lady_Zgaga
Fanka BB :)
Hehehe, chyba kazda z nas marzy, zeby jej wesele bylo naprawde super:-) Moje bylo SUPER, choc i bez "wpadek" sie nie obylo. Ale takich naprawde malo istotnych na szczescieDziewczyny ogolnie juz od jakiegos czasu szukam ciekawych motywow na wesele. Narazie znalazlam zaj***** pierwszy taniec (tylko musze mojego O namowic) i tekst na zaproszenie. Wiekszosc z was juz pochajtana wiec moze mi pomozecie i podpowiecie co do niektorych rzeczy. Chce zeby to wesele bylo takie naprawde super...:-)
[video=youtube;93AFfrw05XM]http://www.youtube.com/watch?v=93AFfrw05XM&feature=related[/video]
Uwazam, ze i tak rzadko wszystko wychodzi tak jak zaplanujesz, wymarzysz sobie.
A co do pierwszego tanca, to ja jestem zdecydowana przeciwniczka tancow "na pokaz". Nie uznaje czegos takiego, jak np. lekcje tanca przed weselem, zeby odtupac smiesznego walca
Dla mnie pierwszy taniec, to taki nasz taniec. Taki od serca. Taki, ktory nam sie z nami kojarzy (maslo maslane ale nie potrafie inaczej ujac). Taki nasz poprostu!!! My mielismy jako pierwszy taniec piosenke Ziyo "magiczne slowa". To piekna piosenka. Nasza piosenka! Przy niej sie zakochiwalismy w sobie

;-)

)