Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.U mnie też pranko nastawione-ostatnie w tym domkuDzień dobry
Aleście się rozpisały,.
Sofiku tort pierwsza klasa
Ewelciu fryzurka super, bardzo dobrze Anineczka się spisała:-)
U nas po przeprowadzce już w miarę, jeszcze tylko w szafkach z ciuchami porządek trzeba zrobić, bo ie wiem, gdzie co leży. No ale najpierw oczywiście do Was musiałam zajrzeć. Nastawiłam pranie, żebym nadal co niektórym;-)(Margaritta) miała się z czym kojarzyć.
Potem do Was zajrzę
kłamczuchaNa razie doszłam tu-jak widzisz nie pomogła))))
Dzień dobry-melduneczek....Nie będę Was oszukiwać,że postaram się nadrobić,bo po pierwsze-czasu brak,a po drugie ciutkę skrobnęłyście podczas mojej nieobecności-a nie powiem skręcało mnie z ciekawości co tu się dzieje,że hej
Na szybko-krew mnie zalewa-przeprowadzki końca nie widaćJak się rok temu tu przeprowadzaliśmy to w jeden dzień 3 kursy i dwa kolegi i było po sprawie,a teraz-nie powiem ile razy już obróciliśmy-i to jakim carem...i ciągle bajzel na kółkach-z tym,że teraz już w dwóch domkach....Lecę-może cosik jeszcze podczytam.Miłego dnia Dziewczynki

K to to samo co i ja
;-)maly marudny to szybko wyrwał z chaty jak tylko zobaczył J na zakręcie
Malza nadal jest;-)nie no ciezarnej w zadnym razieCiężarnej sie nei odmawia![]()
a ja jeszcze w dwupaku
![]()
ale jej mezowi...;-):-)
Szybko,co?:-)
najgorsze sa te rzeczy ktore sie przewozi ostatnie-resztki ktorym ciezko znalezc miejsce.Ja mam w kuchni jeden kartonik takich gratow i nie moge sie za niego zabrac
ladnie szybko!
nawet poprztykanie przez męża nie rozkręciło akcji
ja już nie wiem o co chodzi temu mojemu dziecięciu
a do tego Wiktor jeszcze wstał o 7
na szczęście tatuś się nim zajął przez godzinkę to jeszcze podrzemałam
zmykam zjeść śniadanko
5 godzin Dycie na głowie siedzieliśmy

J najpierw mówił,że może coś będzie wiedział pod koniec kwietnia(o wolne chodziło) ale jak mój P wziął panów w obroty to już J stwierdził,że wszystko można załatwić
Mój koffany..
(...)A jeśli wy babcie to ja prababcia(...)

A ja to do jakiej kategorii się zaliczam?
CZy nie mieszczę się w żadnych

Anineczko, z tego, co sie zdazylam zorientowac, to jestes ode mnie i Agusiek o rok mlodszaa świstak siedział i zawijał...już to gdzis mówiłam
A jeśli wy babcie to ja prababcia
Członek poszedł i stanął na łóżku to ja zapuszczę sobie muzę np.fasolki,albo kukulska lat 8
To są moje klimaty!
Albo picolo coro dell antoniano:
Wiec taka z Ciebie prababcia jak z... no wiesz...;-):-)Kiedyś się cieszyłam jak porównywano mnie do kukulskiej,jakieś 20 lat temu.dziś patrząc na nią to już się tak nie cieszę
I niech mi nikt nie mówi,że każde dziecko jest ładne![]()

Anineczko, ni nie mow mi, ze bylas do Natalki podobna

Do 7.Hejooooooo:-)
No i kolejna podpucha zaliczonanawet poprztykanie przez męża nie rozkręciło akcji
ja już nie wiem o co chodzi temu mojemu dziecięciu
a do tego Wiktor jeszcze wstał o 7
na szczęście tatuś się nim zajął przez godzinkę to jeszcze podrzemałam
zmykam zjeść śniadanko
Toz to srodek nocy

No i teraz Ada spi dluzej... O cale 20 min.
Nieeeeeee, no poszlam zaraz po tym ostatnim moim poscieMamo ady I see you;-)
Powaznie:-)