reklama

Mamy z Irlandii!!

witam

oczywiscie jak z nudów poszłam spac o 20.30 to sie rozszalałyście:confused2:
anineczko tylko nie prababcia bo my z jednego rocznika:dry:

lece na sniadanie bo kawe wypiłam nadrabiając was;-)

reklama
Dzień dobry
Aleście się rozpisały, :szok::szok::szok:.
Sofiku tort pierwsza klasa
Ewelciu fryzurka super, bardzo dobrze Anineczka się spisała:-)

U nas po przeprowadzce już w miarę, jeszcze tylko w szafkach z ciuchami porządek trzeba zrobić, bo ie wiem, gdzie co leży. No ale najpierw oczywiście do Was musiałam zajrzeć. Nastawiłam pranie, żebym nadal co niektórym;-)(Margaritta) miała się z czym kojarzyć.

Potem do Was zajrzę

Dzień dobry
Aleście się rozpisały, :szok::szok::szok:.
Sofiku tort pierwsza klasa
Ewelciu fryzurka super, bardzo dobrze Anineczka się spisała:-)

U nas po przeprowadzce już w miarę, jeszcze tylko w szafkach z ciuchami porządek trzeba zrobić, bo ie wiem, gdzie co leży. No ale najpierw oczywiście do Was musiałam zajrzeć. Nastawiłam pranie, żebym nadal co niektórym;-)(Margaritta) miała się z czym kojarzyć.

Potem do Was zajrzę
U mnie też pranko nastawione-ostatnie w tym domku:)

Na razie doszłam tu-jak widzisz nie pomogła:)))))
Dzień dobry-melduneczek....Nie będę Was oszukiwać,że postaram się nadrobić,bo po pierwsze-czasu brak,a po drugie ciutkę skrobnęłyście podczas mojej nieobecności-a nie powiem skręcało mnie z ciekawości co tu się dzieje,że hej
Na szybko-krew mnie zalewa-przeprowadzki końca nie widać:(Jak się rok temu tu przeprowadzaliśmy to w jeden dzień 3 kursy i dwa kolegi i było po sprawie,a teraz-nie powiem ile razy już obróciliśmy-i to jakim carem...i ciągle bajzel na kółkach-z tym,że teraz już w dwóch domkach....Lecę-może cosik jeszcze podczytam.Miłego dnia Dziewczynki
kłamczucha:confused2::-p K to to samo co i ja:dry:;-)maly marudny to szybko wyrwał z chaty jak tylko zobaczył J na zakręcie:sorry2:

D.dobry!
I..znowu poniedzialek-to byl moj ulubiony dzien za czasow pracowniczych;-):baffled:Malza nadal jest
;-)
Ciężarnej sie nei odmawia :-D:-D :-D:-Da ja jeszcze w dwupaku :-p
nie no ciezarnej w zadnym razie:no:ale jej mezowi...;-):-)

wiesienko - ladnie zabale atakuja:szok:Szybko,co?:-)
Wesolo tu wczoraj mieliscie,widze:-)Oby tak czesciej!
Ewelcia - fryzurka super!Ja to juz chyba nie musze sie przypominac,anineczko?;-)
lubiczanka-skad ja to znam.Nie nawidze pakowania,ale urzadzanie sie w nowym domku jest fajowe:tak:najgorsze sa te rzeczy ktore sie przewozi ostatnie-resztki ktorym ciezko znalezc miejsce.Ja mam w kuchni jeden kartonik takich gratow i nie moge sie za niego zabrac:-D

asienko-Ty juz sie przeprowadzilas i rozpakowalas?:szok:ladnie szybko!
Larcia - zdrowka Amandzie zycze!
a Wam wszystkim milego dnia!

Hejooooooo:-)
No i kolejna podpucha zaliczona :baffled::sorry2: nawet poprztykanie przez męża nie rozkręciło akcji :dry: ja już nie wiem o co chodzi temu mojemu dziecięciu :confused: a do tego Wiktor jeszcze wstał o 7 :baffled: na szczęście tatuś się nim zajął przez godzinkę to jeszcze podrzemałam :tak: zmykam zjeść śniadanko

Witam się i ja:tak:
My(tzn.Karolinanicola,Dyta i ja)też wczoraj rozpoczęłyśmy sezon grillowy:tak:5 godzin Dycie na głowie siedzieliśmy:shocked2::baffled:
Ale było fajnie,smacznie i winkowo:-D
Mój P namówił najpierw Dyty S a potem(co wydawało się mało prawdopodobne na początku) Karolonynicoli J na zlot babyboomowy:happy2:J najpierw mówił,że może coś będzie wiedział pod koniec kwietnia(o wolne chodziło) ale jak mój P wziął panów w obroty to już J stwierdził,że wszystko można załatwić:-DMój koffany..:sorry2:
(...)A jeśli wy babcie to ja prababcia :dry:(...)
:shocked2::szok:A ja to do jakiej kategorii się zaliczam?:sorry2:CZy nie mieszczę się w żadnych:confused::baffled:
Ewelcia śliczny masz fryz:tak:

reklama
Witojcie:cool2:
A. ma dzisiaj wolne i jakies atrakcje na dzisiaj trzeba zaplanowac.
Ale zanim sie gdzies wybierzemy, najpierw musi mi w szafach polki poprzybijac.

a świstak siedział i zawijał...już to gdzis mówiłam :dry:
A jeśli wy babcie to ja prababcia :dry:

Członek poszedł i stanął na łóżku to ja zapuszczę sobie muzę np.fasolki,albo kukulska lat 8 :-D
To są moje klimaty!
Albo picolo coro dell antoniano:
Anineczko, z tego, co sie zdazylam zorientowac, to jestes ode mnie i Agusiek o rok mlodsza:confused: Wiec taka z Ciebie prababcia jak z... no wiesz...;-):-)

Kiedyś się cieszyłam jak porównywano mnie do kukulskiej,jakieś 20 lat temu.dziś patrząc na nią to już się tak nie cieszę :no::baffled:
I niech mi nikt nie mówi,że każde dziecko jest ładne :no::-p:-D
:-D:-D:-D Anineczko, ni nie mow mi, ze bylas do Natalki podobna:-D:-D:-D
A i ja tez nie uwazam, ze kazde dziecko jest ladne, bo osobiscie znam kilka ciezkich przypadkow:-D:-D:-D

Hejooooooo:-)
No i kolejna podpucha zaliczona :baffled::sorry2: nawet poprztykanie przez męża nie rozkręciło akcji :dry: ja już nie wiem o co chodzi temu mojemu dziecięciu :confused: a do tego Wiktor jeszcze wstał o 7 :baffled: na szczęście tatuś się nim zajął przez godzinkę to jeszcze podrzemałam :tak: zmykam zjeść śniadanko
Do 7.:szok: Toz to srodek nocy:baffled:
My z A. dzisiaj pospalismy dluzej od Ciebie:-) Ada sie obudzila o 7.10 takze luz:-D:-D
A tak w ogole, to moj maz-patenciarz stwierdzil, ze Ada sie tak wczesnie budzi, bo widno jest. I postanowil zawiesic koc na jej rolecie:-D:-D No i teraz Ada spi dluzej... O cale 20 min.:baffled:

Mamo ady I see you:-D;-)
Nieeeeeee, no poszlam zaraz po tym ostatnim moim poscie:tak: Powaznie:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry