reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobra zmykam się wyprysznicowac i złapac sen póki mogę do jutra mamuśki :-):-):-) Dobrej nocki życzę
Dobrej nocki

Posmialam sie troche i mi tak jakos fajnie sie zrobilo na wspomnienie czasow, kiedy takiej muzyki sluchalam.
Mialam nawet kasete z Piosenkami Chodnikowymi i chyba wszystkie piosenki znalam na pamiec- taka mala szalona dziesieciolatka... :-D

Ja juz chyba tez ide, bo zaraz jutro bedzie.
Poza tym sama z soba nie bede pisala a Anineczka poszla juz chyba obiad na jutro robic :-) :-D

To do juterka

anineczka nie poszła....członek poszedł...
Opadl... Znaczy na lozko opadl :-D :-D
Dobranoc antosiatato
Agusiek, ano ten sam rocznik. Ale nie mow glosno ktory, bo jeszcze nam sie kaza przeniesc na "babcie z Irlandii" :-D Nie, no zartuje oczywiscie. Nie jest z nami tak zle...
A to Fanatic, jak doczytalam ;-)
I niech mi ktos powie, ze tez 100 lat temu takiej muzyki sluchal:sorry2:
Taaaa, moje wylaczanie kompa... Mogloby sie wydawac, ze to takie proste jest... Tylko czemu w takim razie nie wylacze i nie pojde spac:confused::baffled:
Teraz juz naprawde spadam:-D Mam nadzieje...

a świstak siedział i zawijał...już to gdzis mówiłam :dry:
A jeśli wy babcie to ja prababcia :dry:

Członek poszedł i stanął na łóżku to ja zapuszczę sobie muzę np.fasolki,albo kukulska lat 8 :-D
To są moje klimaty!
Albo picolo coro dell antoniano:
[video=youtube;s436f0jc9AY]http://www.youtube.com/watch?v=s436f0jc9AY[/video]

Ostatnia edycja:
Mamo ady I see you:-D;-)
Fantastic fanatik jeden czort :-D
Anineczko no to ja w takiej sytuacji proponuje zapuscic "Ogorek ogorek wasaty" :-D:-D:-D:-D:-D

Dobranoc :)

Ostatnia edycja:
witam jako pierwsza

bo dziewczny balowaly wczoraj do pozna z czlonkiem ..i tak go wymeczylyscie ze pierwszy odpadl.:tak:
Anineczka no planuj planuj pobyt w Galway to zrobi sie jaki wieksze spotkanko ..:tak: moze jak bedzie cieplusio to na plazy i zamki bedziemy budowac
.
a świstak siedział i zawijał...już to gdzis mówiłam :dry:
A jeśli wy babcie to ja prababcia :dry:

Członek poszedł i stanął na łóżku to ja zapuszczę sobie muzę np.fasolki,albo kukulska lat 8 :-D
To są moje klimaty!
Albo picolo coro dell antoniano:
[video=youtube;s436f0jc9AY]http://www.youtube.com/watch?v=s436f0jc9AY[/video]

hmm..i moje klimaty...jennnyyy jakie my jestesmy st...raaasznie mlode ..haha:dry::-D
ale za to spiewamy dziecia super piosenki..:cool2:

Pauletta ..pojechalas urodzic i jeszcze w domku jestes????

reklama
Kurde,a mój M mi mówił.
Napisz lubicznce,że przyjedziemy pomożemy,a ja na to,że nie będziemy przeszkadzac i pewnie Marta pomoże jak będzie trzeba :-D:-D

Na razie doszłam tu-jak widzisz nie pomogła:)))))
Dzień dobry-melduneczek....Nie będę Was oszukiwać,że postaram się nadrobić,bo po pierwsze-czasu brak,a po drugie ciutkę skrobnęłyście podczas mojej nieobecności-a nie powiem skręcało mnie z ciekawości co tu się dzieje,że hej
Na szybko-krew mnie zalewa-przeprowadzki końca nie widać:(Jak się rok temu tu przeprowadzaliśmy to w jeden dzień 3 kursy i dwa kolegi i było po sprawie,a teraz-nie powiem ile razy już obróciliśmy-i to jakim carem...i ciągle bajzel na kółkach-z tym,że teraz już w dwóch domkach....Lecę-może cosik jeszcze podczytam.Miłego dnia Dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry