reklama

Mamy z Irlandii!!

witam sie w dzisiejszy dzien i zmykam robic sniadanko. Znowu szaro na dworze, jak ja tego nie lubie. Albo ma grzac slonce albo padac...a takiego pomiedzy nie lubie,bo zawsze wtedy nie mam humoru :/

reklama
myangel Fajnie że z maleństwem ok;-)Powodzenia!
ewelcia86 do tych irl lekarzy to chyba trzeba z "mordą" wyskoczyć od razu.. Ja jak martwiłam się o dziecko pod koniec ciąży bo mało się ruszała to ściemniłam że ona prawie wcale się nie rusza bo inaczej to by mi powiedzieli ze wszystko oki ze tak musi być itd...
wiesienka123 szczęśliwego lotu i mega-udanego pobytu!!:-)
moniadan to musi byc faktycznie smieszne słyszeć coś takiego od małego dziecka. Ciekawa jestem kiedy moja zacznie gadać;-)
A twardego stąpania po ziemi - baaardzo zazdroszczę! Ja kiedyś też niczego się nie bałam, wszystko było ok. PO ciąży mi się tak porobiło:sorry:Odkąd mała jest z nami siedzę w domu.... non stoper. nie pracuje,mój m pracuje dłuugo, nie mam tu znajomych z którymi można się porządnie zaprzyjaźnić..;-) M szuka pracy (przegląda oferty) może znajdzie coś i może się przeprowadzimy do jakiegoś bardziej cywilizowanego miejsca..
Larcia a to tesco online to tak na całą irlandię??
Asieńkar oby dzisiejsza była lepsza;-)

U nas nocka lepiej. Jedna pobudka na picie.. Jak już poszłam jej dać to położyłam się z nią.. Rano obudziła mnie głaskając po twarzy.. Mój aniołeczek :-* Niedługo m będzie zazdrosny;-)
Niestety doszedł u nas znowu katar...:baffled:i to taki gęsty zatokowy... Mam nadzieję że moje lekarstwo znowu szybko zadziała.
Miłego dnia Kobietki!

witam
laski mam maly dylemacik...
moja Ewunie rozkladaw choroba,..ma juz sawalony nosek i kaszel dochodzi,..
Albert ciut lepiej ale widze ze juz mu nos zatyka...
i teraz nie wiem co robic..bo niechcialabym aby na wyjezdzie dzieciaki mi bardziej rozlozylo.. co i tak napewno sie stanie... wiec zastanawiam sie czy nie odwolac noclegu iprzyjechac z dziewczynami tylko w niedziele..
a 2 to potrzebuje teraz tez kasy na jazdy z instruktorem..kaucje na szkole Alberta... wyjazd do PL... a tej w chwili obecnej brak..a jednam musze zabulic 80 dych a w chwili obecnej mam tylko to odlozone na hotel..a jeszcze musze co nie co kupic..hmm... no i mozliwe ze odwolam nocleg.. :( ale jeszcze sie wacham ..musze P zapytac co on na to..

didi, ewelcia dzieki dziewczyny. Sprawdzilam na sobie i smialo moge polecic tego lekarza... Wszystko mi wytlumaczyl (prawdopodobnie krwawienie bylo po prostu przypominajace miesiaczke bo akurat w nd. byl 25 a ja powinnam tego dnia miec), powiedzial, ze ewentualnie moglby sie jeszcze przyczepic do tego, ze jest troszke mniej plynu owodniowego. Pokazal mi wszystko, zostalam zbadana ginekologicznie i zrobil usg dopochwowe 9 w szpitalu robili przez brzuch), sprawdzil przydatki, wymierzyl maluszka, wszystko w normie. Uslyszalam bicie serduszka, dostałam z 15 zdjec i duphaston na podtrzymanie. Nie naciagal mnie na nic, powiedzial, ze mam sama zdecydowac czy chce usg czy nie, z usg zaplacilam 120 euro. Warto bylo jechac te 150 km, uwazam, ze to dobry specjalista :) jeszcze na koniec okazalo sie, ze w Polsce pan doktor mieszkal kilka przecznic ode mnie ;) Smiało polecam i na pewno jeszcze tam wroce. Ten lekarz przyjmuje rowniez raz w m-cu w Kilkenny gdyby ktoras z was byla zainteresowana :)

super ze wszystko dobrze..ale odpoczywaj i nie przemeczaj sie zbytnio.... a duphaston napewno pomoze

milego dnia wszystkim pracujacym

didi, ewelcia dzieki dziewczyny. Sprawdzilam na sobie i smialo moge polecic tego lekarza... Wszystko mi wytlumaczyl (prawdopodobnie krwawienie bylo po prostu przypominajace miesiaczke bo akurat w nd. byl 25 a ja powinnam tego dnia miec), powiedzial, ze ewentualnie moglby sie jeszcze przyczepic do tego, ze jest troszke mniej plynu owodniowego. Pokazal mi wszystko, zostalam zbadana ginekologicznie i zrobil usg dopochwowe 9 w szpitalu robili przez brzuch), sprawdzil przydatki, wymierzyl maluszka, wszystko w normie. Uslyszalam bicie serduszka, dostałam z 15 zdjec i duphaston na podtrzymanie. Nie naciagal mnie na nic, powiedzial, ze mam sama zdecydowac czy chce usg czy nie, z usg zaplacilam 120 euro. Warto bylo jechac te 150 km, uwazam, ze to dobry specjalista :) jeszcze na koniec okazalo sie, ze w Polsce pan doktor mieszkal kilka przecznic ode mnie ;) Smiało polecam i na pewno jeszcze tam wroce. Ten lekarz przyjmuje rowniez raz w m-cu w Kilkenny gdyby ktoras z was byla zainteresowana :)
ciesze sie ze jestes zadowolona z lekarza.
Moja znajoma byla u jakiegos w Kilkennach jak byla chyba w 30 tyg teraz jest w 39ty i nic nie mogla zobaczyc na usg....slaby sprzet,lekarz zakrecony,nie odpowiadal jej na pytania itp.
Moze to nie ten sam u torego Ty bylas.

Zgaga no jak mi sie zapali zielona to jak chce posta wyslac w tym czasie to kiszka,zawsze kopiuje.....w ustawieniach jest wsio ok...

Na razie nie wiem co z kolezanka,zaraz sprobuje sie dodzwonic do niej.....

Lubiczanko super z mlodym lepiej oby tak dalej:tak:

Marta milej pracy,niech Ci Zgaga dzien umili.....:-p

crazy girl jak zaczelam wpisywac swoj adres, to pokazalo mi sie,ze maja go w zasiegu. Mysle,ze dostarczaja wszedzie, no chyba ze mieszkasz na jakims wygwizdowie, to lepiej sprawdzic.

Jedno pranie wywieszone, drugie się w pralce kręci:-). Anusia zdrzemnęła się troszkę i teraz będzie jeść. U nas na szczęście pogoda ładna:-), współlokatorzy jadą do Dublina, więc chata wolna:-D:rofl2:

Witam,

Renni-nazywa się"pianka serowa"-a jak dla mnie sernik na zimno i tyle(ser ze śmietanką żelatyną na spdzie z pokruszonych herbatników i kilka innych składników)-ale przyznać muszę,że smakuje przyzwoicie:)

mniam, mniam, brzmi niezle!

reni nie sądze zebym miala ciężką depresje:))))nie wierze w takie testy:/

Marta, ja wcale nie twierdze, ze ja masz, kazdy wie najlepiej jak sie czuje i tyle.

U nas piekna pogoda za oknem, zeby tylko sie utrzymala do niedzielki!

hej hej;-)
ja też zrobiłam wczoraj test i wynik 11:crazy:
myangel najlepiej odpoczywaj duzo i duophaston tez mysle ze pomoze;-) a co do tego podejscia irlandczykow do poronien to:angry: szkoda gadac
lubiczanko dobrze słyszec że z małym:tak: lepiej
julia28 kamcia martaf miłej pracy:tak:
miłego dnia dziewuchy;-)

reklama
hej
Cos mi komp nawala.Słownik dopiero zaczął działac jak wywaliłam skypa.On sam zresztą też nie działa :eek:
Google chrome szwankuje.Pokazuje tylko buźki,ale tekstu nie widzę :-D:-D

Joannn superwizjer zawsze taki jest,że nie pokazują rozwiązań,zaleceń itp, tylko upierają się na jednym :tak::-D
Jeśli chodzi o to,że gadali tylko o chicco czy emaljuga to chociaż dobre i to,że o nich gadali.Zawsze to jakaś przestroga dla ludzi.Ja już wiem,że żadnego chicco nie kupię :-p
Moich fotelików też nie ma w crash testach,jakoś sobie włosów z głowy nie wyrywam.:eek:
Myślę,ze bardziej im chodziło o to,że producenci tych dwóch fotelików nic sobie nie robią z tego jak produkty wyszły w testach.Jak olewatorsko podeszły do tematu.A na omawianie wszystkich fotelików czasu by brakło.Zresztą po crash testach możesz sobie wybrac ten najlepszy a przy okazji najdroższy :tak:

Antek w przedszkolu.
Syf w chacie,trzeba zaraz ruszyc palcem :zawstydzona/y:

miłego dzionka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry