reklama

Mamy z Irlandii!!

lubiczanka dzięki ale Edyta zrezygnowala z wyjazdu :) i była tylko na kawie :) a ja trzymam za was kciuki,nawet bym ci pomogła ale jak na złosc stary wroci z roboty około 19 :(

aha zapomnialam młody zdążyl mi pilot gdzies wsadzic i nie moge go znaleźc :(

reklama
Margaritta ale twoj mezowski Ci prezent wyczarowal-super torcik:tak:.

Marta a masz czopki Viburcol?
Jak moj Szym sie darl na zeby to czopka w wiadome miejsce i juz byl spokoj;-)
Szkoda ze nie dogadalysmy sie wczoraj np.podalabym Ci cale opakowanie przez Anineczke....
No chyba ze masz....

renni ale masz zdolne dziecko :-D:-D:-D ja też bym nie wiedziała co z tym fantem zrobic :sorry2:

A ja w końcu moge klapnąć całkiem na spokojnie obiad zrobiony i zjedzony, karpatka zrobiona :tak: dziecko zajęte pochłanianiem rodzynek miśka nie odstępuje na krok i każe się nim gilgać po twarzy bo on taki mięciusi i milusi jest :-D:-D teraz tylko czekam na moją zmywarkę aż z pracy wróci ;-) kurcze jutro teściowie przylatują a ja nie dość że w dwupaku to jeszcze burdel w chałupie :dry::sorry2:

nie no kółka w moim wózku są niepowtarzalne!!! siedze i odrabiam z dziecmi lekcje i nagle niesamowity huk!! jakby ktoś mi petarde do domu wrzucił :( az na podwórko wyszlam zeby zobaczyc co sie stało, ale patrze wózek na kapciu a w dentce dziura 2 na 2 cm :( dobrze ze to w tym poskręcanym na śruby a dzisiaj mi kółka przyszły :)

A ja dopiero siadłam na tyłku,nasmażyłam się krokietów i śmierdzę jak ze "Smażalnia story":baffled:Chłopaki pojechały do sklepu bo cosik się nam tv pierdzieli:baffled:Na szczęście jest na gwarancji:tak:
Chciałam tylko przypomnieć,że dziś Graża w mordę od Hanki oberwie,nie możecie tego nie zobaczyć;-)

renni ale masz zdolne dziecko :-D:-D:-D ja też bym nie wiedziała co z tym fantem zrobic :sorry2:

TAK, TAK Zdolna psuja!!!!:-D

No i problem z glowy przyszedl maz i przywrocil kompa do normalnosci.:tak:
Dla zainteresowanych: wcisnal prawy klawisz myszy wybral graphics option-rotation-normal- warto wiedziec jak Wam dzieci psikusa zrobia!!!
Didi-wielkie dzieki tak czy siak!!!!
Margaritta-ciacho-WOW, az mi slinka cieknie!!!:-p:-p:-p
Tichonek, Dyta, Karolinanicola, KasiaIE-spokojna glowa jutro podesle fotki.
Tichonek-co za machine od Dyty dostalas?:confused:
Karolinanicola-jak to Wam przestali placic na Agatke????:wściekła/y:Dobijaj sie do nich!!!No i za koszta polaczen telefonicznych tez sie upomnij!
Pauletta-olej burdel,w koncu tesciowie do pomocy przylatuja.A ty sie relaksuj na maxa bo juz niedlugo Zuzia da Ci popalic.

:wściekła/y::wściekła/y: kurcze tak długo posta pisałam że mnie wylogowało i post zniknął :wściekła/y:
Marta Ty ze swoim wózkiem to się nie możesz chyba nudzić co??:sorry2: te kółka to chyba żyją własnym życiem :-D
Anineczko super masz męża robic z nim interesy to czysta przyjemność ;-):tak: a powiedział jeszcze że jutro jedzie do Tuam więc może byś się z nim zabrała rano by Was tu podrzucił a później po pracy odebrał :tak: co Ty na to??podejrzewam że nie jedna by sie ucieszyła z Twoich odwiedzin :tak:;-)

Witam laski pięknie żescie popisały w nocy jak akurat poszlam spac to zescie skrobali jak dziobaki:)
Odnosnie ;członka; to potwierdzam ze to była mala aluzja do starego tematu basenowego hhih
Pauletta uwielbiam karpatke mniammmmm:)
Anieczka dawaj do Galway koniecznie, jutro bede wolna po 3, a ogólnie u mnie tez jest B&B 5 * wiec smiało:)
Nie wiem czemu piszecie do Tichonek ona zostala ochszczona na CICHOPEK:)
Agusiek w koncu sie pojawiasz:)!!!
Lubicznka powodzenia dasz rade!!!!! To ciebie w środe nie bedzie u Drozdusi:( ?
To jak to ja mam do Limerick jechac....?:)
Anieczka a ty gdzie jedziesz w ta wolna srode dawaj ze mna do limerick:)
Tymi krokietami to mi tu zapachniało:)
Nie pammietam co jeszcze mialam pisac.....

reklama
kamcia nic z tego anineczka baluje w Cashel :)

pauletta nawet zrobiłam fotke zeby nie było ze ściemniam bo to naprawde zaczyna mnie drażnic,te kółka oczywiście :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry