reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Ciaoooooo!:-D

Pogoda sie zrobila istnie cudna wiec mi sie humor poprawil! dzis zabralam Alencjusza na plac zabaw. Wybawil sie na slizgawce- po czym sie porzygal...:baffled::-D Ale mu sie podobalo! Potem poszedl w kime, a my z mamusia usiadlysmy sobie na kawce mrozonej w ogrodku kawiarnianym..no po prostu RAJ! Sloneczko, kawka, Al spi- bajka!!!! Bylysmy tez wcentrum handlowym i wjezdzalysmy winda, a z nami aktorka z Na Wspolnej, ktora grala ta Majke, dziewczyne Igora. :-D Zagadala cos do Ala....ze sliczny itp....(wiadomo!:-D:-D). Smiszne to bylo spotkanko...moglam zapytac, co bedzie dalej w serialu:-D

A zadzwoil,ze z tesknoty chcial pomalowac sciane w salonie.....ale mu nie wyszlo...zacieki sa i wogole...ja nie wiem czy chce to zobaczyc...moglby cos innego chyba z tej tesknoty porobic!:-D

Jutro chyba sobie grilla na dzialce uskutecznimy jakiegos...o ile lenia wprost pogoda sie razy utrzymac!

Sciskam Was! Juz niedlugo spotkanko....ale fajowo:-)

Ps. Zupelnie zapomnialam Sandrulinska- gratki za DDTVN- moj ulubiony program sniadaniowy! Widzialam jak o tobie mowili i nawet sobie pomyslalam,ze bylyby jaja jakby to jedna z nas byla bo powiedzieli,ze z Irlandii i ze dwojke dzieci wychowuje! Ogladalam twoj blog- szacun- swietny gust!

Witam!

Anineczka :szok: jak oni tak moga, przeciez to oszustwo! Dziwna ta agencja

Lubiczanko, syrop z cebuli do piekarnika, dobre :-D ale kto wie, moze odkryłabys jakis nowy sposób produkcji :-)
ja zawsze mojemu Erykowi robię i on go uwielbia, Misia świadkiem :-D
ale nie pomyslalam zeby Emci dac, jakos mi sie wydawlo ze jest za mała :sorry2:

moniadan to jeszcze nic.mam przed sobą statement of account czyli taką listę związaną z przychodami i wydatkami agencji związaną z naszym domem.
I np. wprowadziliśmy się 5 września a już 7 września agencja pobrała sobie "management fee" 729 euro :szok::szok: 200euro za trawę,a właściciel dostał 481 euro :baffled::szok: a my wpłaciliśmy 1400 euro bo z kaucją.
W dodatku za naprawę zmywarki istnieje kwota 445 euro ( co za tą kwotę można już nową zmywarkę kupic..) i jest dwa razy jakiś Alan,który ponoc coś u nas naprawiał i są dwie kwoty 96.80 euro i 68.10 euro....a my żadnego Alana nie wpuszczaliśmy do domu.,....

Dzieciaczki zdrowieją?

Misia jednak są dobre strony odwołanego lotu.A A jak się bardziej stęskni to będzie szczęśliwszy jak przylecicie :-)

Ostatnia edycja:
a moje dziecię już śpi SZOK! o całą godzinkę wcześniej, fajnie teraz, bo mam chwilkę dla siebie, ale kurcze chyba nie pośpimy w nocy, może już nie być wesoło, jak się maleństwo wyśpi
no ale co miałam począć, skoro już był zmęczony, nie wiem czy to dzisiejsza pogoda czy wysiłek fizyczny - kulanie się, dźwiganie na rączkach, pełzanie...
póki co jednak rozkoszuję się moim me time :-)

a gdzie tu są teraz buźki, hmmm?

kurcze, dzieciarnia irlandzka mi pod oknami wariuje, a kysz do domu, spać...!

anineczka kreatywna księgowość, nie ma co

Ostatnia edycja:
witam wieczorowa pora, już myślałam ze jest lepiej, ale ta biegunka sie utrzymuje, juz nie wiem co mozna dac Asi oprocz dicofloru, pije i nawet zjada mleko ale nic oprocz, teraz do tego wszystkiego rozlozylo P- rece mi opadaja:-(:no::wściekła/y::szok:,

No, my juz po urodzinkach. Bylo sympatycznie i smacznie.
Ada sie wybawila a wlasciwie zostala wybawiona i nakarmiona chyba tona czekoladek :/ Pozowala dzielnie do zdjec i chyba najglosniej spiewala "Sto lat" :-D

Ale sobie roboty narobilam przez moja skleroze ciazowa :-( Zapomnialam wstawic pranie do domu (a moze poprostu liczylam na to, ze nie bedzie padalo) no i zmoklo tak, ze wykrecac sie da... A juz prawie suche bylo! Do tego obie suszarki z cala zawartoscia przewrocily sie i nie musze pisac, ze wszystko jest baaaardzo brudne...

Ide cos poogladac

witam wieczorowa pora, już myślałam ze jest lepiej, ale ta biegunka sie utrzymuje, juz nie wiem co mozna dac Asi oprocz dicofloru, pije i nawet zjada mleko ale nic oprocz, teraz do tego wszystkiego rozlozylo P- rece mi opadaja:-(:no::wściekła/y::szok:,
Picie, picie i jeszcze raz picie.. czy mleczko czy herbatka czy woda.. Jak pije to nie jest źle..Musi się nawadniać;-)
kurcze, dzieciarnia irlandzka mi pod oknami wariuje, a kysz do domu, spać...!

tak się zastanawiam, od kiedy pozwalacie swoim szkrabom zerkać w tv, to pytanko zwłaszcza do mam zaprawionych już w boju

my mamy praktycznie cały dzień wyłączony telewizor, bo mały zaraz go namierza, a nie chcemy raczej, żeby już spędzał przed nim czas ;-) ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy na jakąś miłą bajeczkę mogą już dzieci półroczne pozerkać przez parę minut

co wy na to?

U mnie dzieciarnia irlandzka zawsze ma ochote na zabawę pod moim domem kiedy mała ma drzemkę.. I codziennie zwracam uwagę że maja tyle pustych domów wokół.. Niech tam idą i hałasują to NIE.. zawsze się do mojego domu przypałętają.. Jak mnie to juz wk***:wściekła/y::wściekła/y:
Moja mała codziennie ogląda bajki... Ja jak byłam mała też oglądałam, moje rodzeństwo też i nic nam nie jest..:laugh2:;-) Oczywiście nie puszczam jej jakichś pokemonów czy napierdzielanek... Oglada BABY TV i JIMJAM.. Zero brzydkich stworów których mogłaby się bać w nocy potem czy coś.

U nas też się rozpadało.. Z m się pokłóciłam...:-( Boszzzzz on mnie nigdy nie zrozumie... Czasem to się zastanawiam ze moze to jednak ja jestem zła..ehh normalnie szkoda gadać...:zawstydzona/y:

reklama
Witam się wieczorową porą:-) u nas dzisiaj spokojnie dzionek minął bez większych przygód no po za tym że Witia przyrżnął twarzą w biurko jak sie ześlizgnął z tatusiowych kolan :baffled: ja dzisiaj za to obżarłam się maksymalnie odkurzyłam stary przepis i sobie przypomniałam jak bardzo lubię wieprzowinę z kap.pekińską i pieczarkami mniamuśne:-D mam nadzieję że jutro pogoda dopisze przydałoby się na spacerek skoczyć :tak: młody dzisiaj rano wstał z takim kaszlem duszącym że aż mi w pięty szło jak go słyszałam ale do południa już śladu po nim nie było:sorry2:
Kasiu nikt Cie tu nie zapomniał jak śmiesz w ogóle tak myśleć :sorry2:
Misia fajnie że pogoda dopisuje;-)
Crazy Girl syrop cebulowy to ja bym mogła litrami pić :-)
Agusiek Ty mi się nie ładuj znowu za szybkę:no: zdrowiejcie mi tu szybciutko
Andzulina zdrówka dla Igorka:tak:
Kamcia jaki tam pracus ze mnie ja leń straszny jestem po za tym ile bym nie zrobiła zawsze jest coś do zrobienia:baffled::sorry2: a przy moim małym cycusiu to teraz już tak zapuszczona chata że aż wstyd :zawstydzona/y:

Właśnie oglądam Amityville na dwójce widziałam ten film już chyba z dwa razy a i tak mam już stracha :baffled::sorry2:od podskoków na kanapie zaraz wybije dziurę w suficie:nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry