reklama

Mamy z Irlandii!!

A moze igorek sie nie przekreca na brzuszek nie dlatego, ze nie umie, tylko dlatego,ze nawet nie chce :-D A co bedzie sobie widok zaslanial, patrzac w podloge :-D

reklama
Właśnie rozmawiałam z moim o jutrzejszym Waszym grillu.. Mam taką ochotę tam pojechać.. Ale to tak daleko.. ponad 3godz jazdy.. około 135 km.. I to jeszcze okropną trasą.. Niestety :(

witam wieczorkiem

ja mam teraz chwilke ale lece amku sobie zrobic..
Ewa maruda cos pod wieczor wlaczyla do tego temp 38,4 przyplatala sie...balony smarkowe robi ..ehh a juz myslalam ze nie jest tak zle..a tu duupa..

ciekawe jak tam laski na spotkanku...
ide do kuchni
zaraz wracam

Witam laski melduje sie na chwile bo usypiam malego i zaraz lece do baru do reszty:)
Dzien udany grill wypalil, pomijajac atak deszczu:)
Potem basen w otelu, teraz reszta w barze..
Laski z Galway dawac do limierick jutro!!:)
Didi wiem ze 3razyM by chciala jechac ale transportu nie ma..:/ połaczcie siły i heja:)
dobranoc

Witam wieczorkiem:-)
Dziekuje dziewczynki chyba pomoglyscie, bo troche lepiej ze mna:-D choc caly czas na proszkach;-)
Juz sie troche spakowalam coby rano Andzia na mnie zadlugo nie czekala;-) ciekawe tylko jaka pogoda bedzie:sorry: Mam nadzieje ze maly nie bedzie wyprawial takich numerow jak dzis....

Larcia no to ze mna gorzej niz z Nikosiem:-D Oszczedzaj te odkurzacze kobito:-D:-D:-D ja mam jednego gruchota caly czas..i o czym to swiadczy:sorry::-D:-D
Andziulina moj nikos tez nigdy nie lubial na brzuchu lezec i ja go nie zmuszalam, nie widze w tym powodu do zmartwien;-) teraz juz ma ciekawsze zajecia niz lezenie i patrzenie w podloge:-D
Crazy Girl moze uda Wam sie zorganizowac jakos, fajnie bybloby i Ciebie poznac na zywca;-)
Gastone woow ja tez jestem z Ciebie dumna 130 sadzonek:szok:oszczedzaj sie dziewczyno:tak: no ale napewno efekt niesamowity...jutro zobacze huraaa i Twoj brzusio:-) i peacha moze mi pokazesz co???;-)
Didi a Ty tutaj:szok: chyba czegos nie doczytalam
Acha Wolfia gratulejszynnnnnn, zuch kobita, no to teraz zapraszamy w nasze strony ;-):-)
Pauletta tulam;-)

Kamcia dzieki za info wlasnie myslalam coby do Ciebie dryndnac...super ze zadowolone jestescie :)
A jakie plany na jutro? Nic sie nie zmienilo????
juz sie nie moge doczekac...pozdrow laseczki paaaa

Ostatnia edycja:
Ciaoooo!

Torby z prowiantem juz popakowane!! mam nadzieje,ze sie do kogos na ruszcie przytule bo my nie mamy...:-( No i ze pogoda wypali!!

Ruszymy gdzies pewnie kolo 11 bo A. ma n nocke do pracy i bedzie umieral....;-)

Andzulina- pociesze cie! Alex wogole sie nie przewraca- ani z brzucha na plecy ani odwrotnie. Ale cala reszte juz daje rade....taki urok:-)

No to do zobaczyska lasencje!:-)

reklama
Hej mamunie :-D dawno tu nie zaglądałam ale na prawdę nie mam czasu wróciłam do pracy na fula do tego dużo zmian bo przychodzi inspekcja pracy:tak: mamy uniformy do tego granatowe spodnie szok co wymyślają i ciągle jakieś spotkanie :tak: nie mówiąc o tym że po 3latach pracy musiałam im zanieść świadectwo szkolne referencje i świadectwo pracy tłumaczone przysięgłe :-) co mnie kosztowało 75€ do tego ten śmieszny fartuszek za 50€ i my mamy to pokryć śmiech :-D to na tyle w pracy a w domy kosmos Jula chce chodzić już obchodzi trzymając się kanap i wszystkiego co się da i powoli drepta za pchaczem:tak: nawet nie mogę sama na kibelku posiedzieć bo przylezie :szok: a synek trochę zawiedziony że koledzy pójdą do Komunii tu a on jeden idzie w PL z Polaków ale mam nadzieje że mu przejdzie troche jestem zła na siebie że tak zrobiliśmy ale cóż człowiek się uczy na błędach :wściekła/y: to na tyle uciekam obejrzeć AVATARA bo jeszcze nie oglądałam miłej nocki pa:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry