lady_Zgaga
Fanka BB :)
No chodzilo mi o to, co Ravena napisala... Ze Cie tez zglosi do SWo co chodzi z poniedziałkiem? Amnezja mnie ogarnęła
A w SW już jesteśmy na czarnej liście
edit:
Aha już wiem
Ja już gryzmolę co trzeba...![]()
Juz nie pamietam dokladnie, jak to szlo... 
Ty jestes normalnie NIESAMOWITACiao Dziewczynki i Tato- ja kwidze sie uaktywnil!
Ostatnio to ja czasu na forum nie mam wcale a wcale. Nie wiem nawet dlaczego. Dnie spedzam na zajmowaniu sie Alem bo jak nie spi to sie chce bawic. W przerwach szykuje sie do szkoly i tak mi dzien za dniem leci w tempie szalonym. Nie pamietam juz kiedy was czytalam. Tylko jakies konflikty mi sie w oczy rzucaly..hehehe....Pogoda nam ostatnio dopisuje wiec sporo czasu spedzam na dworze, u dziewczynek itp.
W szkole od nastepnego tygodnia uruchamiam kolko redakcyjno- literackie. Bedziemy redagowac gazetke szkolna i czytac, romawiac o literaturze polskiej co oznacza,ze wydluze sobie troche czas pobytu w soboty w szkole ale ja sie ciesze. Czuje ze zyje!!!!
Dzisiaj dzieciaki mi taki pociag wyrysowaly, ze szok! Na 10 metrach papieru zrobily ilustracje do wiersza 'Lokomotywa'- CZADDDD!!!:-)
Kupilismy do ogrodka Rododendrona i Magnolie- powoli zaczyna on nabiarac ksztaltu...za 2 tygodnie ma tesciu przyjechac i klasc trawe :-) Nie moge sie doczekac lata!!!
Alis zaskakuje mnie kazdego dnia....tak szybko rosnie....tyle nowych minek, dzwiekow....ehhh....patrze na niego i nie wieze, ze dopiero co byl w moim brzuszku....
Przedwczoraj pierwszy raz zrobil 'pa,pa' kolezance jak wychodzila:-) Robi sie koles kumaty;-)
Sie rozgadalam ale to pewnie wina martini, ktore spijam......na wyluzowanie:-)
No to nic dziewczynki....MILEJ NIEDZIELI i DNIA MAMY- zarazem :-)
:-) Oj, ale ta dyrekcja szkoly swietnego wyboru dokonala.Szkoda, ze moje nauczycielki z poczatkowych klas szkoly podstawowej takie cool nie byly;-):-)
A ja jeszcze troszke Was poczytam i uciekam.
Znajomi u nas byli i mi sie zaleglosci narobily

Dobrej nocy dziewczynki i udanego Dnia Matki (hehehe, tez pamietalam)

widzę tylko, że Pauletta dalej w dwupaku;-), Tabasi gratuluję Maleństwa, dużo zdrówka życzę wszystkim chorowitkom, gratuluję również nowych domków i witam nowe foremki i chyba jednego foremka...