reklama

Mamy z Irlandii!!

Wiesienka no to macie jelitowke :-( mleko nie jest zalecane przy biegunce i wymiotach, dicoflor30 to bardzo dobry lek, w szpitalu kazali mi podawac własnie ten
Wazne zeby mała pila i jesli nei wymiotuje to próbuj jej cos podac do jedzenia, kaszka ryzowa, deserek jagodowy, moja Emma jak miała jelitowke to przez 5 dni robiła rzadkie kupy, ale jadła normalnie i w koncu przeszlo, drugim razem juz niestety szpital, bo nawet pić nie chciała, takze dawaj jak najwiecej picia, herbatka, woda, moze mniej mleka a wiecej innych plynow
zycze szybkiego powrotu do zdrowa, rotawirus choc meczący nie jest groźny

Anineczko, dzieciaki tak srednio, dzis Erykowi zaczęło leciec z nosa :sorry2:
Agusiek, deflegmin mam z PL, a sootha z evergreenu, a jak Nikos dzisiaj?
Jo asik 5 m-cy to za chyba troszke za wczesnie, jeszcze sie naoglada w zyciu tv ;-)
Moja Emma nie interesuje sie tv, jedynie jak muzyka leci, Eryk jak miał roczek to potrafił siedziec i cała bajke obejrzec taką 10minutowa np Teletubisie

reklama
No i Wiktorkowi kaszel wrócił biedaczek spać nie może budzi się co chwila :-( P się wkurza bo dziś gala boksu a on lata co chwilę do młodego do pokoju cholercia noo skąd to sie przypałętało a w dzień to on żywe srebro w ogóle na chorego nie wyglądał tyle co rano go trochę kaszel pomęczył a później nic:sorry2: zobaczymy jak jutro będzie się czuł oby tylko się poważnie nie rozwinęło:-(

witam

ale pogoda i zimno jakos
moj P juz w samolocie i leci do Pl ..a my przez tydzien sami w domku
dzisiaj wielkie sprzatanie bo wyglada u mnie jakby tornado przeszlo w kazdym pokoju,

milego dnia ..jesli moze byc mily w taka pogode ponura

witam;-)

ewelcia co z tego ze doczekałam jak mnie brzuch przez@ rozbolał i po lampce odechciało mi sie imprezy a zachciało spac:baffled:a towarzystwo siedzialo do 1!!!:baffled:jestem niewyspana i nigdy więcej:no:

dzisiaj trzeba na zakupy jechac a ja wstalam z takim bólem głowy:baffled::baffled:i brzucha,masakra jakaś:-(ale ciesze sie ze juz tabletami sie truc nie będe i podejrzewam ze ten ból głowy to od tego:angry:

ok nie narzekam juz,miłego dnia:tak:

witam sie z ranka :)
pogoda faktycznie nie dopisuje nic sie nie chce ,moze trzeba wybrac sie na basen troche z dzieciakami....

Sandrulinska-dzieki za odpowiedz zaprosiłam cie na NK :) didi-mialam spytac dowiedzialas sie o tego tłumacza na egzaminie z jazdy??? miłego dnia zycze!!!

Ostatnia edycja:
hi girls!;-)
u nas pogoda kiepska fest:dry:
cały dzień pewnie w domu , tatusiek w pracy , wiec:dry:
lubiczanko żal mi tego Twojego synusia:sorry2: mam nadzieje, że dziś już lepiej odrobinke:blink:
julia28 prosze bardzo:tak: przyjełam zaproszenie przyjełam:-)
misia83_83 dzięki miło mi!
no nic ide trzodki pilnować :tak:
miłej niedzieli:-)

witam sie z ranka :)
pogoda faktycznie nie dopisuje nic sie nie chce ,moze trzeba wybrac sie na basen troche z dzieciakami....

Sandrulinska-dzieki za odpowiedz zaprosiłam cie na NK :) didi-mialam spytac dowiedzialas sie o tego tłumacza na egzaminie z jazdy??? miłego dnia zycze!!!

na stronie pisze ze nie moze byc w czasie jazdy..ale kolega byla jako tlumacz i byl na jezdzie bo zdajacy tylko rozumial w lewo w prawo.. wiec wszystko zalezy od egzaminatora czy pozwoli..
mam nadzieje ze mi pozwoli

reklama
moniadan,crazy girl- dzieki wielkie za porady, w nocy dalam jej tylko raz mleko z kleikiem, ale kup potem 3, teraz rano zjadla owoce, chce jej ograniczyc mleko zobaczymy, juz mam dosc tego chorobska
milego dnia wszystkim zycze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry