reklama

Mamy z Irlandii!!

No i nie udalo mi sie Was poczytac....moze jutro,mam nadzieje ze dam rade....zatankowalam meteora i jakby lepiej;-):-)

A tym czasem dobranoc.....

Widze ze mamy nowa foremke Syllllwiiia Witaj:-)

reklama
witam

anineczka my to jeszcze nie takie stare:eek::-)

a wiecie ile ja mam skarpetek na zime dzianych??:-Djak babka była to nadziargała:tak:i szaliki dla dzieci:-)

dzieciątka śpią:eek:ja zobacze jak oni jutro będą spali,jak mamusia też będzie mogła:tak:

hej hej;-)
ja to chyba jestem tu najmłodsza luty 1987:-) smarkata mamuśka:tak:
ja żadnych roóbtek niestety nie uskuteczniam brak talentu i cierpliowści:tak:
miłego dnia!
sylwiaaa witam!

Dzień dobry:))))
Oj już się tam nie chwalcie jakie młodziutkie jesteście-ja 18cie w styczniu skończyłam(i mam 3kę dzieci:::)
Aaniu-po obejrzeniu filmiku z samolotem jedno-ahaaa
Anineczko-wejście bomba,ale skąd tyle ludu wytrzasnąć(więcej matka nie miała??)-chodzi mi o świadków:/
LadyZgaga-oj pamięta się zajęcia ZPT:)))))Dajesz z włóczką;))
CrazyGirl-wydziergaj coś dla LZ-ciężarnym się nie odmawia;)))
Marta,Kamcia-miłego,szybko lecącego dnia Wam życzę:))
A jak już o ślubach i weselach rozprawiałyście-moje było "mistrzostwem świata"...siedziałam przy stole takim dłuuuuugim-na samym środku...ledwo wstałam do wc-ta i się oddaliłam a tu kraaaaach i stół się przełamał-goście siedzący przy nas mieli niewesołe miny,a ja się prawie posikałam ze śmiechu:)))Na szczęście szybko sprawę uporządkowano i dalej impra...Ale z perspektywy czasu i marzeń na przyszłość-następnym zajmę się osobiście na TIP_TOP:)))

witam
w ten deszczowy ranek i jako zombie
Ewunia budzila sie tylko 6 razy w ciagu nocy..no masakra jakas... dobrze ze Al spac chociaz..

laski ale macie powera od rana ..no no...
co do wieku to ja mam w sierpniu zmiane kodu ..czyli 3 z przodu... bossszzeee jaka ja stara jestem..ale czuje sie na nascie..hahaha

MartaF i Kamcia milego dnia w pracy oby szybko zlecial

Witam

Kurcze chłopaki coś kaszlące :baffled:
Zaraz Antek do przedszkola,o ile założy buta szybciej niż w 30 minut :evil::evil:
Strasznie się czasem ślimaczy.Dziś się ubierał 40 minut.Ja w tym czasie zdążyłam się wyspac :eek::-D

Lubiczanko :-D:-D:-D nieźle z tym stołem.

Marta miłej pracy.

Kamcia ty pracusiu.Oby dzień zleciał szybko.

dobra lecę bo za 3 minuty powinnam byc w przedszkolu :szok:

Hejoooo:-) zdążyłam tylko przeczytać co naskrobałyście ale popisać zbyt dużo mi się nie uda boa cycoch właśnie już marudzi:sorry: pogoda dzisiaj nie nastraja optymistycznie :confused2: cholerny deszcz a ja mam pościel do wyprania a nie chce suszyć w bębnie bo później nie moge doprasować:no: ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie innego wyjścia:sorry:
Pracusiom życzę miłego dnia w pracy a reszcie konstruktywnie miło spędzonego czasu z latoroślami :laugh2::tak:

reklama
Witam sie i ja!

Patrze,ze niektore z Was wstaja po 6,7...rany!A ja tu walcze,zeby do 9 w lozku byc hehe :-D Dzien szarey ponury, teraz przez weekend ma padac troszke wiecej. W niedziele M odbieram wkoncu, ale jeszcze nie wiem czy z lotniska w galway czy ze spidal, gdzie boaty sa. Powiedzial, ze juz takim malym samolocikiem nie bedzie latal,gdzie jest tylko pare miejsc, bo strasznie trzeslo i rok temu taki wlasnie sie rozbil, jak lecial na ta wyspe. Jeszcze tylko 2 dni :-) Ja ide parzyc kawke, robic sniadanko i maja mi dowiezc te zakupy miedzy 10-12 hehe :-D
Milego dnia

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry