Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale własnie umyłałm podłogi i strasznie mnie to wkurzyło, ze w buciorach chodzi, jak ja sprzątam i myje, zeby było czysto Takich mocnych to jeszcze nie miałam ale do wytrzymaniaPauletta fajnie, ze tescie dolecieli, Wiktor da ci teraz troszke luzu ;-) jak tam skurcze??
szkoda tylko że taki długi czas między nimi 
ale zaczyna mnie jeszcze czyścić do tego więc kto wie może już jutro ;-)
Takich mocnych to jeszcze nie miałam ale do wytrzymaniaszkoda tylko że taki długi czas między nimi
ale zaczyna mnie jeszcze czyścić do tego więc kto wie może już jutro ;-)
![]()
No widzisz :-) A ja to ciasto tak przez przypadek robie :-) To moj debiut i w ogole chyba z 4 ciasto w zyciu..mamoady przypomniałas mi ze moje sie pieczea miałam iśc sie kąpac i by ciacha nie było
![]()
Mam nadzieje, ze bedzie zjadliwe. Trzymajcie kciuki...
tak czy inaczej zanosi sie na to, ze sie zdaza z Zuzia przywitac. A tu do szpitala przyjmuja chyba jak masz skurcze przynajmniej co 7 min. Takze, zycze Ci czestszych skurczybykow

to pojade i od progu o epidural będe się drzeć 

jak na razie średnio co 15min albo i więcej więc idę sie wyszałerować i może uda mi sie jeszcze trochę kimnąć więc do następnego napisania laski 
i mam nadzieję ze to nie będzie jutro rano 
bez urazy oczywiście 
Tego Ci zycze kochana i trzymam kciuki.i mam nadzieję ze to nie będzie jutro ranobez urazy oczywiście
![]()