S
sandrulińska
Gość
Margaritta w naszej dziurze do południa lało

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale mu sie podobalo! Potem poszedl w kime, a my z mamusia usiadlysmy sobie na kawce mrozonej w ogrodku kawiarnianym..no po prostu RAJ! Sloneczko, kawka, Al spi- bajka!!!! Bylysmy tez wcentrum handlowym i wjezdzalysmy winda, a z nami aktorka z Na Wspolnej, ktora grala ta Majke, dziewczyne Igora.
Zagadala cos do Ala....ze sliczny itp....(wiadomo!
). Smiszne to bylo spotkanko...moglam zapytac, co bedzie dalej w serialu

jak oni tak moga, przeciez to oszustwo! Dziwna ta agencja
ale kto wie, moze odkryłabys jakis nowy sposób produkcji :-)

200euro za trawę,a właściciel dostał 481 euro 
a my wpłaciliśmy 1400 euro bo z kaucją.
,
Picie, picie i jeszcze raz picie.. czy mleczko czy herbatka czy woda.. Jak pije to nie jest źle..Musi się nawadniać;-)witam wieczorowa pora, już myślałam ze jest lepiej, ale ta biegunka sie utrzymuje, juz nie wiem co mozna dac Asi oprocz dicofloru, pije i nawet zjada mleko ale nic oprocz, teraz do tego wszystkiego rozlozylo P- rece mi opadaja:-no:
,
kurcze, dzieciarnia irlandzka mi pod oknami wariuje, a kysz do domu, spać...!
my mamy praktycznie cały dzień wyłączony telewizor, bo mały zaraz go namierza, a nie chcemy raczej, żeby już spędzał przed nim czas ;-) ale ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy na jakąś miłą bajeczkę mogą już dzieci półroczne pozerkać przez parę minut
co wy na to?

;-) Oczywiście nie puszczam jej jakichś pokemonów czy napierdzielanek... Oglada BABY TV i JIMJAM.. Zero brzydkich stworów których mogłaby się bać w nocy potem czy coś.
ja dzisiaj za to obżarłam się maksymalnie odkurzyłam stary przepis i sobie przypomniałam jak bardzo lubię wieprzowinę z kap.pekińską i pieczarkami mniamuśne
mam nadzieję że jutro pogoda dopisze przydałoby się na spacerek skoczyć
młody dzisiaj rano wstał z takim kaszlem duszącym że aż mi w pięty szło jak go słyszałam ale do południa już śladu po nim nie było

zdrowiejcie mi tu szybciutko

a przy moim małym cycusiu to teraz już tak zapuszczona chata że aż wstyd 

od podskoków na kanapie zaraz wybije dziurę w suficie