reklama

Mamy z Irlandii!!

oj dostało moje do*sko dzisiaj:baffled:nawet nie miałam siły iśc z lubiczanką na spacer:-(

aninaczka mam nadzieje ze uda mi sie wytlumaczyc:sorry:robie przy taśmie,z jednej strony wykładam szklanki(z kartonu po 48szt.) maszyna je stempluje a z drugiej musze zdążyc je złapac:sorry:i wrzucam na palete:tak:czyli troche wyloże i lece zbieram:baffled:i tak w kółko:confused2:a syf w domu to ja też mam i nie mam siły sprzątac,jeszcze troche i utone w tym brudzie:confused2:

no zgaga mi dzisiaj słabiutko śpiewala bo tylko 1 piosenke:crazy::-D

reklama
Zgaga wybacz :zawstydzona/y:
Zaczęłam porządki robic w chłopaków pokoju z zabawkami i jeden karton poleciał do kosza a drugi na strych i teraz jest cycuś glancuś :zawstydzona/y:

MartaF
czyli łapiesz szklanki ;-):-D:-D
Nie no wiem ,że wyczerpująca robota.

Pauletta powodzenia z przedszkolem,oczywiste jest,że oczywiście kciuki zaciśnięte.Tylko kiedy mam je puścic?
A z rachunkiem mi chodziło,że 3 razy w roku dostajesz prognozowany rachunek a 3 razy realny czyli możliwe,że wyrównali Wam z tego prognozowanego :sorry:

Witam serdecznie! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona:)
od jakiegos czasu czesto was podczytuje i widze, ze panuje tu bardzo mila atmosfera wiec fajne bylo by z wami czasem popisac:)
Mam synka w wieku 19-miesiecy. Mieszkamy w niewielkiej miejscowosci w Co.kerry Pozdrawiam!!!;-)
Witaj:-)
Aaaa widzisz... Tak absolutnie nie wolno robic!!!! Chodzi mi o to "za nogi";-) Kiedys gdzies na jakims szkoleniu z pierwszej pomocy instruktor powiedzial, ze bron Boze tak nie wolno!!! W taki sposob mozna uszkodzic kregi szyjne. W razie awarii (zachlysniecia, zakrztuszenia) trzeba dziecko (brzuchem do dolu) sobie na kolanach polozyc tak, zeby glowa zwisala w dol i uderzac w plecki:tak:

tak tak masz rację! mi mniej więcej o to samo chodziło:sorry: tylko że nie dopisałam że trzeba stworzyć taką pozycję żeby pupa była wyżej niż głowa.. i żeby to zrobić to łapie się szybko za nogi(hop siup i na kolana)..I tak jak piszesz. Najlepiej położyć jest na kolanach. I wtedy Uderza sie 5 razy nasadą dłoni pomiędzy łopatkami..;-)

Uwaga uwaga założyłam bloga...ciekawe jaką będzie miał żywotność...:-D:-D Kto chętny na czytankę?;-)

Ostatnia edycja:
no zgaga mi dzisiaj słabiutko śpiewala bo tylko 1 piosenke:crazy::-D
Oj, przepraszam:sorry: Jakos slaba wene dzisiaj do spiewania mialam...

Zgaga wybacz :zawstydzona/y:
Zaczęłam porządki robic w chłopaków pokoju z zabawkami i jeden karton poleciał do kosza a drugi na strych i teraz jest cycuś glancuś :zawstydzona/y:
Spoko, zdarzylam z cycami. Jeszcze nie usmazylam, bo A. ok 18.10 wraca.
A panierki mi poszlo:szok::szok::szok: Akurat jak na zlosc mialam reszte cornflakesow i te pierwsze kotlety wypanierowalam porzadnie 2 razy a te ostatnie tylko raz. Ale i tak wygladaja smakowicie. Zreszta za chwile sie okaze:-)

Dziekuje za mile przyjecie;-)

Witaj:-)

tak tak masz rację! mi mniej więcej o to samo chodziło:sorry: tylko że nie dopisałam że trzeba stworzyć taką pozycję żeby pupa była wyżej niż głowa.. i żeby to zrobić to łapie się szybko za nogi(hop siup i na kolana)..I tak jak piszesz. Najlepiej położyć jest na kolanach. I wtedy Uderza sie 5 razy nasadą dłoni pomiędzy łopatkami..;-)

Uwaga uwaga założyłam bloga...ciekawe jaką będzie miał żywotność...:-D:-D Kto chętny na czytankę?;-)
To ja zaraz zajrze:-)

crazy girl dodaje cie do obserwowanych:-):tak:
Zaraz i ja dojdę jak to się robi i Cię dodam;-):tak::-)
Spoko, zdarzylam z cycami. Jeszcze nie usmazylam, bo A. ok 18.10 wraca.
A panierki mi poszlo:szok::szok::szok: Akurat jak na zlosc mialam reszte cornflakesow i te pierwsze kotlety wypanierowalam porzadnie 2 razy a te ostatnie tylko raz. Ale i tak wygladaja smakowicie. Zreszta za chwile sie okaze:-)
uwielbiam panierke z cornflaksów:-p

reklama
Zgaga jaką słabą wenę mi w aucie dziś ze trzy razy śpiewałaś :-D:-D:-D
Anineczko puścić kciuki jak powiem że można :laugh2::tak: a co do tych rach. :sorry:jejku proszę oświeć mnie bo albo mam taką sklerozę albo to nie ja pisałam o prądzie:zawstydzona/y: serio pogubiłam się już:eek:
I jeszcze raz dziękuję za kciuki mam nadzieję że będzie tak jak mówicie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry