anineczka
królowa mrówek :P
O ja pierdziut.No najstarsza będziesz na zlocieTaaaa, ja tu o kocykach, welnach a ja nigdy szydelka nie mialam w rekachNo, moze raz na ZPT w 1968 roku
![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O ja pierdziut.No najstarsza będziesz na zlocieTaaaa, ja tu o kocykach, welnach a ja nigdy szydelka nie mialam w rekachNo, moze raz na ZPT w 1968 roku
![]()

Pierwsze slowa mojego meza, jak kupilismy moj fotel bujany do karmienia :"Teraz jeszcze druty w rece i heja"
A mi teraz po glowie szydelko chodziTrudne to? I w jakim sklepie te welny kupujesz?
Taaaa, ja tu o kocykach, welnach a ja nigdy szydelka nie mialam w rekachNo, moze raz na ZPT w 1968 roku
![]()
Ci to maja w głowie. Mój pytał się mnie czy zdrowaśki odmawiam przy każdym oczku bo podobno babcie tak robią..
To wcale nie jest takie trudne jak Ci się wydaje. Na początku trzeba trochę poćwiczyć i jest ok. Kocyki są proste bo jedziesz cały czas to samo.. Ja uczyłam sie stąd: Kraina Majki wiersze, szydełkowanie, porady, suszkiInstruktora to nie iwem ale szydełko raczej takTaaaa, dzieki:-) A instruktora od szydelka i samo szanowne szydelko tez tam znajde![]()

Przeglądnęłam ta stronkę i stwierdzam że dla mnie to czarna magiaHahaCi to maja w głowie. Mój pytał się mnie czy zdrowaśki odmawiam przy każdym oczku bo podobno babcie tak robią..
To wcale nie jest takie trudne jak Ci się wydaje. Na początku trzeba trochę poćwiczyć i jest ok. Kocyki są proste bo jedziesz cały czas to samo.. Ja uczyłam sie stąd: Kraina Majki wiersze, szydełkowanie, porady, suszki
Jak zaczniesz to dam Ci kilka wskazówek o których nie piszą a warto wiedzieć. Sama zdobyłam je właśnie ćwicząc metodą prób i błędów..
Ja mam taki sklep z ciuchami dla dzieci "magnet"i on jest podzielony na połowę. w jednej części sa ubrania a w drugiej (mniejszej) wełny, szydełka, druty itd. taki kącik szewski sobie utworzyli.. To taki mały prywatny sklepik..Nie ma jakiejś sieci. U siebie napewno coś znajdziesz gdzieś. Ja mieszkam na taaaakim zadupiu i znalazłam więc dasz radę ;-)

babcia kiedyś próbowała mnie uczyć na drutach ani ja ani ona nie miałysmy na tyle cierpliwości żeby sie to udało 

Dobranoc spokojnej nocy i kolorowych snów :-)Jak juz zakupie potrzebny sprzet i zaczne dziergac, to sie na pewno zglosze.HahaCi to maja w głowie. Mój pytał się mnie czy zdrowaśki odmawiam przy każdym oczku bo podobno babcie tak robią..
To wcale nie jest takie trudne jak Ci się wydaje. Na początku trzeba trochę poćwiczyć i jest ok. Kocyki są proste bo jedziesz cały czas to samo.. Ja uczyłam sie stąd: Kraina Majki wiersze, szydełkowanie, porady, suszki
Jak zaczniesz to dam Ci kilka wskazówek o których nie piszą a warto wiedzieć. Sama zdobyłam je właśnie ćwicząc metodą prób i błędów..
Ja mam taki sklep z ciuchami dla dzieci "magnet"i on jest podzielony na połowę. w jednej części sa ubrania a w drugiej (mniejszej) wełny, szydełka, druty itd. taki kącik szewski sobie utworzyli.. To taki mały prywatny sklepik..Nie ma jakiejś sieci. U siebie napewno coś znajdziesz gdzieś. Ja mieszkam na taaaakim zadupiu i znalazłam więc dasz radę ;-)
Kocyk zrobie, jak juz zdobede wprawe
Zdrowaski...

A co? Boisz sie, ze Wam srednia wiekowa zawyze??O ja pierdziut.No najstarsza będziesz na zlocie![]()

Koniecznie majtki z golfemA pierwsze co wyszydelkuje na probe, to majty dla A.![]()

To fakt. Cierpliwości to wymaga wiele.. A jakie to relaksujące jest.. Przynajmniej dla mnie
Lady_zgaga według mnie kocyk łatwiejszy
Edit: Chyba jestem tu najmłodsza.. Jest ktoś po 1987??![]()

Ale Ty chyba nie pomyslalas, ze ja naprawde taka wiekowa jestem

Dziewczyny! ale wy skrobiecie, az ciezko za wami nadazyc
Mi dzis troszke braklo czasu wiec postaram sie jutro cosik wiecej napisac:-)Ja jestm blisko bo 86;-)To fakt. Cierpliwości to wymaga wiele.. A jakie to relaksujące jest.. Przynajmniej dla mnie
Lady_zgaga według mnie kocyk łatwiejszy
Edit: Chyba jestem tu najmłodsza.. Jest ktoś po 1987??![]()