reklama

Mamy z Irlandii!!

napisalam posta i mi wcielo...mlody marudzi cosik....nabil sobie guza wczesniej-walnal w krzeslo:-(.
Nie wiem jak on chodzi :confused:.

Tichonek.Dyta podajcie mi wasze e-maile.
Szukalam ale nie moglam znalesc a wiem ze podawalyscie:sorry2:.

Ja rano zawsze mam ochote na sprzatanie,dzis tylko lazienki nie ogarnelam bo juz mi sie nie chcialo,ale za to prasowanko odwalilam,jutro znow mnie czeka.

KAsiu IE, Karolinaonikolo Wam juz wyslalam

reklama
Boszsz...jak mi dziwnie:sorry2:P telewizor do naprawy zabrał i postawił na ten czas drugi:sorry2:Tak się przestawić z 37 cali płaskiego ekranu na 21 calowe zwykłe pudełko to jakoś tak nie halo:baffled:
A tu "Na Wspólnej" i "Z jak Zdrada" nadchodzą:sorry2:
Dziewczynki może któraś z Was ma sprzedać komodę w rozsądnej cenie bo mnie chyba prędzej szlag trafi niż jakąś znajdę:wściekła/y:Potrzebuję bo już mi szmaty z szafy wyłażą,porąbańcy taką małą szafę na dwie dorosłe osoby mi postawili.Pilnuję ogłoszeń i pilnuję i nic:no:Albo ładne są ale za drogie jak dla nas,albo jeden dzień sobie odpuszczę,nie sprawdzę z rana ogłoszeń,wchodzę popołudniu:jest!Ładna komoda za 30 Jurków,dzwonię :nieaktualna!:dry::wściekła/y:Zawsze tak mam,no!
KasiuIrlandko,a Ty z racji przeprowadzki nie masz może na zbyciu?:happy2:

Hejooo :-) ja już od godz 15 mam teściów w domku :tak: po obiedzie Wiktor zwerbował dziadka do swojego pokoju i go nie wypuszcza afera na 102 jak dziadek chce wyjść z pokoju :sorry2: no ale przynajmniej się nie nudzi :-D za to mama zasiadła w moim kochanym fotelu i zasnęła :tak: a mnie coś skurcze męczą i to całkiem mocne ale kompletnie nie regularne ehhhh :dry::sorry2:

Boszsz...jak mi dziwnie:sorry2:P telewizor do naprawy zabrał i postawił na ten czas drugi:sorry2:Tak się przestawić z 37 cali płaskiego ekranu na 21 calowe zwykłe pudełko to jakoś tak nie halo:baffled:
A tu "Na Wspólnej" i "Z jak Zdrada" nadchodzą:sorry2:
Dziewczynki może któraś z Was ma sprzedać komodę w rozsądnej cenie bo mnie chyba prędzej szlag trafi niż jakąś znajdę:wściekła/y:Potrzebuję bo już mi szmaty z szafy wyłażą,porąbańcy taką małą szafę na dwie dorosłe osoby mi postawili.Pilnuję ogłoszeń i pilnuję i nic:no:Albo ładne są ale za drogie jak dla nas,albo jeden dzień sobie odpuszczę,nie sprawdzę z rana ogłoszeń,wchodzę popołudniu:jest!Ładna komoda za 30 Jurków,dzwonię :nieaktualna!:dry::wściekła/y:Zawsze tak mam,no!
KasiuIrlandko,a Ty z racji przeprowadzki nie masz może na zbyciu?:happy2:

Ja mam taka ala szafe z argosu na zbyciu za €20
Buy Mink and Chocolate Fabric and Wood Single Wardrobe. at Argos.ie - Your Online Shop for .

Ciao Dziewczynki!

Odzywam sie, zeby nie bylo, ze juz mnie tu wszyscy zapomna!:tak:

Wczoraj bylismy z Alem na szczepieniu.....wkoncu! Biedak ciezko to przechodzi. W nocy goraczkowal. Caly dzien dzisiaj tez plus mial okropne rozwolnienie, kiepsko jadl i byl bardzo tulasny! Ma wielkie odczyny na nozkach, czerwone, spuchniete...tak mi szkoda mojej malej kielbaski! :-(

Wczoraj pierwszy raz w zyciu uzylam w domu zmywarki! Do tej pory jakos nie uwazalam zebym musiala z niej skorzystac. Wczoraj jednak uruchomilismy machine no i ....juz zawsze bede ja uruchamiac! Co za oszczednosc czasu!!!:tak: BOSKO!

Dziewczyny mam pytanie- jakiego plynu do podlog uzywacie? Taki zeby dobrze czyscil kafelki i ladnie pachnial?:-)

Dzis podczas zabawy niechcacy ugryzlam moje dziecko w palca!! O Matko jak on plakal! A ja myslslam, ze sie dzgne nozem! Co za glupia matka ze mnie!!:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry