Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
135km ponad 3 godzWłaśnie rozmawiałam z moim o jutrzejszym Waszym grillu.. Mam taką ochotę tam pojechać.. Ale to tak daleko.. ponad 3godz jazdy.. około 135 km.. I to jeszcze okropną trasą.. Niestety![]()

jak Wy to robicie?? mi to raczej na 1,5 godz wygląda no ew.2
no ja tez mam ponad 100 km a się wybieram 
choc caly czas na proszkach;-)
Mam nadzieje ze maly nie bedzie wyprawial takich numerow jak dzis....
Oszczedzaj te odkurzacze kobito

ja mam jednego gruchota caly czas..i o czym to swiadczy

oszczedzaj sie dziewczyno
no ale napewno efekt niesamowity...jutro zobacze huraaa i Twoj brzusio:-) i peacha moze mi pokazesz co???;-)
chyba czegos nie doczytalam
dawno tu nie zaglądałam ale na prawdę nie mam czasu wróciłam do pracy na fula do tego dużo zmian bo przychodzi inspekcja pracy
mamy uniformy do tego granatowe spodnie szok co wymyślają i ciągle jakieś spotkanie
nie mówiąc o tym że po 3latach pracy musiałam im zanieść świadectwo szkolne referencje i świadectwo pracy tłumaczone przysięgłe :-) co mnie kosztowało 75€ do tego ten śmieszny fartuszek za 50€ i my mamy to pokryć śmiech
to na tyle w pracy a w domy kosmos Jula chce chodzić już obchodzi trzymając się kanap i wszystkiego co się da i powoli drepta za pchaczem
nawet nie mogę sama na kibelku posiedzieć bo przylezie
a synek trochę zawiedziony że koledzy pójdą do Komunii tu a on jeden idzie w PL z Polaków ale mam nadzieje że mu przejdzie troche jestem zła na siebie że tak zrobiliśmy ale cóż człowiek się uczy na błędach
to na tyle uciekam obejrzeć AVATARA bo jeszcze nie oglądałam miłej nocki pa