reklama

Mamy z Irlandii!!

135km ponad 3 godz:szok::szok: jak Wy to robicie?? mi to raczej na 1,5 godz wygląda no ew.2 :sorry:no ja tez mam ponad 100 km a się wybieram :tak:

ojj.. podałam mile.... To jest ponad 220 km... i 3godz45min dokładnie.. M kiwa glową że nie...:no::-( Nawet kaski nie ma żeby "zalać".. koniec miesiąca i czekamy na czek:sorry:
Zobacz sobie jak chcesz : http://www.theaa.com/route-planner/index.jsp
Drumshanbo-Lough (coś tam..)

Ostatnia edycja:
reklama
Crazy Girl, juz jest początek miesiąca ;-)
Musisz do Galway sie przeprowadzic i wtedy bedzie bliezj, moze jakies kółko szydełkowania otworzymy :-)

Kurcze wy juz popakowane, a ja nic, to moze tez cos porobie

Kamcia... super ze jest fajnie...juz zaluje ze mnie nie ma:-( ..ale jak pisalam Ewa dzisiaj temperaturki dostala i mialam klopoot z polozeniem jej spac... niewiem jak jutro ...ale jak bedzie jakas markotna to nie bedzie mnie.. no i ja tez bez transportu bo nei moge przeciez jechac..a P mi kategorycznie zabronil jechac samej ..nawet warczal na mnie a wole nie narazac sie jemu no i nie chce ryzykowac utrata prawka zanim w ogole je zdobylam..
:-(

Oświadczam że mam 3 wolne miejsca w samochodzie jakby ktoś się chciał doczepić nie ma przeciwwskazań :-):-):-) kamcia będzie smska do 3razyM pisała ale nie wiem co z tego wyjdzie więc kto pierwszy ten lepszy a i mi milej będzie jechać choć uprzedzam również że decyzja o jechaniu będzie podjęta rano bo mała też coś pokasłuje i kicha ale na razie nie wygląda to groźnie;-) a i po drugie ja decyduje o muzyce w samochodzie :-D:-D:-D więc kto chętny zgłaszać się :tak:

Oświadczam że mam 3 wolne miejsca w samochodzie jakby ktoś się chciał doczepić nie ma przeciwwskazań :-):-):-) kamcia będzie smska do 3razyM pisała ale nie wiem co z tego wyjdzie więc kto pierwszy ten lepszy a i mi milej będzie jechać choć uprzedzam również że decyzja o jechaniu będzie podjęta rano bo mała też coś pokasłuje i kicha ale na razie nie wygląda to groźnie;-) a i po drugie ja decyduje o muzyce w samochodzie :-D:-D:-D więc kto chętny zgłaszać się :tak:

jak wcisniesz jeszcze 2 foteliki do tylu to ja skusilabym sie ..ale powiedzialabym rano na 100% bo wszystko zalezy od Ewki

jak wcisniesz jeszcze 2 foteliki do tylu to ja skusilabym sie ..ale powiedzialabym rano na 100% bo wszystko zalezy od Ewki
Zuza jeździ z przodu ja jeden fotelik z tyłu mam także tylko fotelik Ewci i Ty to powinno być git dacie radę z tyłu?? chyba że bym wzięła octavię P to wtedy małą na tył rzucę i też się zmieszczą tak myślę :)

Crazy Girl, juz jest początek miesiąca ;-)
Musisz do Galway sie przeprowadzic i wtedy bedzie bliezj, moze jakies kółko szydełkowania otworzymy :-)
kółko szydełkowania :-D:-D;-) a zdrowaśki odmawiać potrafisz??:laugh2::laugh2:;-)
A faktycznie koniec już był.. Ups.. Jakoś mi tak szybko czas leci..
Nie no wierzę nie muszę sprawdzać;-) CHB już jest na koncie:tak: szkoda że Cie nei będzie może następnym razem:sorry:
wiem wiem że wierzysz;-)tak tylko linka podałam :-p
Następnym razem jak najbardziej;-)

zmiesiclabym sie z tylu..wiec spoko.. . muzyka jak dla mnie kazda w samochodzie..:) tylko powiedz o ktorej startujesz abym przygotowala sie ..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry