reklama

Mamy z Irlandii!!

Sukces kochane-góra finito-tzn tylko wory trzeba wynieść do auta i clean:))))))Lapy mi opadają-jeszcze po Dadzkę z buta przy okazji poczta i sklep z farbami-pokój malnięty do końca:)Ale naprawdę jeszcze troszkę a ręce będę miała dłuższe niż orangutan:/
Marta-Ty jędza?Niechby tylko ktoś spróbował tak pomyśleć
Anineczko-Ty chyba burdelu kochana dawno nie widziałaś-u mnie jak malowany;))))
Tichonek-pamiętam,pamiętam o fociach-choć Kasia z racji obietnicy ma pierwszeństwo(a ja nawet nie widziałam tych zdjęć w aparacie:()
Dytko-komu sprawnie idzie temu idzie-mi z pewnością nie:/
Pauletta-dzielna matko:)Jestem z Ciebie dumna:)A Wiktorek pewnie jeszcze bardziej...

reklama
ewelcia M ma wolne od środy do niedzili i jedziemy do lubiczanki to zabiorę fona :tak:
Jeśli nie dasz rady podjechac to my podrzucimy tobie.
Z dublina (clondalkin) do Portlaoise jest 70 km.
Ja porozumiewam się teraz z M mailami,dobre i to :-D

Ja przymierzałam się do zrobienia sernika,ale mam tylko 0.5kg sera i to nie mielonego.Nie da rady zrobic z takiego sera sernika,co?
da reade taki jak wczoraj u mnie jadlas;-)
Przepisik?

Ooo no faktycznie zapomnialam ze Twoj m ma wolne:dry:
Chodzilo mi o to czy Ty sie wybierasz zakupic fon,a to ze moj wezmiesz od Lubiczanki w srode to ja juz wiem:-);-)
Ale sie dogadujemy:sorry2:.

Sporo do was jest z Clondalkin,a pozniej do mnie...nie no Szym nie da rady:sorry2::baffled:.

No to w takim razie podrzucicie mi - prawda:-) musze sie ladnie usmiechac:-)

hello moja brygado :cool2:

zimno jak:baffled:

A propos serników to musze Wam to pokazac... mój szanowny razem z Martysią wyczarowali dla mnie( na dzień Matki ) takie cudo.... a jakie mniamniusie:happy2:

Zobacz załącznik 225228Zobacz załącznik 225229

Lubiczanko - pomozecie- pomozemy :tak: Duchem ale zawsze :sorry2:

asieńko r oj:sorry2: wcale nie kojarzysz mi się tylko z praniem:zawstydzona/y: :-p

Chyba i mi wypada powitać członka :cool2: witam zatem.Znaczy Ciebie antosiatato:-p bo swojego osobistego witałam juz w progu jak tylko z roboty wrocił :zawstydzona/y::-D:-D:-D ;-)

No zimno no:dry:

Cześć dziewczyny.
Mam nadzieje że stosując się do rad Tichonka dobrze weszłam na buźki ostatnio całkiem mi to nie wychodziło.:-D:-D
Opowiem Wam co ja dziś wyczyniłam i to jak by nie było z poniedziałku więc słuchajcie....

Poszłam sobie z Agatką na spacer do marketu by kupić małej chusteczki do pupy, między czasie zachaczyłam pennyego i postanowiłam że kupie też body bo nasza perełka rośnie i te w domu robią się za małe. Wzięłam do ręki opakowanie z odpowiednim rozmiarem dałam Agutce do zabawy bo zaczęła marudzić potem położyłam na wózek i nie płacąc wyszłam sobie. Zorientowałam się dopioero co ja zrobiłam będąc w innym sklepie. Kurcze aż mnie pot zalewa pisząc o tym. Długo nie czekając wracam się do pennyego, patrze na ochroniarzy i biegiem do kasy. Widząc po zachowaniu tych ochroniarzy wydawało mi się że nikt nic nie zauważył i bym mogła śmiało wyjść z marketu; ale na 3 e człowiek się nie wzbogaci kto wie czy zaraz garda za rogiem by nie czekała. Ja taka bojąca bo pracowałam w polsce w ochronie więc wiem jakie są konsekwencje takiego czynu zero tłumaczenia że zapomniałam.:szok::szok: Tym sposobem witaj poniedziału a jaki poniedziałek taki cały tydz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:I jeszcze jedno s.......ny zabrali nam 150e na Agatke. I od listopada nic nie wpłyneło. Mój J skapował sie dopiero teraz co jest grane no jestem wściekła za....cie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:nie można się do biura dodzwonić na wstępie ksaują za połaczenie 2 e a dwa sam osrodek mieści się po drugiej str mapy inrlandii i tylko listy tam pisać bo odwiedzin nie ma no normalnie hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:no::no:Szkoda gadać
Co do spotkania bb to jak już wiecie też sie pisze.
Tichonku uważaj na tą maszynke by produkcja nie zaszalała i z tej upragnionej jedyneczki:-D 2 lub 3 nie wyszła.
Dytko!!!!! ja też proszę te zdjęcia wczorajsze na maila: karolinagebka@onet.eu
ewelcia włoski superrr z Ciebie i tak piękna kobieta, nie to bym sie podlizywała ale widziałam na własne oczy

Hejka
Karolinanicola
- ładne przeboje z tym ciuszkiem..ja tak też nieraz kładę na wózek albo Patrykowi do zabawy i nieraz spod drzwi się już wracałam..:-D
Anineczko
z pół kg to może taki miniserniczek..;-) ale ja bym zrobiła murzynka..wylała go na blaszkę dużą i na niego takie ciapki z masy serowej - to ciacho zwie się chyba cielak..jak dla mnie pycha <mniam>
Wiosna idzie a wy drukujecie tych stron, że z czytaniem nie nadążam..:-p
Sofik - piękny tort - wydobyłam przepis..dzięki :-) ale powiedzcie mi jak się tu nazywa ta masa plastyczna? I rzućcie proszę jakimiś przepisami mas tortowych (do odpowiedniego wątku oczywiście) takich niezbyt mdłych, lekkich i smacznych - ale mam wymagania..:sorry2:

HEJ DZIEWCZYNY
Moja niunia wlasnie nacisnela mi cos w laptopie i mam teraz obraz w pionie!!!!:baffled::confused::tak:
Z cholerke nie wiem jak to zmienic.
MOZE WY WIECIE JAK TO ZROBIC!!!!

kurcze mały tak sie ślini ze cały mokry:wściekła/y:,dalam mu nurofen bo juz moje ręce opadly z sil,:-( no i zaraz przyjedzie taki wesoły 2-latek zeby mi porządek w domu zrobic:dry:nie wiem czy dam rade nim sie zając z Szymkiem na rękach:baffled:trzymajcie kciuki zebym to przeżyla:errr::confused2:

kurcze mały tak sie ślini ze cały mokry:wściekła/y:,dalam mu nurofen bo juz moje ręce opadly z sil,:-( no i zaraz przyjedzie taki wesoły 2-latek zeby mi porządek w domu zrobic:dry:nie wiem czy dam rade nim sie zając z Szymkiem na rękach:baffled:trzymajcie kciuki zebym to przeżyla:errr::confused2:
Trzymam:)
A |Ty trzymaj za nas-żebyśmy zdążyli.I powiem szczerze,że naprawdę nie czuję rąk:((((
Dobra byłam z tym serem-bo tarki nie mam-ale poradziłam sobie nożem:)

reklama
HEJ DZIEWCZYNY
Moja niunia wlasnie nacisnela mi cos w laptopie i mam teraz obraz w pionie!!!!:baffled::confused::tak:
Z cholerke nie wiem jak to zmienic.
MOZE WY WIECIE JAK TO ZROBIC!!!!

hahah..moja Ewunia tez mi tak zrobila..i nie wiedzialam co robic chociaz mam obcykanego kompa..i zrobilam tal
wejdz w start..wszystkie programy ..Akcesoria..narzedzia systemowe..przywracanie systemu ...
i cofnij do najblizszej daty ktora jest grubiej ...on odpali kompa jeszcze raz i bedzie ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry