reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja musiałam klapnąc z konieczności.przegrałam z kołdrą king size :baffled:
Nie mogę na nią nawlec poszwy :shocked2:
wypiję kawkę to może siły mi doda :-D

Antkowi dałam do segregacji zabawki tak więc trochę pokmini nad nimi :-D

Ciężka chmura nad Portlaoise,niech pada bo posadziłam ostatnio kwiatunie :dry:
Co prawda w gliniastej ziemi,ale członek zapewnia mnie ,że wzejdą :-D:dry:

A pytony dalej mam i zastanawiam się czy je ruszac? Może jakieś zoo się zgłosi po nie :dry:

margaritta - a gdzie Ty te Mke ogladalas?? ja tv nie mam odkad sie przeprowadzilam a na instalacje nowej szkoda mi kasy.Mimo to smutno mi bez seriali czasem.Dzis nawet sciaganac probowalam-nie dosc ze trwalo to od ch.. czasu,to jeszcze plik uszkodzony sie okazal:szok:
:-D:-D:-DWy i te wasze pytony:-DA ja obiadu nie robie:no:wyciagne cos gotowego do odgrzania.Moze flaczki...:confused:

U nas wieje tak ze :szok:Normalnie gwizdze w kominie:szok:

Żyraf nie mam,ale znalazłam tarantulę...oooo taka wielka była :szok:
Ale kapec załatwił sprawę...będzie padac,teraz to na bank :-D:-D

madbebe dobrze zrozumiałam,że macie antenę i wsio ale nie ma komu sygnału złapac?
Ja tam nie będę reklamowac członka,ale on ma ten magiczny przyrząd do namierzania satelity i ZSRR :-D

kołdrę jednak zostawiam dla M,jakaś niewymiarowa i mi nie wchodzi w poszwę :dry:

mamo_ady polecam zupkę z tego przepisu:
Zupa fasolowa
wychodzi pyszna :happy2:

gastone,Anineczka założyła wątek:spotkania i tam się ugadujemy:tak:Planujemy na 1-2 maja w Athlone lub Limericku.Fajnie by było jakbyś była:happy2:
Poszłam po Radka do przedszkola a tam pani jego w pidżamie i szlafroku:-DŚmiesznie to wyglądało,tym bardziej,że ona na co dzień ma taki fryz jakby dopiero co z łóżka wstała a dziś to już przeszła samą siebie:baffled::-DMłody wrócił z flagą irlandzką do domu.
Po drodze zahaczyłam jeszcze o karolinęnicolę i wciągnęłam kawosa:tak:
Rano cieplej było jak teraz,normalnie zmarzłam:baffled:...i nienormalnie też!

Tichonek pani pewnie prosto z lozka wpadla do szkoly;-)

Anineczko Twoj Antek sie pytal czy u nas to jest Zoo,a moj m mowi ze nie,a poniej a Zyrafy macie:-D:-D:-D
Jak widac my zyraf nie mamy ale za to Wy macie pytony;-)

u nas tez cos aż ciemno sie zrobiło:baffled:dzień sw patryka będzie mokry:dry:

taki miałam dobry humor od rana i co?? Damiana dyrektor mi go popsuł:wściekła/y:dupek jeden,dali młodego i sie rządzi buc!!!

anineczka o której przyjeżdzasz bo cos mi sie wydaje ze jak zjedziecie pierwszym zjazdem to do lubiczanki nie dojedziecie:no:bo nam centrum zamykają:tak::sorry2:

ewelcia ja to musze podwójną karpatke zrobic bo taką jedną to moj na śniadanie wciąga:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry