reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam

moje dziecię śpi a ja musiałam wstac:/ ale nie jest źle,kawka czekała:D
o właśnie wstal:))))
wiesieńka miłych wakacji!!!
reni nie sądze zebym miala ciężką depresje:))))nie wierze w takie testy:/

Dzień dobry
Poczytałam Was jeszcze wczoraj:-).
Andzia budziła się w nocy i płakała:-(, wieczorem też miała problemy z zaśnięciem. Tak więc lekko nie przytomna jestem, ale kawke piję to może na chwile pomoże. Nastawiłam pranie, drugie czeka:-D:szok:.

Miłego dzionka:-)

Dzień dobry(przez duże F):)
Joann-tak pisałaś,a ja nawet podziękowałam:)))A do pracy wracam zaraz po powrocie z pl(31.05).Teraz jestem na 7mio tyg.bezpłatnym macierzyńskim,bo na mój wyjazd niedostałabym wolnego:/
Monidan-mały cassanova Ci rośnie:))
Ewelcia-mam nadzieję,że po mimo niekompetencji niektórych lekarzy Twoja koleżanka wyjdzie z tej sytuacji cało-tzn w dwupaku:)
Marta-pozytywne nastawienie:)
Asieńko-oby kawka postawiła Cię na nogi-buziak dla Aneczki:*
A u nas-noc bomba...Tylko 2 razy się przebudzałam na karmienie-bez ataków kaszlu:)))Żyć nie umierać:)))
Co prawda Danielek ciągle pokasłuje,ale jest coraz lepiej,on też już się chce bawić,uśmiecha się...W dodatku-słonko świeci,więc dzień musi być świetny.Czego oczywiście Wam wszystkim życzę:)

Hello z rana
Ewelcia, jak kolezanka? Mam nadzieje, ze z nia i dzidzia wszystko ok!!!
O modem pytalam, bo ta granatowa lampka oznacza b.dobry zasieg (3g) a ta zielona b.slaby (gprs). My tez tak mielismy ale dalo sie zmienic w ustawieniach, ze chcemy tylko 3g i dzialalo...

Myangel, bardzo sie ciesze, ze z malenstwem wszystko dobrze!!! Powodzenia

Joann, byla podana predkosc przy tescie. To 50-60 km/h. Co do reszty, to chyba sie zgodze. Bo skoro tyle fotelikow zle wypadlo, to czemu mowili tylko o fotelikach chicco i o emaljunga? Ja chcialabym wiedziec, jak nasz graco wypadl ale A. sprawdzal i chyba go nie ma...

Marta, Kamcia i wszystkie inne pracujace mamusie milej pracy Wam zycze

I milego dnia dla kazdej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry