reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Pierwsze slowa mojego meza, jak kupilismy moj fotel bujany do karmienia :"Teraz jeszcze druty w rece i heja":-D:-D
A mi teraz po glowie szydelko chodzi:eek::sorry: Trudne to? I w jakim sklepie te welny kupujesz?

Taaaa, ja tu o kocykach, welnach a ja nigdy szydelka nie mialam w rekach:baffled: No, moze raz na ZPT w 1968 roku:-D

Haha:-D Ci to maja w głowie. Mój pytał się mnie czy zdrowaśki odmawiam przy każdym oczku bo podobno babcie tak robią..:laugh2::laugh2: To wcale nie jest takie trudne jak Ci się wydaje. Na początku trzeba trochę poćwiczyć i jest ok. Kocyki są proste bo jedziesz cały czas to samo.. Ja uczyłam sie stąd: Kraina Majki wiersze, szydełkowanie, porady, suszki
Jak zaczniesz to dam Ci kilka wskazówek o których nie piszą a warto wiedzieć. Sama zdobyłam je właśnie ćwicząc metodą prób i błędów..
Ja mam taki sklep z ciuchami dla dzieci "magnet"i on jest podzielony na połowę. w jednej części sa ubrania a w drugiej (mniejszej) wełny, szydełka, druty itd. taki kącik szewski sobie utworzyli.. To taki mały prywatny sklepik..Nie ma jakiejś sieci. U siebie napewno coś znajdziesz gdzieś. Ja mieszkam na taaaakim zadupiu i znalazłam więc dasz radę ;-)

Taaaa, dzieki:-) A instruktora od szydelka i samo szanowne szydelko tez tam znajde:confused2::-D:-D:-D
Instruktora to nie iwem ale szydełko raczej tak:tak::-D
Haha:-D Ci to maja w głowie. Mój pytał się mnie czy zdrowaśki odmawiam przy każdym oczku bo podobno babcie tak robią..:laugh2::laugh2: To wcale nie jest takie trudne jak Ci się wydaje. Na początku trzeba trochę poćwiczyć i jest ok. Kocyki są proste bo jedziesz cały czas to samo.. Ja uczyłam sie stąd: Kraina Majki wiersze, szydełkowanie, porady, suszki
Jak zaczniesz to dam Ci kilka wskazówek o których nie piszą a warto wiedzieć. Sama zdobyłam je właśnie ćwicząc metodą prób i błędów..
Ja mam taki sklep z ciuchami dla dzieci "magnet"i on jest podzielony na połowę. w jednej części sa ubrania a w drugiej (mniejszej) wełny, szydełka, druty itd. taki kącik szewski sobie utworzyli.. To taki mały prywatny sklepik..Nie ma jakiejś sieci. U siebie napewno coś znajdziesz gdzieś. Ja mieszkam na taaaakim zadupiu i znalazłam więc dasz radę ;-)
Przeglądnęłam ta stronkę i stwierdzam że dla mnie to czarna magia :eek::szok::szok: babcia kiedyś próbowała mnie uczyć na drutach ani ja ani ona nie miałysmy na tyle cierpliwości żeby sie to udało :eek::-D
No to żem się objadła to mogę iść spać :baffled::laugh2: Dobranoc spokojnej nocy i kolorowych snów :-)

Ostatnia edycja:
Jak juz zakupie potrzebny sprzet i zaczne dziergac, to sie na pewno zglosze.
A pierwsze co wyszydelkuje na probe, to majty dla A. :-D Kocyk zrobie, jak juz zdobede wprawe:-D
A ten Twoj maz tez widze niemozliwy jest:-D Zdrowaski...:-D:-D

O ja pierdziut.No najstarsza będziesz na zlocie :eek:
A co? Boisz sie, ze Wam srednia wiekowa zawyze??:-D:-D:-D

To fakt. Cierpliwości to wymaga wiele.. A jakie to relaksujące jest.. Przynajmniej dla mnie ;)

Lady_zgaga według mnie kocyk łatwiejszy :)

Edit: Chyba jestem tu najmłodsza.. Jest ktoś po 1987??:-p:sorry:

Ostatnia edycja:
Nie nie! No coś Ty ;) Po prostu narzuciłyście temat wieku, a że mnie to ciekawiło to tak zapytałam ;)

Zmykam i ja.. Kolorowych snów!! [nie spodziewałam się że to już ta godzina]

Ostatnia edycja:
reklama
Wow:szok: Dziewczyny! ale wy skrobiecie, az ciezko za wami nadazyc:rofl2: Mi dzis troszke braklo czasu wiec postaram sie jutro cosik wiecej napisac:-)
To fakt. Cierpliwości to wymaga wiele.. A jakie to relaksujące jest.. Przynajmniej dla mnie ;)

Lady_zgaga według mnie kocyk łatwiejszy :)

Edit: Chyba jestem tu najmłodsza.. Jest ktoś po 1987??:-p:sorry:
Ja jestm blisko bo 86;-)

Zycze wszystkim milej nocki;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry