reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny ogolnie juz od jakiegos czasu szukam ciekawych motywow na wesele. Narazie znalazlam zaj***** pierwszy taniec (tylko musze mojego O namowic) i tekst na zaproszenie. Wiekszosc z was juz pochajtana wiec moze mi pomozecie i podpowiecie co do niektorych rzeczy. Chce zeby to wesele bylo takie naprawde super...:tak::-)

[video=youtube;93AFfrw05XM]http://www.youtube.com/watch?v=93AFfrw05XM&feature=related[/video]
Hehehe, chyba kazda z nas marzy, zeby jej wesele bylo naprawde super:-) Moje bylo SUPER, choc i bez "wpadek" sie nie obylo. Ale takich naprawde malo istotnych na szczescie:tak:
Uwazam, ze i tak rzadko wszystko wychodzi tak jak zaplanujesz, wymarzysz sobie.
A co do pierwszego tanca, to ja jestem zdecydowana przeciwniczka tancow "na pokaz". Nie uznaje czegos takiego, jak np. lekcje tanca przed weselem, zeby odtupac smiesznego walca:baffled: Dla mnie pierwszy taniec, to taki nasz taniec. Taki od serca. Taki, ktory nam sie z nami kojarzy (maslo maslane ale nie potrafie inaczej ujac). Taki nasz poprostu!!! My mielismy jako pierwszy taniec piosenke Ziyo "magiczne slowa". To piekna piosenka. Nasza piosenka! Przy niej sie zakochiwalismy w sobie:sorry:

reklama
No a mnie się przypomniało he he.
To była kumpela Pauliciucia z innego forum :tak::-D:-D:-D
Oj ja gapa.Afe afe afe :baffled::baffled::confused2::confused2:

Za zmyłkę przepraszam.Tak to jest jak są dwa fora i dwie Pauliny :eek:;-):-D:-D

CrazyGirl, narzuta cudenko!!!!!! Mi sie taki kocyk dla dzidzulka marzy w slicznym niebieskim odcieniu:sorry:
Dziękuję...A to bardzo proste jest :-) i jak chcesz mały to w miarę szybko się robi.. Ja robię dużą... Jakbyś bliżej mieszkała to podrzuciłabyś mi wełnę i coś bym Ci wydziergała (jakiś nieduży;-)kocyk)
Dziewczyny ogolnie juz od jakiegos czasu szukam ciekawych motywow na wesele. Narazie znalazlam zaj***** pierwszy taniec (tylko musze mojego O namowic) i tekst na zaproszenie. Wiekszosc z was juz pochajtana wiec moze mi pomozecie i podpowiecie co do niektorych rzeczy. Chce zeby to wesele bylo takie naprawde super...:tak::-)
Pamiętam że ja tez chciałam taki taniec zrobić ale nie wypaliło. Moje wesele też było SUPER:tak:. Chociaż bardzo szybko mi minęło..:sorry: Zawsze jak jestem u kogoś to mi się tak dłuży a moje...pstryk i po weselu.. Jedną rzecz tylko zmieniłabym.. Zamiast koszów z kwiatami dla rodziców w podziękowaniu wykupiłabym im weekend w jakims fajnym hotelu gdzie mogliby rozerwać się, zażyć troszkę spa, pójść na kolację.. taką niespodziankę bym zrobiła..

Moje dziecko urządza sobie wieczorne te wędrówki po pokoju właśnie:sorry:

Ostatnia edycja:
Dziękuję...A to bardzo proste jest :-) i jak chcesz mały to w miarę szybko się robi.. Ja robię dużą... Jakbyś bliżej mieszkała to podrzuciłabyś mi wełnę i coś bym Ci wydziergała (jakiś nieduży;-)kocyk)

Pamiętam że ja tez chciałam taki taniec zrobić ale nie wypaliło. Moje wesele też było SUPER:tak:. Chociaż bardzo szybko mi minęło..:sorry: Zawsze jak jestem u kogoś to mi się tak dłuży a moje...pstryk i po weselu.. Jedną rzecz tylko zmieniłabym.. Zamiast koszów z kwiatami dla rodziców w podziękowaniu wykupiłabym im weekend w jakims fajnym hotelu gdzie mogliby rozerwać się, zażyć troszkę spa, pójść na kolację.. taką niespodziankę bym zrobiła..
No wlasnie chodzi mi o taki maly kocykowaty kocyk:sorry::-)
A tak w ogole, to gdzie tu taka ladna welne mozna nabyc:confused2:

Ja z mojego wesela wycielabym moj "sprint" z tata do oltarza. Taki mnie wtedy stres dopadl, ze zamiast isc spokojnie, powolutku, to ja ojca pod pache i sruuuu:-D:-D:-D A kawal drogi mialam do przejscia/przebiegniecia, bo w katedrze oliwskiej oltarz daleko...
No i jeszcze kilka takich drobiazgow

A to nasza piosenka:
[video=youtube;ynqGXiarkA0]http://www.youtube.com/watch?v=ynqGXiarkA0[/video]

Sliczna, prawda?

Witam i ja:-)
Pauletta ja tez trzymam kciuki:tak::-) Tak wogole to chcialabym sie niedlugo do ciebie wybrac ale kiedy jeszcze nie wiem. Moze Andziuline namowie:-)
Andziulina dzisiaj spacerek nie wyszedl ale moze jutro sie wybierzemy????
hehehee - namówisz, namówisz ;-) tylko daj mi wcześniej znać, żebym mogła kupić składniki na wafla, bo Pauletta mnie zabije, jak znów ją odwiedzę z pustymi rękoma...:sorry: a moje sumienie też mi nie da spokoju:baffled: a co do spacerku - to wybaczam - i czekam na cynk jutro:tak:
Anineczka - z tego co pamiętam, to Larcia pisała o rachunku za prąd, ale ona dostała mały... chyba 150 e:sorry:
Zgagusia - piosenka śliczna... aż mi się tak jakoś błogo zrobiło i miło...
Crazy Girl - nononnoo super narzutka
witam też nową Foremkę:tak:
yyyyyyy i nie wiem, co miałam jeszcze pisać:eek: widzę, że humory dopisują - to dobrze:tak:
ja właśnie siedzę sobie ze szklaneczką martini, więc wieczór zapowiada się bardzo miło:sorry:

Ostatnia edycja:
No wlasnie chodzi mi o taki maly kocykowaty kocyk:sorry::-)
A tak w ogole, to gdzie tu taka ladna welne mozna nabyc:confused2:

Ja z mojego wesela wycielabym moj "sprint" z tata do oltarza. Taki mnie wtedy stres dopadl, ze zamiast isc spokojnie, powolutku, to ja ojca pod pache i sruuuu:-D:-D:-D A kawal drogi mialam do przejscia/przebiegniecia, bo w katedrze oliwskiej oltarz daleko...
dobra,dobra bałaś się,żeby Pan młody nie uciekł :eek::szok::-D

reklama
Aaniaa,Andzulina czekam na Was kochane z niecierpliwością bom się stęskniła :tak: i mam straszną ochotę na wafle :-D:-D:-D:-D a tak poważnie Andzia nawet jak przyjdziesz z pustymi rękami to ja powitam z otwartymi :tak::tak::tak: idę sobie kolacyjkę trzasnąć ...wiem wiem że późno i o tej porze się nie je ale ja mleczarnia jestem i głodna chodzić nie mogę :-p:-D ( dobra ściema nie jest zła :rofl2:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry