reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam!

Ciekawe jak tam Paulinie idzie??
Emma wczoraj nam płakała o 23, ale jak zasnęła to obudziła sie o 6:30, takze nocka przespana :tak: chyba ze M do niej wstawał, a ja nie słyszałam :sorry2:

Wyszło słoneczko, mielismy w planach paradę, ale teraz to nie wiem, bo M musi pracowac, z domu co prawda, ale musi cos tam popisac...

Miłego Dnia mamuski

Misia, jak Al?
Mamo_Ady jak ciasto??

Ostatnia edycja:
reklama
D.dobry!
ooo,co za wiesci - wiec jednak dwa swieta w jednym beda obchodzic:tak:
Niom oni sie nie kwapia do faszerowania przeciwbolowymi.U mnie tez zwlekali z czymkolwiek,ale szybko sie rozwarlo jak juz te straszliwe skurcze mialam:tak:Pauletta dzielna babka,szybko wypchnie:tak::-)
No i ja chyba podziekuje za parade:tak:Nie bede malej na takie wygwizdowo ciagnac.Ciekawe czy ktoregos roku uda mi sie ja zobaczyc:confused::baffled:

Zycze Wam udanego swietowania i milego,rodzinnego dzionka!

Hello
No Pauletta, wreszcie jakas akcja :-D Trzymam kciuki za Ciebie. Mam nadzieje, ze juz sie nie meczysz tylko tulisz malusia
Co mamo_ady makowiec nie wyszedł? :sorry2:
Ja go zjem jak Ci nie smakuje :-D

Marta prześlij mi na pw swój numer.
Nie będziemy za wcześnie bo M odwozi kolegę na lotnisko o 4 rano.
Tak zaraz koło 13 może byc?
Wyślij mi też numer do Lubiczanki bo pewnie nie doszukam się w prywatnych wiadomościach,tyle ich było ostatnim czasy ,że szok.

A teraz idę na momencik na tv bo wszyscy śpią.

Kamcia niech Twój wezmie aparat :-p
Haaaaaa :-) No byly 2 z czego jeden ma zakalca ale drugi calkiem calkiem... Tylko niezbyt ladnie mi sie zawinely (bo sie starsznie kleily) i niestety nie chca za cholere wygladac, jak te z obrazka. Nastepnym razem bedzie lepiej. musi byc! ;-)

A co do parady, to w zeszlym roku u nas bylo strasznie cieplo i nie padalo. Przynajmniej na moment samej parady a pozniej nie pamietam ale chyba tez nie...
Hejka :-)
Dziewczyny Happy St Patrick Day :-);-)

Wlasnie rozmawialam z nasza Paulettka:tak: O 4 pojechala do szpitala. Lezy juz na porodowce, P jej towarzyszy;-)
Skurcze co 3-4 min, ale dosc bolesne:shocked2:, ale rozwarcie tylko 2 cm:baffled: i nie chca jej nic dac oprocz panadolu:baffled:

No ale juz niedlugo:tak:
Trzymaj sie kochana:-)
Czekamy na dalsze wiesci :-)

Dobra, ide ogarniac siebie i chate, bo zaraz sie goscie zjada...
To udanej parady, suchej przede wszystkim i ogolnie wesolego Dnia Patryka :-)

Witam
Pauletta no na reszcie cos zaczelo sie dziac:tak:
Mamo Ady nastepne makowce pewnie wyjda lepsze,teraz trzeba sie cieszyc ze oby dwa nie sa zakalacmi;-)
Anineczka nie zapomnij mojego Szajsunga od Lubiczanki;-)

U nas tez wczoraj padalo a nwte grzmialo.
bylam na paradzie chyba 3 lata temu w Newbridge dzis raczej sie nie wybieram.

W kuchni ogarnelam jesczze w pokoju odkurzyc ale tak mi sie chce ze łoj:sorry2:

Witam mamunie.Wesolego Dnia Sw.Patryka!!!
My sie wyjatkowo na parade nie wybieramy,zreszta u nas parada w Ennis marniutka.
Pauletta trzymam kciukasy!!!! I juz zazdroszcze ze bedziesz tulac malenstwo..Ech jak ja sie nie moge doczekac zeby te swoje skrzaty tulic...No a dzis mija polowa ciazy,bo blizniacza sie tak liczy.Juppi!

Ciao Dziewczynki!

Co za noc! Prawie nie spalam.....Ali plakal, jeczal...byl straszny!! Mimo,ze spal ze mna ciagle sie budzil...Rano wstalismy o 6.30 tak wiec nie jestem dzis do zycia!

Na parade nie ide bo nie lubie z dzieckiem w tlumy chodzic....jeszcze mi cos podlapie....jakas jelitowke czy cos....:baffled: Malo to wirusow ludzie roznosza....

Ale Wam Szczesliwego Partyka zycze!

No i Paulettko! Trzymaj sie i nie daj sie! Mala juz pewnie w Twoich ramionach!!!!:-)

Gastone- a ja sie nie moge doczekac az zobaczymy focie Twoich szkrabow! Maz-fotograf...ta sesja bedzie piekna! Czuje to!!

Madbabe- sluchaj, czy Tu uzywasz moze jeszcze moja chuste? Bo moja kumpela chciala pozyczyc i wyprobowac dla bobo......:tak:

Madbabe- sluchaj, czy Tu uzywasz moze jeszcze moja chuste? Bo moja kumpela chciala pozyczyc i wyprobowac dla bobo......:tak:
:no::no:generalnie zawiazalam ja raz only,wiec moge stwierdzic ze nawet nie uzywalam. Dobrze sie sklada bo bedziemy dzis w Twoim rejonie wiec moge podrzucic.Od dawna kombinowalam jak to zrobic,ale jak juz przyszlo co do czego to zapominalam zabrac:sorry2::sorry2:Mam nadzieje ze sie nie gniewasz..:sorry2:Bedziesz w domku all day?Bo ja nie wiem na teraz o ktorej sie wybierzemy-zalezy jak mala wstanie:tak:

Hej hej
Proszę co za wieści Paulettka pewnie już córeczka na świecie, buziaki cieplutkie Wam śle. Wreszcie się doczekałaś kobietko.
Pogoda miała być ładna a tu co za oknem wieje. Na parade nie idziemy raz że nie lubię takich tłumów gdzie każdy na każdego włazi a pozatym moja Agutka katarek ma :-(. Biedactwo się męczy, w nocy wybudzała się więc dziś ją z moim J dogrzewamy. Zrobiłam już rosołek i zjadła co prawda przez butelke, mam nadzieje że na coś większego chorubsko się nie zapowiada. Więc patryka obchodzimy grzejąc się na wzajem w domku. Z tą myślą lecę do ciepłego łóżeczka. Miłego świętowania :-D:-D

reklama
hey laski

Moja corcia wczoraj jak usnela po 21, to obudzila sie dopiero o 9:40 rano :-) Chyba po tej chorobie wkoncu odespala :-) I inhalator pomaga, kaszel troche sie uspokoil. Wiec skoro pomaga,to mam rozumiec, ze...ma astme :/ W kazdym razie wstalam,wykapalam sie i na parade zdecydowalam,ze nie idziemy. Amanda dopiero po zapaleniu migdalkow, wiec lepiej na takie tlumy jej nie zabierac, zwlaszcza, ze pogoda taka sobie. Pojedziemy za to na zakupy popoludniu.

Pauleta!TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE!!!!!WKONCU POZNASZ SWOJA CORCIE.CIESZE SIE WRAZ Z WAMI!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry