gastone
potrojna mama
Witam w niedzielny poranek.
Kuurcze za pozno wstalam,szkooda..
Apropo wysypek ,u mnie znow wrocila ta okropna wysypka na calych rekach,do tego jeszcze na ramiona.Na sczescie wiem ze to jakas aleria na cos,bo badania w tym celu juz zrobione,ale kurcze nie potrafie dojsc na co.Podejrzewam ze na pomidory albo jablka,ale jak przestane je jesc to zemre z glodu chyba,bo moj jadlospis ciazowy marniutki.
Jutro mam wizytke w maternity,zobacze swoje skrzaciki,jestem znow podekscytowana jak zawsze.Prooooosze trzymajcie jutro moocno kciukasy od godz 10.00 bo chce strasznie juz wiedziec plec.A teraz zmykam bo pan glod mnie straszy no i trza cos szykowac bo mezu imieninki dzis ma.
Milej niedzieli.
Ja mialalm ten sam probem bardzo dlugo ale ednak nawilzanie bardzo czeste pomoglo.Uzywalam krem oilatum wlasnie na egzeme.wlasnie moj justin ma w zgieciach pod kolanami juz hcyba od 3 miesiecy z tym walcze i nic nie pomaga zadne masce co mi tu przepisuja i mowia ze to egzema!!!
Dokladnie powiedziane.często lekarze używaja nazewnictwa egzema i atopowe zapalenie skóry naprzemiennie
cały czas dyskutuja czy to to samo czy nie jedni mowia tak inni sie nie zgadzaja
A JEST TAK :Termin egzema odnosi się do chorobowych zmian skóry, jeśli mają one charakter alergiczny wówczas mówi się o atopowym zapaleniu skóry.
laski OGLADAJCIE Maklowicza na tvp2 o 10:35 bedzie z Galway
Kuurcze za pozno wstalam,szkooda..
Apropo wysypek ,u mnie znow wrocila ta okropna wysypka na calych rekach,do tego jeszcze na ramiona.Na sczescie wiem ze to jakas aleria na cos,bo badania w tym celu juz zrobione,ale kurcze nie potrafie dojsc na co.Podejrzewam ze na pomidory albo jablka,ale jak przestane je jesc to zemre z glodu chyba,bo moj jadlospis ciazowy marniutki.
Jutro mam wizytke w maternity,zobacze swoje skrzaciki,jestem znow podekscytowana jak zawsze.Prooooosze trzymajcie jutro moocno kciukasy od godz 10.00 bo chce strasznie juz wiedziec plec.A teraz zmykam bo pan glod mnie straszy no i trza cos szykowac bo mezu imieninki dzis ma.
Milej niedzieli.
Ostatnia edycja:

ale jakiś czas temu wyczaiłam inny syrop ale on jest od 2 lat dopiero który na W działa dużo lepiej;-)
mój m uważa że skoro jest w niedzielę w domu to w sobotę wieczorkiem nie musi zmywać i rano sajgon w kuchni taki że nie ma gdzie śniadania zrobić
zaraz chłopaków wygonię do PL sklepu będe miała chwilę spokoju ;-) mają kupić mleko skondensowane i galaretki bo za mną od jakiegoś czasu chodzi ptasie mleczko mniam
i też za późno wstałam na Makłowicza :-( a szkoda bo nie mam pomysłu na obiad