reklama

Mamy z Irlandii!!

mamoady to się nie schodzi z forum.Ja wczoraj miałam niezłą dniówkę,coś około 15h na forum :-D

agusik coś było o członku za poprzednią wizytacją antosiataty,jednak nie pamiętamy dokładnie o co chodzi,ale jak Kamcia zarzuciła tematem to go podjęłam.Może ona pamięta?

a teraz by tradycji stało się zadośc:
YouTube - Broadcast Yourself.
Noooo, moja dniowka wczorajsza wcale nie byla gorsza od Twojej:-D
Ale Ciiiii, bo i do mnie opieka spoleczna przyjdzie:-D

A to, co KAmcia pisala, to nie chodzilo o to, ze na jakis tam basen w Galway wejdziesz tylko z czlonkiem:confused:;-):-)

A ten kawalek... Jezuuuu, kiedy to bylo? Fajny...

O prosze!!! :-) Nawet moj mezu sie ozywil i mi tu spiewa :-D
Na razie zna tylko refren...

Skoro na taka nute zeszlo, to pamietacie to?
:-D:-D:-D:-D
YouTube - Fanatic- Rzeki przepłynąłem

Ostatnia edycja:
reklama
Anineczko chodzilo o to zeby wejsc do nas do hotelu Clybaun na silownie czy basen to trzeba isc z jakims czlonkiem :-D I co niektore z nas sa czlonkami :-D
Mamo Ady gdzie Ty bylas jak Cie nie bylo????:-D Wkoncu mam nadziej nasze prawdziwe forum odzyje:-)

Nasze forum nigdy nie zginie,pamiętajcie. :tak::tak:
No przecież przyjaźnie zawiązywane tutaj nie mogą się rozpaśc tak hop siup,co nie :tak::-)

mamoady już cichoooo sza bo faktycznie jutro otworzę drzwi inspektorowi :baffled::dry:
Ale biję się w pierś i jutro już ugotuję dzieciom obiad :-D:-D

Nasze forum nigdy nie zginie,pamiętajcie. :tak::tak:
No przecież przyjaźnie zawiązywane tutaj nie mogą się rozpaśc tak hop siup,co nie :tak::-)

mamoady już cichoooo sza bo faktycznie jutro otworzę drzwi inspektorowi :baffled::dry:
Ale biję się w pierś i jutro już ugotuję dzieciom obiad :-D:-D

Tylko nie przesadz z sola :-D :-D

A ja edytowalam posta i nie wiem czy zwrocicie uwage, wiec pisze jeszcze raz tu...
[video=youtube;lFtKMbX_1qg]http://www.youtube.com/watch?v=lFtKMbX_1qg[/video]

Agusiek, no wlasnie bylam 1,5 m od komputera. Jak sie zblize na metr, to A. zaraz komentuje :-D

Boziu mamoady,ale żeś mnie wystraszyła tą piosenką :szok::szok::-D

Pauletta też się skłaniam ku temu twierdzeniu :-D
No i nie ma Zuzi...moja teoria się sprawdza....między 15 a 16 marca tralala :-D

witaj Insignia ja nie pamietam ostatnio zebys ty tez byl odmieniony hi no i auta tez nie poznalam hm moze dlatego że twoja żona Cie uroda przycmiła hihi i było to spotkanie mamusiek, a ty byles jednym rodzynkiem:) Anieczka pilnuj swojej insigni żeby nam sie tu zamet na forum nie zrobil z powodu jednego męskiego członka forum :)))(pamietacie członka:)
Zeby sie insignia nie uraziła moimi ciętymi żartami:)?
Myslalam, ze chodzilo o to, ze KAmcia sie odwolala do tamtej czlonkowej historii... ;-)
EDIT: Wlasciwie, to chcialam powiedziec, ze to Anineczka a nie Kamcia sie odwolala :-D

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry