reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
A witam dzieweczki...
W koncu sie pojawilam ale bez weny:baffled:
Bylam dzisiaj zalatwiac ta karte ubezpieczenia europejskiego (czy cos takiego, wiecie o co chodzi?) i jak juz bylam na tym miescie to takie sobie tempo narzucialm ze jak weszlam do domu to mi po 3 godzinach nogi do d*** weszly!!! Ale karta za 10 roboczych dni przyjdzie. Wiec git:tak:
A widzialyscie to???
[video=youtube;lHADiiI2r10]http://www.youtube.com/watch?v=lHADiiI2r10[/video]

Jazda jak nie wiem co:szok:
Pauletta ja tez trzymam kciuki:tak::-) Tak wogole to chcialabym sie niedlugo do ciebie wybrac ale kiedy jeszcze nie wiem. Moze Andziuline namowie:-)
Andziulina dzisiaj spacerek nie wyszedl ale moze jutro sie wybierzemy????

Jutro jade rano z Kacprem na szczepienie... ciekawa jestem ile wazy ten moj grubasek??:tak::-) Jutro napisze jak juz bede wiedziala. Ja tak stawiam ze 8.5-9 kg.

Dziewczyny ogolnie juz od jakiegos czasu szukam ciekawych motywow na wesele. Narazie znalazlam zaj***** pierwszy taniec (tylko musze mojego O namowic) i tekst na zaproszenie. Wiekszosc z was juz pochajtana wiec moze mi pomozecie i podpowiecie co do niektorych rzeczy. Chce zeby to wesele bylo takie naprawde super...:tak::-)

[video=youtube;93AFfrw05XM]http://www.youtube.com/watch?v=93AFfrw05XM&feature=related[/video]

witam wieczorkiem

dopiero mam chwilke... Ewa spi ale co kilka minut budzi sie z placzem bo nochal zatkany i chyba temp..ja lapie bo cieplutka....wiec czeka mnie cuuudowna noc... Albert mocniejszy wyciek z nosa...

zmienilam rybka wode znaczy wyczyscilam akwarium co zajelo mi 1,5 h.. bo co chwila do gory do malej.. ale w koncu czysto wypazone i otowe do wpuszczenia malych znaczy jak woda troszke odstoi..

reklama
CrazyGirl, narzuta cudenko!!!!!! Mi sie taki kocyk dla dzidzulka marzy w slicznym niebieskim odcieniu:sorry:

Marta, no postaram sie jutro bardziej umilic Ci prace:-)

Anineczo, a ten rachunek, to... gdzies dzwony bija ale nie wiadomo w jakim kosciele...:-D:-D:-D A ja wiem:ninja2::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry