reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
moniadan tez bym sie wkurzyla!Ja ostatnio szorowalam swoje jasne dywany, a do M pare dni temu przyszedl jego znajomy na kompa i nie zdjal butow(bo to irol), ale wkurzylam sie,bo mowilam,zeby mu powiedzial,zeby zdjal jak do sypialni chociaz wchodzi,bo tam kompa mamy. A ten nic i oczywiscie na moim jasniutkim dywanie mam wielkie odciski butow. I jak tu sie nie wkurzyc!!!!

Pauletta trzymam kciuki!

żeby tylko była Zuzanna Patrycja, a nie Patryk:-D;-)
Larcia, to faktycznie z tymi dywanami, mi nawet nie chodziło o ta podłoge bo buty miał czyste, a panele mozna szybko przetrzec, ale o sam fakt tego ze łazi w butach, jakos mnie tak wkurzył :sorry2:
już wrócił i juz ok, kolacje nawet zrobiłam :-)

Hejka mamunki:-)
Pauletta push push, trzymam kciuki za ekspresowe przyjscie na swiat Zuzy:-) daj znaka oczywiscie co i jak:tak:
Misia tulaski dla Ala:blink::tak:
dziewczyny pichca ciacha az mi tu pachnie :tak:;-)

ide bo nie mam weny
milego wieczorku:-)
U mnie jeszcze nie pachnie. ciasto w piekarniku, za 35 min sie okaze... Ale cos ja to marnie widze:baffled:
Jesli nie wyjdzie, to definitywnie zostane przy sernikach na zimno i ciescie rabarbarowym:-p

MamoAdy na pewno wyjdzie;-)
Misia o Tobie nie da sie zapomniec;-)
Pauletta trzymam kciuki zeby Zu juz wyskoczyla z Ciebie-ach droczy sie z Toba i droczy;-)

No i zapomnialam co mialam napisac,zmeczona jakas jestem....
Szym mi pawie puszczal:-(
nie wiem czemu?
Dobrze ze kolezanka byla to chociaz mi pomogla zeby go ogarnac i jego lozeczko

zamknelam kompa i leze w lozku ale musialam sprawdzic czy jeszce cos skrobiecie he wiec mam ipod przy sobie a L mysli ze spie hi uzaleznienie masakra
to jutro rano wyjezdzamy do cashel see yuo

Co mamo_ady makowiec nie wyszedł? :sorry2:
Ja go zjem jak Ci nie smakuje :-D

Marta prześlij mi na pw swój numer.
Nie będziemy za wcześnie bo M odwozi kolegę na lotnisko o 4 rano.
Tak zaraz koło 13 może byc?
Wyślij mi też numer do Lubiczanki bo pewnie nie doszukam się w prywatnych wiadomościach,tyle ich było ostatnim czasy ,że szok.

A teraz idę na momencik na tv bo wszyscy śpią.

Kamcia niech Twój wezmie aparat :-p

reklama
Dzięki,Renni,ale chcę komodę i taką zwykłą drewnianą:sorry2:i najlepiej używaną,marta,bo tak czy siak to trochę drogawo:sorry2:Ktoś jeszcze ma propozycje?;-)
Ewelcia,Renni,dziękuje za fotki:tak:i nadal czekam na pozostałe panie:dry:
Moje facety już tną komara,jak dobrze:-)
A ja dziś znów pełno klamotów dostałam od sąsiadki,jutro będę pół dnia po szafkach upychać:-DAle co mam nie brać jak daje i mówi,że jak ja nie wezmę to wyrzuci na śmietnik a nie da swojemu asshole landlordowi:baffled:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry