reklama

Mamy z Irlandii!!

witam:-)
martafpowodzenia!:tak:
lubiczanko ciesze sie ze chos troche lepiej, jednak caly czas zycze małemu powrotu do całowitego zdrowia:tak:
karolinanicola5:-( biedna córcia Twoja, ja niestety Ci nie doradze nic , bo jeszcze tego nie przerabialiśmy naszczescie:-( noby szybko wyzdrowiała;-) a Tobie siły zycze;-)
miłego dnia!

reklama
Crazy girl wspolczuje nieprzespanej nocki, a Emilcia bidulka musiala sie nacierpiec skoro tak plakala:-( Moj maly tez mi wczoraj urzdzil histeria i za nic nie chcial zasnac:no: jeszcze jdynka gorna mu ise przebija wiec to pewnie to, tez musialam sie calpolem poratowac:-(
Karolinanicola ale jak antybiotyk???? skad lekarka wogole wie ze to jelitowka????? ja juz bylam kilka razy tutaj z malym gdy go łapal wymioty i biegunke i nic nie chcieli przepisac, kazali tylko dopajac :tak: a wogole jakies leki moga przepisac dopiero po badaniu kalu co mam miejsce gdy choroba trwa ok 10 dni;-):eek: co to za lekarz??? zdrowka dla Agatki;-)
A wogole doktorka powiedziala mi zeby przy wymiotach i begunce podawac calpol, w zadnym wypadku nurofenu:no:bo on jeszcze gorzej drazni zoladek, a ja wlasnie nurofen zawsze malemu serwowalam:wściekła/y:

No, poprasowałam:-D:-D:-D, nawet kurze w pokoju pościerałam:-p.

Anineczko to ja się dzisiaj Tobie nie narażam:-p:rofl2:
Crazy Girl nie zazdroszczę nocki
Karolinka współczuję Agatce, zdróweczka życzę

krolinanicola,zdrówka dla Agatki:tak:Współczuję bo sama to miałam i to całą rodziną.Nie wiem czy się jednak nie zarazicie:sorry:U nas,jak wiesz wszyscy po kolei to przeszliśmy:sorry:Też dla mnie to dziwne,że antybiotyk na jelitówkę????:eek:Nam lekarka powiedziała(a przecież do tej samej chodzimy),że na jelitówkę nic nie pomożesz,organizm musi się sam oczyścić:tak:Jedyne co to możesz małej podawać wodę i to po łyżeczce,troszeczkę albo odgazowanego Sprita pół na pół z przegotowana wodą i solą.Możesz ugotować też ryż i tę wodę z ryżu podawać też po troszkę,albo na tej wodzie jakąś kaszkę zrobić:tak:No,niestety Radek się tydzień męczył i nic nie jadł:no:Jak mu przemyciłam kawałek biszkopta czy chrupka kukurydzianego za 3 minuty było wszystko na podłodze,na mnie,na nim:-(
I tak jak anineczka napisała probiotyki możesz podać,choć ja dawałam,nie zawsze się w organiźmie uchowały bo czasem zwrócił,czasem nie.

Ostatnia edycja:
Byliśmy u lekarza dostała Agutka antybiotyk ale poprawy po nim nie widać dotego ma gorączke którą zbijam calpolem.
.
Tak jak juz dziewczyny powiedzialy, na jelitowke nie podaje sie antybiotyku!!! Musi sie samo "wyplukac". Dziwna ta Wasza lekarka...
Brakiem apetytu sie nie przejmuj, bo jak wirus minie apetyt wroci- sama to przerabialam. I dawaj jak najwiecej picia-nawet po lyzeczce na godzine. Jesli uda Ci sie, to najlepiej wygazowanego 7up'a- lekarka nam powiedziala, ze zawiera sod, ktory przy jelitowce sie wyplukuje.
No i probiotyki, jak napisala anineczka
A wogole doktorka powiedziala mi zeby przy wymiotach i begunce podawac calpol, w zadnym wypadku nurofenu:no:bo on jeszcze gorzej drazni zoladek, a ja wlasnie nurofen zawsze malemu serwowalam:wściekła/y:
Dobrze wiedziec, bo ja tez podawalam na zmiane z calpolem :baffled:

Zawalczylam z kuchnia i juz prawie blyszczy:tak: Jak Ada pojdzie spac, to jeszcze poodkurzam, podloge umyje i... zajme sie sprzataniem salonu:baffled:
A moja corka caly dzien sluchalaby Bebe Lilly:eek:
Ostatnio Teletubisie sie juz dla niej nie licza tylko "Halo dzidaku" kaze sobie puszczac caly dzien... I oczywiscie walka o komputer, bo Ada chce Bebe Lilly a mama chce forum:eek:

Karolinanicola..zdowka dla corki..hmm..a ten antybiotyk to chyba bardziej podrazni chory zoladeczek niz pomorze...chociaz moj Al jak mial tem 39,8 przez 3 dni to dostal antybiotyk a tez szloz znigo gora i dolem i nic nie jadl..ale po 6 dniach byla poprawa

Anineczka.... mowisz humorek bez kija nie podchodz...
jeny mi tez jakies farbowanko przydaloby sie...i ciachanko... ale chyba wstrzymam sie do czasu jak bede w PL

Lubiczanka...albert zawsze jak mial lekki wyciek z nos i poszedl do przedszkola to wieczorem juz byl rozlozony na lopatki...
mowilam mu ze bedzie mial nowych kolegow w sobote ..pytal jak maja na imie i mowie..Dawid,...a on
" ooo.. to moj kumpel..lubie go...hahah" wszystkie Dawidy to kumple bo jego kuzyn jest Dawid..

Dziewczynki-dzięki wielkie:)
Pauletta-a no J się nie kwapił do zaserwowania,to niech się w du...pocałuje:PZ resztą jak on skończył z ogarnianiem się to było po 9tej,a to już lekka przesada-tylko od święta jadam o takiej porze:/jak zrobisz to ptasie mleczko to podeślij mi troszkę
CrazyGirl-współczuję...Mam nadzieję,że dzisiejsza noc będzie lepsza.Może od razu przed zaśnięciem zaaplikuj jej czopek?
Karolinanicola-oby Was nie chwyciło:)
LadyZgaga-ma córcia prawo do wyrażania swoich zachcianek:)))
Poszalałyście dziś w tych domkach?A ja-wstyd się przyznać nadal leniu...ję:)))

Ewelcia-a skąd macie neta?
QUOTE]
No my caqly czas mamy z tej nieszczesnej trojki:angry::baffled:
Ewelcia my tez mielismy go g***o ale bez umowy, wiec wyrzucilam i kupilam z meteora i jest ok;-)
Moj m tez kupil meteora bez umowy...ze 3dni smigal pieknie a poznije kiszka....poznije znow lepiej i tak w kolo....chcielismy zrezygnowac z tego 3G ale musielibysmy zaplacic za kazdy miesiac niewykorzystany ...wyliczyli nam 180 euro czy jakos tak:baffled:
Teraz czekamy do listopada i juz wiecej niet umowy:no:
Tichonek,Lubiczanka suepr ze juz u WAs lepiej....mam nadzieje ze do soboty sie wykurujecie
Anineczko a Ty mialas ostatnio blond jak u mnie bylas?czyzbyz pozniej kolor zmienila?>
Dobrze zrozumialam ze sliwke mialas?
MArta powodzenia w pracy:tak:

A ja mam dzis lenia....nic mi sie nie chce..,.SZym jakis marudny.....jakas ma pupe czerwona bo czesto puszcza mokre baczki...nic nie je oprocz mleka i jajka na twardo no i chlebek:eek::rofl2:.......

Jak bylam w poniedzialek w miasteczku to wracajac mialam zajsc do apteki i zakupic jakas farbe..ale zapomnialam...a w Londisie nie bylo takiego koloru jaki jak chcialam...

Karolina nicola jakas dziwna ta lekarka skoro na jelitowke dala wam antybiotyk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry