reklama

Mamy z Irlandii!!

o co chodzi z poniedziałkiem? Amnezja mnie ogarnęła:sorry:

A w SW już jesteśmy na czarnej liście :rofl2:

edit:
Aha już wiem :-D
Ja już gryzmolę co trzeba...:tak:
No chodzilo mi o to, co Ravena napisala... Ze Cie tez zglosi do SW :-D Juz nie pamietam dokladnie, jak to szlo... :-D

Ciao Dziewczynki i Tato- ja kwidze sie uaktywnil!

Ostatnio to ja czasu na forum nie mam wcale a wcale. Nie wiem nawet dlaczego. Dnie spedzam na zajmowaniu sie Alem bo jak nie spi to sie chce bawic. W przerwach szykuje sie do szkoly i tak mi dzien za dniem leci w tempie szalonym. Nie pamietam juz kiedy was czytalam. Tylko jakies konflikty mi sie w oczy rzucaly..hehehe....Pogoda nam ostatnio dopisuje wiec sporo czasu spedzam na dworze, u dziewczynek itp.

W szkole od nastepnego tygodnia uruchamiam kolko redakcyjno- literackie. Bedziemy redagowac gazetke szkolna i czytac, romawiac o literaturze polskiej co oznacza,ze wydluze sobie troche czas pobytu w soboty w szkole ale ja sie ciesze. Czuje ze zyje!!!!
Dzisiaj dzieciaki mi taki pociag wyrysowaly, ze szok! Na 10 metrach papieru zrobily ilustracje do wiersza 'Lokomotywa'- CZADDDD!!!:-)

Kupilismy do ogrodka Rododendrona i Magnolie- powoli zaczyna on nabiarac ksztaltu...za 2 tygodnie ma tesciu przyjechac i klasc trawe :-) Nie moge sie doczekac lata!!!

Alis zaskakuje mnie kazdego dnia....tak szybko rosnie....tyle nowych minek, dzwiekow....ehhh....patrze na niego i nie wieze, ze dopiero co byl w moim brzuszku....
Przedwczoraj pierwszy raz zrobil 'pa,pa' kolezance jak wychodzila:-) Robi sie koles kumaty:tak:;-)

Sie rozgadalam ale to pewnie wina martini, ktore spijam......na wyluzowanie:-)

No to nic dziewczynki....MILEJ NIEDZIELI i DNIA MAMY- zarazem :-)
Ty jestes normalnie NIESAMOWITA:szok::-) Oj, ale ta dyrekcja szkoly swietnego wyboru dokonala.
Szkoda, ze moje nauczycielki z poczatkowych klas szkoly podstawowej takie cool nie byly;-):-)

A ja jeszcze troszke Was poczytam i uciekam.
Znajomi u nas byli i mi sie zaleglosci narobily:-D
Dobrej nocy dziewczynki i udanego Dnia Matki (hehehe, tez pamietalam)

reklama
Larcia... duzo zdrowka dla corci ..biedna ..musie strasznie meczyc ja taki kaszel...wspolczuje ..ale lekarstwa szybko pomoga..

a ja w lozeczku leze ..moj P na dole przy kompiku a ja z moim malenstwem pod kolderka..haha... dzisiaj robilam za szofera bo odwiedzilismy znajomych i popiwkowal moj P wiec wiozlam jegoszanowna...a pod domkiem powiedzial do Alberta: mamusia juz ladnie jezdzi ..zrobila postępy :)
haha...jaka pochwala

hej Dziewczynki:-)
trochę mnie nie było, ale zawsze jak jestem w PL, to nie mam czasu w ciągu dnia, żeby usiąść na spokojnie przy kompie, a wieczorkiem to padam i o 22 już w łóżeczku :-( od razu przyznaję się bez bicia, że nie nadrobię zaległości...:sorry2: jak sprawdziłam, ile stron "się nakilkało".... mam nadzieję, że dużo niusów mnie nie ominęło:confused: widzę tylko, że Pauletta dalej w dwupaku;-), Tabasi gratuluję Maleństwa, dużo zdrówka życzę wszystkim chorowitkom, gratuluję również nowych domków i witam nowe foremki i chyba jednego foremka...:sorry2: mam nadzieję, że zbytnio nie wypadnę z rytmu BB, bo zostaję w PL jeszcze do soboty. a tu niestety baaaardzo zimno i ogólnie to pogoda do bani:baffled:
spokojnej nocki wszystkim:tak:

antosiatato gra :cool2:

Larcia zdróweczka dla Amandy.Kurcze trzymajcie się dziewczynki :tak::tak:

didi no ja nie wiem czy robienie prawka to dobry biznes :dry: ja też za szofera pewnie będę robiła :-D

andziulina no do soboty to jeszcze z 1000 postów wpadnie :-D
Ale to nie u nas....u sąsiadek ;-):-D

LArcia zdrowka dla corci zycze.
Pewnie sie starsznie meczy:-(

Andzulina oj nie dasz rady wszystkiego nadrobic,troche by Ci to zajelo;-)

AntosiaTato co tak szybko zniknales,zony sie boisz?
Wczesniej mialam dolaczyc do Was ale musialam malego karmic bo wstal:cool2:

Pauletta lec juz na ta prodowke,moze Ci sie tam zachce jak mi:-p:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry