reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wiem dlatego napisałam by miała list czy coś potwierdzające jej aktualny wiek ciąży..ja miałam kartę ciąży w razie czego.. zmykam bo Patryk mnie woła.. Dobranoc

Hejka
MamoAdy - wyrazy współczucia [']
Nie zapomnij wziąć od GP listu, że możesz lecieć samolotem.. od 28tc jest wymagalne w Ryanair - nie wiem jak w innych liniach lotniczych..ale w razie czego musisz pokazać dokument w którym jesteś miesiącu jakby co...
Śliczna Zuzia - pozdrowienia dla Pauletty :-) wracaj do nas..
Dzieki
Czuje sie dzisiaj strasznie zmeczona- przez te emocje. A dzidzia taka dzisiaj ruchliwa... Caly dzien buszuje po brzuchu jak nigdy.
To do juterka i jeszcze raz wszystkim dziekuje!!!

EDIT: O kurde... Chyba mi sie kawalek posta niechcacy przy pisaniu skasowal!!!
To ja jeszcze raz tak szybciutko...
Joann, nawet nie pomyslalam o tym zaswiadczeniu. Po mnie jeszcze w sumie nie widac, ze jestem w ciazy ale moze i faktycznie na wszelki wypadek wezme, bo z Ryanairem to roznie bywa...

Ostatnia edycja:
Pauletta,Twoja córcia jest śliczna:tak:Podobna do braciszka,a te włoski cud,miód i orzeszki:-DI spojrzenie,jakby już wszystko rozumiała:happy2:Wcale na noworodka nie wygląda:sorry2:
My dziś najpierw mieliśmy sąsiadów córeczkę "na przechowanie",potem obiad,po nim park i plac zabaw i zmęczona jestem jakbym cały dzień harowała:baffled:Kondycja,aż wstyd:zawstydzona/y:Ale ja w przeciwieństwie do moich facetów jeszcze na chodzi a oni już dawno legli;-)
Nasz landlord wczoraj przeleciał mi całe mieszkanie,łącznie z kiblami i stwierdził:"Good job,Agnes!"Potem stwierdził,że nie przypuszczał,że tak czysto będzie i powiedział do P,że to na pewno zasługa Twojej żony:sorry2:A co on,kurna myślał,że moje dziecko po ścianach pisze,a my kible osrane,szafki powyrywane,syf,kiła i mogiła?!Palant jeden!:wściekła/y:
Spytaliśmy czy możemy Radkowi pokój na jasnoniebieski kolor malnąć,ale powiedział,że musi żony zapytać:dry:bo to ona boss i pewnie nie będzie problemu.Wieczorem żona esa przysłała,że niestety,ale się nie zgadza,ma zostać magnolia:wściekła/y:Żeby się tą magnolią nie skichali:wściekła/y:

Frog...spotkanie wypada w sobote i niedziele..a w poniedzialek bank holiday wiec nigdzi enie bedziesz musiala chodzic i zglaszac sie czy tez podpisy skladac..wiec na spotkanku moszesz sie pojawic :)

Didi wiem ze to wypada weekend ale jak uz wspomnialam mam zaplanowany na ten okres urlop tzn. maz na rocznice slubu zabiera mnie do hiszpanii, ale wszystko alezy od decyzji z socjala o allowance. Jesli mi nie przyznaja lece na 2 tyg a jesli dadza to na tydz i wtedy bede mogla spokojnie dojechac. Kurcze nie wiem czy to sklanie napisalam.

Pauletta Zuzia sliczniutka i podobna do Wiktorka:-);-) Wracaj do nas szybciutko;-)

Kamcia rozmowa ktorej bylas swiadkiem byla na poziomie dzieki Bogu nie Naszym BB ;-):-D

Uciekam pozegnac sie z rodzicami wlasnie drinkujemy delikatnie:sorry2:

Do jutra zycze milej nocki
Pa;-)

Ewelcia-nic nie powiem na temat ciasta-aż wstyd przyznać,ale tuż po Waszym wyjściu znikneło w niewyjaśnionych okolicznościach:))))))
Kamcia-ale Ci się tłum chętnych zgłosił na wyjazd do Limerick;))Ale czekamy na Ciebie:)
Tichonek-pewnie tak właśnie szanowny landlord myslał:/Dziad jeden-ale co im jasno-niebieski przeszkadza?Mogliście mu powiedzieć,że w przypadku Waszej wyprowadzki pomalujecie spowrotem:)
Pauletta-śliczności ta Twoja córunia-tak jak Andzulina mówi nie opędzi się od wielbicieli:))))
Miłego dnia drogie Panie

dzień dobry:-)

jejku jaka śliczniutka czarnulka:szok::szok::szok:ja śliczniejszej dziewczynki na oczy nie widziałam:szok::tak:łooooooo matko,jakie węgielki:szok::-DPauletta ale ci sie córcia udała:-)

miłego dnia:cool2:

D.dobry!
witam i ja,zaraz pierdzielne nosem w klawiature,ale to szczegol:-(Tak lalo w nocy:szok:myslalam ze szyby powybija i jeszcze ten wiatr.Zasnac nie moglam.Mala co chwile tez sie budzila:-(

mozesz mi podac..a wypytas swojego M..czy gosciu przyjezdza do domu...bo moje autko niestey nie jezzdzi juz..haha...a w mojego poszedl amortyzator wiec spsuly nam sie 2 na raz a co aby bylo wesolo..tylko ze mojego P padlo jezdzi z halasem ...

jestesmy coprawda umowieni na jutro i gosciu za diagnostyke( podl.do kompa) chce 50 e.. a za samo zobaczenie bez kompa 30.. wiec moze ten od Ciebie bedzie ciut taniej wolal..no i moze podjechalby tu
malz zadzwoni okolo 10tej to dam Ci znac.Mysle ze powinien podjechac do Ciebie.Ty na doughiszce mieszkasz?Tak jak mowilam-40euro za podlaczenie do kompa,wiec chyba 10euro mniej:tak:

Hej Dziewczyny
Nie mam dzisiaj na nic sily... W nocy zmarla moja kochana Babcia:-(:-(:-( Jest mi zle i smutno i na niczym sie nie mpoge skupic:-(
We wtorek lece z Ada na tydzien do Pl.
Zycze Wam milej niedzieli, bo moja niestety taka nie bedzie...
mamo_ady - przykro mi niezmiernie:tak:sciskam Cie mocno!Ja ze smiercia swojej nie pogodzilam sie do tej pory i pewnie nigdy sie nie pogodze,tym bardziej ze nie bylam na pogrzebie (akurat chorowalam wczesniej i nie szlo wziac wolnego). Mialam taka kochana babcie..:-(
Pauletta - nie musze mowic ze mala pieknosc Ci sie narodzila bo sama o tym wiesz:tak:Gratulowac mi tylko pozostaje!
PS.karmie Twoje kury regularnie wiec nic sie nie martw ;-)
misia - wlasnie slyszalam ze na rade dotarlas!Bylismy wczoraj u znajomych,dziewczyna z Toba pracuje i mowila ze twarda jestes ze wysiedzialas tyle czasu cierpliwie ;-)Serio nie ma czegos takiego jak nagly wypadek?Ja bym pewnie bala sie zostawic mala jakby A. ta sie rozchorowal...Ale dobrze ze juz lepiej :tak:
MartaF - czyli poradzilas z laptopikiem z palcem w d.. ;-)Taka sasiadka to skarb normalnie (tzn. byla sadiadka bo teraz chyba dalej macie do siebie?)
Kamcia - ja to juz nie moge na tych naszych wiesniakow.Normalnie wstyd czasem jak nie wiem:szok:
Tichonku - szukajcie innej chatki bez lanlordow-dziwakow;-)Jak juz sie Wam umowa skonczy of course:tak:
nie wiem co chcialam jeszcze,tak to jest jak sie na raty pisze..
Tradycyjnie zdrowka wszystkim chorowitkom i milego dnia!

reklama
madbebe sorrki ze sie tak wtracam, ale masz kogos, kto auto do kompa podlacza za 40e?Moze bede zainteresowana niebawem,bo auto jezdzi perfect,mam wszystko powymieniane,ale czesto mam problemy z odpaleniem i skonczyly Nam sie pomysly,co to moze byc.

Amanda dzis sie juz dobrze czuje, ide zaraz jakies sniadanko zrobic i zobaczymy,co dalej!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry