Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DziekiHejka
MamoAdy - wyrazy współczucia [']
Nie zapomnij wziąć od GP listu, że możesz lecieć samolotem.. od 28tc jest wymagalne w Ryanair - nie wiem jak w innych liniach lotniczych..ale w razie czego musisz pokazać dokument w którym jesteś miesiącu jakby co...
Śliczna Zuzia - pozdrowienia dla Pauletty :-) wracaj do nas..
Podobna do braciszka,a te włoski cud,miód i orzeszki
I spojrzenie,jakby już wszystko rozumiała
Wcale na noworodka nie wygląda
Kondycja,aż wstyd
Ale ja w przeciwieństwie do moich facetów jeszcze na chodzi a oni już dawno legli;-)
A co on,kurna myślał,że moje dziecko po ścianach pisze,a my kible osrane,szafki powyrywane,syf,kiła i mogiła?!Palant jeden!
bo to ona boss i pewnie nie będzie problemu.Wieczorem żona esa przysłała,że niestety,ale się nie zgadza,ma zostać magnolia
Żeby się tą magnolią nie skichali
Frog...spotkanie wypada w sobote i niedziele..a w poniedzialek bank holiday wiec nigdzi enie bedziesz musiala chodzic i zglaszac sie czy tez podpisy skladac..wiec na spotkanku moszesz sie pojawic![]()

myslalam ze szyby powybija i jeszcze ten wiatr.Zasnac nie moglam.Mala co chwile tez sie budzila:-(malz zadzwoni okolo 10tej to dam Ci znac.Mysle ze powinien podjechac do Ciebie.Ty na doughiszce mieszkasz?Tak jak mowilam-40euro za podlaczenie do kompa,wiec chyba 10euro mniejmozesz mi podac..a wypytas swojego M..czy gosciu przyjezdza do domu...bo moje autko niestey nie jezzdzi juz..haha...a w mojego poszedl amortyzator wiec spsuly nam sie 2 na raz a co aby bylo wesolo..tylko ze mojego P padlo jezdzi z halasem ...
jestesmy coprawda umowieni na jutro i gosciu za diagnostyke( podl.do kompa) chce 50 e.. a za samo zobaczenie bez kompa 30.. wiec moze ten od Ciebie bedzie ciut taniej wolal..no i moze podjechalby tu

mamo_ady - przykro mi niezmiernieHej Dziewczyny
Nie mam dzisiaj na nic sily... W nocy zmarla moja kochana Babcia:--
-( Jest mi zle i smutno i na niczym sie nie mpoge skupic:-(
We wtorek lece z Ada na tydzien do Pl.
Zycze Wam milej niedzieli, bo moja niestety taka nie bedzie...
sciskam Cie mocno!Ja ze smiercia swojej nie pogodzilam sie do tej pory i pewnie nigdy sie nie pogodze,tym bardziej ze nie bylam na pogrzebie (akurat chorowalam wczesniej i nie szlo wziac wolnego). Mialam taka kochana babcie..:-(
Gratulowac mi tylko pozostaje!