reklama

Mamy z Irlandii!!

nie no Dziewczynki-podejrzewam,że problem tkwi w tym,że jest straszna rozbieżność między pierwszą-jakże idealną odp a drugą...Kilka razy ja nie odpowiedziałabym na 1szą kropkę,ale druga była już tak dołująca,że stwierdziłam,że aż tak zle to nie jest...A tak poza wszystkim
Tichonku-nikt chyba nie ma niższej ode mnie samooceny...Zdarza mi się ryczeć,kiedy patrzę na siebie w lustro i mało kto,kto mnie zna pomyślałby,że to prawda:/
Ojj kochana mylisz sie..Ja jestem gorsza.Nie jestes jedyna i wcale nie najgorsza...

Z innej beczki.Dziewuszki potrebuje jakies namiary na kuriera,niekoniecznie polskiego ktory wozi paczki na terenie irlandii.Znacie jakiegos?Przesylelyscie komus cos do innego county?

reklama
Gastone,niestety nie pomogę:no:
A ja właśnie dostałam telefon,że w piątek mam offa:-)Cieszę się bo spokojnie się spakuję,zrobię ciacho i sałatkę i sosik bez szemrania:tak:

Dziewczyny przepraszam, ze wam sie tak wcinam w rozmowe i nie na temat bedzie... Jestem w 9 tygodniu ciazy i w niedziele dostalam krwawienia, niestety w szpitalu w moim miescie nie chca mi pomoc, powiedzieli, ze skoro mam poronic to i tak to sie stanie, jestem przerazona tym, rodzilam jedno dziecko w Polsce i przy krwawieniu bylam na podtrzymaniu. Umowilam sie dzis na wizyte do dr. Krzyzanowskiego z kliniki EMC na wieczor niestety nie mieszkam w Dublinie a musze dojechac 150 km... Czy macie jakies opinie o tym lekarzu? NIe chce stracic jakis tam pieniazkow tylko po ty, zeby jakis niedouczony dr wyslal mnie z powrotem do szpitala. Czy nie wiecie ile kosztuje wizyta z usg w tej przychodni? Z gory dzieki za wszystkie odp :)
lez kochana z dupcia i nie ro doslownie nic...oni tutaj ciaze akceptuja jako ciaze od 12 tyg... a nawet chbya od 24 ... juz nie pamietam dokladnie..wiec jesli poszlas do szpitala z krwawieniem to oni odesla do domu ... i nic nie beda robic... dokladnie tak jak powiedzial lekarz jak masz poronic to poronisz a oni nie beda ratowac...
wiec lepiej idz prywatnie do Pl lekarza niech sprawdzi co i jak i wrazie co da leki na podtrzymanie

Lady Zgaga a ja mam całą siatę pierogów w zamrażarce :-D
Teraz juz mi sie nie chce:-D:-D:-D:-D

Z innej beczki.Dziewuszki potrebuje jakies namiary na kuriera,niekoniecznie polskiego ktory wozi paczki na terenie irlandii.Znacie jakiegos?Przesylelyscie komus cos do innego county?
Sprobuj z Midland Express. Teraz oni sa w PL ale jakos w niedz. powinni juz byc w IE. Nie wiem czy woza paczki na miejscu ale to chyba sprawa do dogadania... W koncu chyba im na kasie zalezy
Zadzwon pod ten nr. 087 125 6451. To nr babki z "biura" i ona na miejscu jest.

Gastone,niestety nie pomogę:no:
A ja właśnie dostałam telefon,że w piątek mam offa:-)Cieszę się bo spokojnie się spakuję,zrobię ciacho i sałatkę i sosik bez szemrania:tak:
Rob, rob...:-) Ja juz tez powoli za chleby sie biore:-D:-D Dzisiaj A. ma mi zakupic odpowiednia ilosc drozdzy, bo nie zaposiadam tyle:-D:-D

Hejo
Ja dopiero teraz mam chwilę
Nie działa mi firefox, przez 20min próbowałam otwoerzyc, internet explorer tez nie działa, dobrze ze mam jeszcze google chrome i opere :-)

Agusiek ani mi sie waz w jakąs depreche wpadac, twój wynik nie jest prawidłowy, bo jestes teraz przygnębiona z powodu wózka i dlatego widzisz wszysko w czarnych barwach

Pauletta, Tichonek, Anineczka dla was pozytywne fluidy

Mi dzis dzien szybko zleciał, a to za sprawa odwiedzinek u Andziuliny szkoda ze nie udało sie jeszcze spacerku zaliczyc, ale pogoda brzydka,
Mój Eryk mi marudzi ze chce rybki, tj akwarium z rybkami albo jakies zwierzatko, jakie jest ciche, malo kłopotliwe i nie smierdzące :-) alle rybki odpadają, bo ani ja anii M nie znamy sie i pewnie by pozdychaly w jeden dzien

Cos jeszcze miałam ale zapomniałam :sorry:
KarolinaNikola dziwne z tym antybiotykiem, bo one nie działają na wirusy tylko na bakterier, wiec jesli to wirus to antybiotyk nie pomoze, poza tym przy jelitówce, podaje sie priobiotyki i jelsi dziecko przestanie wymiotowac to wtedy cos do jedzenia, ja to przeszłam 3 razy, raz w szpitalu i juz mam troche wiedzy na ten temat

Lubiczanko, to u mojego Eryka pawie w przedszkolu, a nie u Didi i dlatego Eryk w domu został

A ja z tego wszystkiego zrobiłam ciacho,które miało być na sobotę,ale z pewnością nie wytrzyma i zaraz pójdzie w obroty:P
no i na weekend trzeba będzie cosik innego przygotować.Oczywiście sałatkę też-o ile zamówione udka kurczaka wędzonego dotrą:/
Tichonek,Gastone-no nie wiem,nie wiem...Nie będę się licytować:)
Gastone-podejrzewam,że każdy jeden kurier wozi również paczki na terenie irl...Ale nie jestem pewna co do konkretów(z nazwy),więc się nie wypowiem:/
Monidan-fakt,przepraszam za pomyłkę:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry