reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Dobry babki...
Niezagladalam do was juz ochocho i jeszcze dalej ale to z tego wzgledu bo jestem w PL. Teraz sobie wchodze, zeby glownie pogratulowac pauletcie a tu widze przeterminowanie:szok: I to o cale 3 dni:szok: No to Zuzi sie spodobalo w brzuszku albo strzela focha i pierdzieli...niewychodzi:-D
W Pl pogoda nie ciekawa:-( A mamtyle spraw przedtym weselem i chrzcinami do zalatwienia ze masakra.
A pochwale wam sie czyms:-D To chrzestny Kacperka mu zrobil:-)
[video=youtube;8lgoUJeAZkg]http://www.youtube.com/watch?v=8lgoUJeAZkg[/video]

A jeszcz wam napisze ze Kacperek od dzisiaj ma popuchniete dziaselka i caly czas sie slini jak nigdy... chyba zabki sie zacely.... tylkoteraz to moze jeszcze trwac i trwac i trwac...:confused:

To milego wieczorku paaa

Aaniaa super filmik :tak: wpadnij za tydzień zobaczyć moze już będe wypakowana wtedy :-D:-D:-D:-D no ale tak serio to mam nadzieję ze wcześniej :sorry2:
Dobra baby musze się legnąć bo coś mną telepie :dry: zimno mi i mam jakieś trzęsawki:baffled: cholera żeby mnie znowu nie rozkładało:-(

Anineczko no to czekam na wieści ;-):tak:

Hey kobietki

Wybaczcie moja nieobecnosc, ale jakos ostatnio nie moge sie zbytnio wciagnac w BB. Najpierw ta przeprowadzka, teraz martwie sie moja Amanda z tym jej zdrowkiem calym,ciagle jazda po gp i jakos...nie moge!CIagle z dzieckiem jestem, a jak mam wolna chwile, to mam tyle mysli w glowie, ze doslownie siedze...i mysle :-) I wczesniej chodze spac, padnieta jakas jestem. Teraz M wyjechal i niby sie cieszylam, ale pusto zrobilo sie, nie ma na kogo sie powkurzac :-) Ale podczytuje Was, tylko nie odpisuje. Widze, ze Pauletta w dwupaku jeszcze, pewnie masz juz dosc,co :-) WKoncu wziasc na rece swoja coreczke i zobaczyc i przytulic!Ale juz blizej konca niz poczatku! :-) Stawiam na....sobote,ze urodzisz :-)
Corcia mi teraz usnela,ale przez ta flegme ciagle ja zatyka i sie budzi, wiec co rusz do niej latam. Ide cos poczytac,wyciszyc sie i tez lulu. :-) dobranoc

Pauletta nie damy rady jutro.M wrócił po 22 i jest wyjechany jak stado baranów :sorry2:
Cos tam przebąkuje o czwartku,najwyżej Cię odwiedzimy w szpitalu na porodówce :-D:-D

Larcia nie smutaj się,wsio będzie ok.Dla Amandzi dalsze życzenia zdrówka.
I ja też idę poczytac książkę przed snem.

dobranoc :tak:

reklama
Marta znow kolka:baffled:jakis pechowy ten Twoj wozio:sorry2:.
Pauletta a Ty ciagle w domu,no! a ja ciagle wpadam tu i pierwsze co to szukam czy sie juz rozpakowalas:-p.
Anineczka zostaw dzis ksiazki i lec do meza;-)
Larcia zdrowka zycze dla coreczki...oby jka najszybciej jej to minelo:tak:

EDIT:\
Nie wiem gdzie to napisac wiec zrobie to tutaj :)
Kolega 10marca dostal list od pracodawcy ze nie ma dla niego pracy i potem zarejstrowal sie w socjalu,kazali przyniesc P60 z 2009r,poszedl do szefa i mu powiedzial,mialo byc na dzis.
Zamiast P60 dal mu P45,ale jakies inne-zolte,czyzby teraz byly inne?
I on teraz nie jest pewien czy jest zwolniony czy to P45 jest jakies inne tylko do SW?
Wiecie cos na ten temat?
Ja go nie widzialam tylko gadalam z nim.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry