Good morning :-)
Moj M odsypia, spanie po 4h przez cały tydzien, takze nie budze go przed obiadem
Dzieciaki na dole rozrabiaja, a ja jeszcze w szlafroku ;-)
Ja jako dziecko miałam takie plamy w zgięciach rak i czasem tez nóg, strasznie mnie to swędziało, czasami az drapałam sie do krwi :-( lekarka powiedziała, ze to niby od owoców połudnoiwych, ale testy niczego nie wykazały, przez kilka lat uzywałam maści robionych i póki je miałam to było ok, ale wystarczyło ze mi sie skonczyla to po dwóch dniach znów straszne plamy, to własnie niby było atopowe zapalenie skóry, ale chciałam was wszystkie pocieszyc, ze przeszło mi to i juz teraz nie mam żadnych plam, od jakis 10 lat i nie musze uzywac masci samo minęlo :-)
Didi owocnego sprzątania, Twoja Ewa jest niesamowita :-) drepta sobie powolutkiu na dwoch nozkach, a najlepsze jest to ze potrafi wejśc i zejsc ze schodów

a ma dopiero roczek, a jak pewnei sie czuje na schodach, w ogole sie nie boi, schodzi tyłem ale za to jak szybko, no w szoku bylam
ps
LadyZgaga, mój M wczoraj zerknąl kątem oka na bb i twoj nick mu sie rzucił, smiał sie i mówił ze świetny

edit: Agusiek teraz doczytałam, mówisz jelitowka?? o Boshee, no Emka tez do mleka tak nauczona ze nic innego pic nie chciała, musielismy ją poic strzykawka po 10ml wody, koszmar, raz dalismy mleczko, wypiła całe ze smakiem a za chwile blee
a co do mamy, to ja sie wyleczyłam uff, ale wiem jakie to uciazliwe, ile ja sie nameczylam, do tego mialam taki katar sienny ze z domu nie mogłam wychodzic
Pauletta kup Wiktorowi tez syrop sootha w evergreenie, jego sie podaje przed spadniem, zeby dziecko nie kaszlalo