to wie jaka to droga). Wpadam do domu, stan przedzawalowy... Gdzie torba! ("torba" - zwykle pakowana na miesiac przed, awaryny zestaw szpitalny na "JUZ"... patrze a Tu Balbyna z Tesciowa kawke popijaja
... twarze nie zmacone niepokojem
... i sie pytaja " a Tobie co? "
![]()
... "JUZ" - ow bylo jeszcze ze trzy...
... oj drogie Panie, zebym ja wtedy wiedzial, ze wy sobie zaklady robicie...![]()
Dla wyjasnienia "JUZ" - ja urodze zaraz![]()

a w tamtą noc co pojechałam do szpitala i wróciłam to myślałam że go nie dobudzę żeby mi drzwi otworzył tak bardzo przejęty był 

Wiem,że będę musiała reanimowac członka![]()
ze jak
????

Wiem,że będę musiała reanimowac członka![]()

Anineczko, usta-usta...Wiem,że będę musiała reanimowac członka
:
misia może przyjdą krasnoludki i pozmywają? Bo ja mam takie w domu co mi w nocy,kiedy ja śpię bałagan robią.Może u Ciebie będą porządniejsze![]()