reklama

Mamy z Irlandii!!

bo dzieci zawsze z boku szkoły wychodziły a teraz maja z przodu ale ze wiało to podeszłam z boku bo bliżej a małego miałam na rękach a ten gbur widząc ze ja z dzieckiem zawrócil mi Damiana i kazał iśc na około to go wyzwałam po polsku i poszlam :(
mozesz przyjechac najpierw na karpatke i pojedziemy do lubiczanki

reklama
mamo_ady polecam zupkę z tego przepisu:
Zupa fasolowa
wychodzi pyszna :happy2:
No i mi sie wlasnie przypomnialo, ze jutro sw. Patryka i znajomi przyjezdzaja do nas na parade- jakby bylo co ogladac:baffled:
Ale pojutrze, to juz nie popuszcze:-)
Dzieki, jak zrobie, to bede chwalila ;-)

gastone,Anineczka założyła wątek:spotkania i tam się ugadujemy:tak:Planujemy na 1-2 maja w Athlone lub Limericku.Fajnie by było jakbyś była:happy2:
Poszłam po Radka do przedszkola a tam pani jego w pidżamie i szlafroku:-DŚmiesznie to wyglądało,tym bardziej,że ona na co dzień ma taki fryz jakby dopiero co z łóżka wstała a dziś to już przeszła samą siebie:baffled::-DMłody wrócił z flagą irlandzką do domu.
Po drodze zahaczyłam jeszcze o karolinęnicolę i wciągnęłam kawosa:tak:
Rano cieplej było jak teraz,normalnie zmarzłam:baffled:...i nienormalnie też!
Ja widzialam kiedys w Galway w Tesko 24h dziewczyne w pidzamie i kapciorach takich futrzanych. Po piwo przyjechala z kolezanka. A byla to godz. 23...

Ide odkurzac i myc podlogi, bo Ada juz na nogach.
I znowu mi ladnie po drzemce siusiu do nocnika zrobila:-):-):-) No i za to kilka czekoladowych guziczkow zarobila:-D
Dobra, ide poki mi sie chce... ;-)

Ja już prawie też wsio posprzątałam,jeszcze tylko podłoga,ale mop się pierze i czekam 30minut.
Muszę właśnie znaleźc w necie szmatę do mopa bo ta już mi się kończy,a taka super jest :dry:

Garatulacje dla Ady ;-)

anineczko-jakby to powiedziec/napisac.Mamy osprzet i sprzet i wszystko,ale karta nieaktywna. Wczesniej mielismy kombinowane ale juz nie kombinujemy ;-)

Ja już prawie też wsio posprzątałam,jeszcze tylko podłoga,ale mop się pierze i czekam 30minut.
Muszę właśnie znaleźc w necie szmatę do mopa bo ta już mi się kończy,a taka super jest :dry:

Garatulacje dla Ady ;-)
Dzieki
Ja juz wymopowalam prawie cala podloge i teraz czekam az poschnie, zebym mogla salon pociagnac i mam spokoj... Na chwilke:baffled:

mamo_ady sprzedają u Was alkohol po 22-giej??:confused:

A moja Niki siusiu to jeszcze w pampki :baffled: cos grubszego na duzy kibelek :tak::-)
Sprzedaja. A co? Chcesz wpasc do mnie dzisiaj na jakas imprezke?:-D
Wpadaj kochana... Teraz jak posprzatalam, goscie mi nie straszni:-D:-D

A Ada na odwrot: siusiu do nocnika (czasem) a kupka raczej laduje w pampersie. Do tej pory tylko raz sie przez przypadek udalo do nocnika... Ale fotek bynajmniej nie pstrykalam:-D:-D:-D

Ja już dół mam na glanc.
Zaraz m przyjedzie to jednak te pytony pozbieram spod łóżka w sypialni,jeszcze się zaczną rozmnażać i będzie jazda :baffled:

Fajne macie Tesco Mamo_ady :tak:
Bo jest zakaz sprzedaży alkoholu po 22 w całej Irlandii :-D

Znalazłam szmatę do mojego mopa...za 15$ :dry::shocked2:

reklama
Ja już dół mam na glanc.
Zaraz m przyjedzie to jednak te pytony pozbieram spod łóżka w sypialni,jeszcze się zaczną rozmnażać i będzie jazda :baffled:

Fajne macie Tesco Mamo_ady :tak:
Bo jest zakaz sprzedaży alkoholu po 22 w całej Irlandii :-D

Znalazłam szmatę do mojego mopa...za 15$ :dry::shocked2:
Hehehe, no nie zalapalam... :-D
A juz prawie zaczelam ciasto robic na przyjazd MArgaritty :-) ;-)
A co do tej laski w Tesco w pidzamie, to powaznie mi sie wydawalo, ze niesie czteropak piwa pod pacha:confused:
No chyba, ze w poblizu jakis off licence byl:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry