reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Moj m tez kupil meteora bez umowy...ze 3dni smigal pieknie a poznije kiszka....poznije znow lepiej i tak w kolo....chcielismy zrezygnowac z tego 3G ale musielibysmy zaplacic za kazdy miesiac niewykorzystany ...wyliczyli nam 180 euro czy jakos tak:baffled:
Teraz czekamy do listopada i juz wiecej niet umowy:no:
Ewelcia, moze Wy macie cos w opcjach zle ustawione???
My tez jak mielismy 3 z vodafona, to 2 pierwsze dni smigal az milo a pozniej jedna strona otwierala sie pol dnia...
No i sie wsciekalismy i juz prawie oddac mielismy. I A. zaczal kombinowac i w ustawieniach cos pozmienial i od tamtej pory juz dobzre wszystko dzialalo...
Macie w modemie jakas diode swiecaca? Na jaki kolor ona sie swieci?

Madbebe-właściwie mówi się,żeby dziecko nie kąpać z pełnym brzuszkiem,ale ja robię tak-kąpiel o 19.30-o 19tej jakieś jedzonko(czyli nie tuż przed samym kąpaniem)a po kąpieli doprawiamy cycem,przy którym Daniel usypia:)
wlasnie tak kombinowalam zrobic.Mi tez mala przy cycu zasypia jak dotad.Tylko obawiam sie ze jak trza bedzie cyca odstawic to bedzie zonk:eek:
karolinanicola-zdrowka dla malej!
anineczko-ja tez zasiadam wlasnie do tego testu,moze zapomne na chwile o problemach..:ninja2:calkowicie podzielam Twoj nastroj,abylo tak pieknie:-(:wściekła/y:

Tichonku-dobrze ze juz Wam lepiej,oby tak dalej!
Dziewczyny mozecie mi polecic jakas firme ubezpieczeniowa?wiem ze wycena i tak jest indywidualna i trzeba dzwonic i sie dopytywac,ale taka w miare rozsadna mam na mysli,ktora w razie wypadku nie zabiera 4letnich znizek!

Tichonku my chodzimy do tego faceta on jest naszym gp, pierw Agatka dotsała czopki dokładnie w tamtym tyg bo tylko nam wymiotowała 2 dni działały bo to tylko czopki na 2 dni; potem się pogorszyło i wczoraj przepisał jej właśnie jakiś antybiotyk sam mówił że przepisuje antybiotyk.
A czy to jelitówka to wiedząc co niektóre to przeszły tak napisałam crazy girl słusznie mowisz że to wirus bo to jest wirus łatwiej mi mówić jelitówka już tak to się przyjęło.
Acha może ten antybiotyk dostała bo ma temp, 38,6 zbijamy ją co rusz. Pozatym jak się dowiedziałam że to antybiotyk to od razu podaje Agutce lek osłonowy mam go z polski w polsce przy kazdym powaznym leku zalecaja ochronna bariere zołądeczka i flory bakteryjnej.

Ostatnia edycja:
Tichonku my chodzimy do tego faceta on jest naszym gp, pierw Agatka dotsała czopki dokładnie w tamtym tyg bo tylko nam wymiotowała 2 dni działały bo to tylko czopki na 2 dni; potem się pogorszyło i wczoraj przepisał jej właśnie jakiś antybiotyk sam mówił że przepisuje antybiotyk.
A czy to jelitówka to wiedząc co niektóre to przeszły tak napisałam crazy girl słusznie mowisz że to wirus bo to jest wirus łatwiej mi mówić jelitówka już tak to się przyjęło.
No to ja też byłam u tego konowała i on Radkowi jakieś czopki i antybiotyk też przepisał,które nic a nic nie pomogły:no:Potem mój P był u Fiony i zapytał przy okazji o Radka to powiedziała to co Ci napisałam,że nie ma co leków podawać bo to wirus jelitówki,na który nic nie pomożesz:no:
Poza tym naszym GP też jest on,ale jak dzwonimy się rejestrować,a jest Fiona w tym czasie to się do niej rejestruję.

Hej,hej...
Ja tylko na chwilkę wpadam sie przywitać,bo za chwilkę na spacerek wychodzimy.
Karolinonicolo no ale Wam sie sypią te chorubska.Zdrówka dużo dla Agatki i niech juz Wam nie choruje,bo szkoda,że się tak malenstwo męczy...
Tichonku,Lubiczanko dobrze słyszeć,że u Was juz troche lepiej....Oby tak dalej bo weekend już za 2 dni!!!!!!!!!!!!:-)
Miłego dnia dziewuszki!

A moja corka caly dzien sluchalaby Bebe Lilly:eek:
Ostatnio Teletubisie sie juz dla niej nie licza tylko "Halo dzidaku" kaze sobie puszczac caly dzien... I oczywiscie walka o komputer, bo Ada chce Bebe Lilly a mama chce forum:eek:

Haha:-)Ja mam nagrana bebe lily na kompie, telefonie, płycie, i jeszcze druga płyta w samochodzie;-)

Mój wynik testu: 10pkt Nie jest źle ;)

Ostatnia edycja:
Dyta-wiem,wiem,dlatego mobilizuję Młodego do szybkiego nabierania sił;))Przyjemnego spacerku(my już po)
Anineczko-spokojnie-złość urodzie szkodzi
Ewelcia-jak mogłaś nie widzieć Śliweczki?
Madbebe-ja aż się boję co to będzie z zasypianiem Daniela jak ja wrócę do pracy.Teoretycznie mamy jeszcze miesiąc na naukę,ale on za groma butli nie chce.Ty się też nie depreś:)
Gastone-zapodaj pierożka:)
Renni-w biegu dziś widzę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry