Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Odkąd mała jest z nami siedzę w domu.... non stoper. nie pracuje,mój m pracuje dłuugo, nie mam tu znajomych z którymi można się porządnie zaprzyjaźnić..;-) M szuka pracy (przegląda oferty) może znajdzie coś i może się przeprowadzimy do jakiegoś bardziej cywilizowanego miejsca..
i to taki gęsty zatokowy... Mam nadzieję że moje lekarstwo znowu szybko zadziała.didi, ewelcia dzieki dziewczyny. Sprawdzilam na sobie i smialo moge polecic tego lekarza... Wszystko mi wytlumaczyl (prawdopodobnie krwawienie bylo po prostu przypominajace miesiaczke bo akurat w nd. byl 25 a ja powinnam tego dnia miec), powiedzial, ze ewentualnie moglby sie jeszcze przyczepic do tego, ze jest troszke mniej plynu owodniowego. Pokazal mi wszystko, zostalam zbadana ginekologicznie i zrobil usg dopochwowe 9 w szpitalu robili przez brzuch), sprawdzil przydatki, wymierzyl maluszka, wszystko w normie. Uslyszalam bicie serduszka, dostałam z 15 zdjec i duphaston na podtrzymanie. Nie naciagal mnie na nic, powiedzial, ze mam sama zdecydowac czy chce usg czy nie, z usg zaplacilam 120 euro. Warto bylo jechac te 150 km, uwazam, ze to dobry specjalistajeszcze na koniec okazalo sie, ze w Polsce pan doktor mieszkal kilka przecznic ode mnie
Smiało polecam i na pewno jeszcze tam wroce. Ten lekarz przyjmuje rowniez raz w m-cu w Kilkenny gdyby ktoras z was byla zainteresowana
![]()
ciesze sie ze jestes zadowolona z lekarza.didi, ewelcia dzieki dziewczyny. Sprawdzilam na sobie i smialo moge polecic tego lekarza... Wszystko mi wytlumaczyl (prawdopodobnie krwawienie bylo po prostu przypominajace miesiaczke bo akurat w nd. byl 25 a ja powinnam tego dnia miec), powiedzial, ze ewentualnie moglby sie jeszcze przyczepic do tego, ze jest troszke mniej plynu owodniowego. Pokazal mi wszystko, zostalam zbadana ginekologicznie i zrobil usg dopochwowe 9 w szpitalu robili przez brzuch), sprawdzil przydatki, wymierzyl maluszka, wszystko w normie. Uslyszalam bicie serduszka, dostałam z 15 zdjec i duphaston na podtrzymanie. Nie naciagal mnie na nic, powiedzial, ze mam sama zdecydowac czy chce usg czy nie, z usg zaplacilam 120 euro. Warto bylo jechac te 150 km, uwazam, ze to dobry specjalistajeszcze na koniec okazalo sie, ze w Polsce pan doktor mieszkal kilka przecznic ode mnie
Smiało polecam i na pewno jeszcze tam wroce. Ten lekarz przyjmuje rowniez raz w m-cu w Kilkenny gdyby ktoras z was byla zainteresowana
![]()

Renni-nazywa się"pianka serowa"-a jak dla mnie sernik na zimno i tyle(ser ze śmietanką żelatyną na spdzie z pokruszonych herbatników i kilka innych składników)-ale przyznać muszę,że smakuje przyzwoicie![]()
reni nie sądze zebym miala ciężką depresje)))nie wierze w takie testy:/

szkoda gadac
lepiej