reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam mamuski :-)

Mamo Ady wyrazy gebokiego wspolczucia dla Ciebie:-(:-(:-(, wiem jak sie kochana czujesz...jutro jest rocznica smierci mojej kochanej babci:dry::-(:-(:-(:-( zmarla tydzien przed narodzinami Nikosia, nawet go nie zdazyla zbaczyc:dry::-(

Nas tez dopadla ta wstretna jelitowka, Nikos wczoraj wymiotowal dwa razy, dzis juz nie, ale kupki luzne robil, minie lekko pokrecilo w brzuchu, mam nadzieje ze juz to przechodzi i nie wroci ;-)

milego wieczorka

reklama
wiecie co laski jak wczoraj byłam na basenie to doznałam szoku, siedze sobie w saunie obok mnie irole i 3 polki wiesniary na maksa. I prowadza inteligenta rozmowe oczywiscie nie wiedzac ze je rozumiem. Pociskaja pierdoły jak nic a po chwili jedna mówi do drugiej czy wychodzi z nimi na impreze, a ona ze tak tylko musi staremu żryć dac, i ze przyjda, a jakas kolezanka obok mówi do niej ze spoko nie spieszcie sie daj chociaz staremu PTAKA OBMYĆ. Jak to usłyszałam myslalam ze buchne śmiechem, wierzyc sie nie chce że w miejscu publicznym takie teksty wala laski rozumiem wziąść prysznic itp ale takiego tekstu to jeszcze nie słyszałam. Kultura nie zna granic, chyba sie nasz członek z nami zgodzi:)???

Witam dziewczynki!
Ja jeszcze Pl. Pogoda calkiem calkiem... Wczoraj bylam na takiej imprezie ze ho ho :tak::-D Radoche mialam taka ze masakra:-) Babcia zostala w wnusiem a starzy pojechali sie wybawic:tak:
A dzisiaj rano sie dowiedzialam ze mojemu bratowi urodzil sie synus 2800g i 53cm. podobno czysty tatusiek:-) W rodzinie radosc jakich malo:tak: A babcia to juz szaleje nie dosc ze ma Kacperka kolo siebie caly czas to juz nastepny wnuczek dzisiaj sie urodzil:-)

Powiem szczerze ze napewno was nie nadrobie bo juz za duzo tego... ale jak wroce do Ie to bede na biezaco i bede wiecej sie udzielala.W pl spraw tyle na glowie ze szok:szok: nie ktorych sie az boje:baffled: A tak wogole mialam wracac 29 marca ale chyba zostane i wroce po swietach:-)

No to 3-m ta sie:-)

Aaniu-korzystaj,a co:))))
A tak w ogóle to ja mówię już dobranoc,bo J właśnie zaczął nakładać lodziki do miseczek,więc lecimy przed tv:)
Miłego wieczorku drogie moje Panie i extruszka nocki
raz jeszcze-choróbska wszelakie a kysz:)

Mama Ady..szczere kondolencje..

Kamcia..niezle te laski...
Frog...spotkanie wypada w sobote i niedziele..a w poniedzialek bank holiday wiec nigdzi enie bedziesz musiala chodzic i zglaszac sie czy tez podpisy skladac..wiec na spotkanku moszesz sie pojawic :)

moja Ewunia padla dzisiaj..wykompala sie wypila bulte i juz w trakcie picia zasnela..hehe
zaraz tylko Albert w kimono bo jeszcze bajki oglada i spokoj..

Mamo Ady - bardzo mi przykro z powodu babci...:-(
Kamcia - aż mnie zatkało - nie wiem, jak to skomentować:szok: i chyba zostawię bez komentarza...
Aaniaa - widziałam dzisiaj Filipka :tak: malutka kruszynka, a twój brat - dumny jak nie wiem co;-) a w ogóle, to miałaś się odezwać do mnie... i wracaj już do IE
Frog - to wypatruj mnie jutro ;-)
a poza tym to dużo zdrówka dla chorowitków
witam nowe foremki ;-) próbowałam nadrobić zaległości i zobaczyłam, że grono nam się powiększa;-)
i nie wiem już, komu miałam odpisać...:baffled:

a ja dzisiaj byłam u Pauletty i widziałam malutką Zuzię:tak: śliczna dziewczynka - będą chłopaki za nią biegać:sorry2: a jakie ma włoski... zaraz Wam podeślę zdjęcia - oczywiście za przyzwoleniem i na prośbę Pauletty;-) tylko niech znajdę kabel od telefonu...:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry