reklama

Mamy z Irlandii!!

już myślałam,ze coś napisałaś :ninja2::ninja2::ninja2::evil::-D

aaania ja proponuję to wejscie:

[video=youtube;4-94JhLEiN0]http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0[/video]

Kocham ten filmik :-D:-D
hahahahaha:-D:-D:-D
a jeszcze do tego jak bym wyszla w takiej kiecce to bym wogole zrobila furrore hahah d3ac2d16f74d7f60e0170e3.jpg

Witam i ja:-)

hehehee - namówisz, namówisz ;-) tylko daj mi wcześniej znać, żebym mogła kupić składniki na wafla, bo Pauletta mnie zabije, jak znów ją odwiedzę z pustymi rękoma...:sorry: a moje sumienie też mi nie da spokoju:baffled: a co do spacerku - to wybaczam - i czekam na cynk jutro:tak:
Anineczka - z tego co pamiętam, to Larcia pisała o rachunku za prąd, ale ona dostała mały... chyba 150 e:sorry:
Zgagusia - piosenka śliczna... aż mi się tak jakoś błogo zrobiło i miło...
Crazy Girl - nononnoo super narzutka
witam też nową Foremkę:tak:
yyyyyyy i nie wiem, co miałam jeszcze pisać:eek: widzę, że humory dopisują - to dobrze:tak:
ja właśnie siedzę sobie ze szklaneczką martini, więc wieczór zapowiada się bardzo miło:sorry:
daj gula tego martini;-)

reklama
Aaniaa - to dawaj do mnie na skróty przez plac zabaw:-D mam całą butelkę 0,7
Pauletta - to czekamy na info, że Wiktorek już ok - no a wafel będzie na 100%:tak:

Zaraz wezme Kacpra wozek, O pusci mnie tu z gorki... 3 minuty i jestem:-D

A moj O zly!!!!!!:wściekła/y: Jego kochany liverpool przegrywa... tzn wygrywa ale gdzies tam nie wchodzi bo za molo wygrywa! Oj, co za szkoda;-)

lady_zgaga napewno przez internet można. Ja kupuje w sklepiku w naszym miasteczku. Co prawda wyboru dużego nie maja ale zawsze coś się znajdzie..
Pierwsze slowa mojego meza, jak kupilismy moj fotel bujany do karmienia :"Teraz jeszcze druty w rece i heja":-D:-D
A mi teraz po glowie szydelko chodzi:eek::sorry: Trudne to? I w jakim sklepie te welny kupujesz?

Taaaa, ja tu o kocykach, welnach a ja nigdy szydelka nie mialam w rekach:baffled: No, moze raz na ZPT w 1968 roku:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry