moniadan
Zadomowiona(y)
Wiesienka no to macie jelitowke :-( mleko nie jest zalecane przy biegunce i wymiotach, dicoflor30 to bardzo dobry lek, w szpitalu kazali mi podawac własnie ten
Wazne zeby mała pila i jesli nei wymiotuje to próbuj jej cos podac do jedzenia, kaszka ryzowa, deserek jagodowy, moja Emma jak miała jelitowke to przez 5 dni robiła rzadkie kupy, ale jadła normalnie i w koncu przeszlo, drugim razem juz niestety szpital, bo nawet pić nie chciała, takze dawaj jak najwiecej picia, herbatka, woda, moze mniej mleka a wiecej innych plynow
zycze szybkiego powrotu do zdrowa, rotawirus choc meczący nie jest groźny
Anineczko, dzieciaki tak srednio, dzis Erykowi zaczęło leciec z nosa
Agusiek, deflegmin mam z PL, a sootha z evergreenu, a jak Nikos dzisiaj?
Jo asik 5 m-cy to za chyba troszke za wczesnie, jeszcze sie naoglada w zyciu tv ;-)
Moja Emma nie interesuje sie tv, jedynie jak muzyka leci, Eryk jak miał roczek to potrafił siedziec i cała bajke obejrzec taką 10minutowa np Teletubisie
Wazne zeby mała pila i jesli nei wymiotuje to próbuj jej cos podac do jedzenia, kaszka ryzowa, deserek jagodowy, moja Emma jak miała jelitowke to przez 5 dni robiła rzadkie kupy, ale jadła normalnie i w koncu przeszlo, drugim razem juz niestety szpital, bo nawet pić nie chciała, takze dawaj jak najwiecej picia, herbatka, woda, moze mniej mleka a wiecej innych plynow
zycze szybkiego powrotu do zdrowa, rotawirus choc meczący nie jest groźny
Anineczko, dzieciaki tak srednio, dzis Erykowi zaczęło leciec z nosa

Agusiek, deflegmin mam z PL, a sootha z evergreenu, a jak Nikos dzisiaj?
Jo asik 5 m-cy to za chyba troszke za wczesnie, jeszcze sie naoglada w zyciu tv ;-)
Moja Emma nie interesuje sie tv, jedynie jak muzyka leci, Eryk jak miał roczek to potrafił siedziec i cała bajke obejrzec taką 10minutowa np Teletubisie
wow...
a towarzystwo siedzialo do 1!!!